Ben mi Abartıyorum ?

Sehrimi yanlis yazdim da yasadigim sehre 1 saat 10 dk olarak gozukuyor. Yani ne bileyim eglenceyi tadinda birakmak gerek sanki evde birsey olsa mecbur muyum onun ailesine yardim dilenmeye
Daha 27 haftalık hamilesin..Adam 1 saat gidecek 1 saat gelecek bu kadar tavır yapıyorsun..Bazı erkeklerde gerçekten güzel sabır var vesselam.

Abartılmış,evlenince bizden başka hayatları olmasın istiyoruz.

Aslina bakarsaniz oraya gidip gelmesi degilde mesele adami evde sabah ekmek almaya yollayamiyorum alisverise yollayamiyorum herseye ben kosuyorum elalemin herifi icin ta kirikkaleye gidiyor.
Aslında düşündüm de bide şu var: araba sizin değil arkadaşının arabası ile gidiyorlarmış. "zaten" Kırıkkale'ye gidecek olan arkadaş grubuna eşlik ediyor eşiniz yani ekstra bı çaba sarfetmiyor özel birşey yapmıyor binip gidecek gelecek. Sizden esirgedigi çabayı başkasına gösteriyor değil yani. Hiç bişey yapmayacak oturacak arabada yorulmayacak bile. Hani demissiniz ya bana kolunu kipirdatmiyor diye. Onun için söylüyorum. Bide bu açıdan bakın sakinlesmenize yardımcı olabilir

Aslina bakarsaniz oraya gidip gelmesi degilde mesele adami evde sabah ekmek almaya yollayamiyorum alisverise yollayamiyorum herseye ben kosuyorum elalemin herifi icin ta kirikkaleye gidiyor.

Buraya yazdikca asil sorunumu buldum. Ben bu adami markete bile yollayamazken ellerim kollarim agirliklarla eve yuk tasirken umursamazkem elalemin adami icin kirikkaleye gitmesi dokundu bana. Konuyu acarken fark etmedim bile

Bak şimdi işin rengi değişti işte yine bir sorumsuz daha. Çıkmayın evden dışarı ağrım var deyin taşısın eş.. gibi ..

Bu nedir yaa yazık günah..

Ekmek meyve almaya gidemeyen kılını kıpırdatmayan adam arkadaşını başka ile bırakmaya gidiyor ama abartan konu sahibi

Zaten hep erkeklere ayırımcılık yapalım biz:)

Kadın bu saatte arkadaşlarıyla birini kırıkkaleye bırakmaya gitmek istese yorumlar cok farklı olurdu değil mi:)

Çünkü o erkek. kkda dahi üstün

Ben sizi anladım, sizin için parmağını kıpırdatmayan ya da bir şeyi on kez söylettikten sonra yapan adam anası, babası, kardeşi, arkadaşı için ayakları bi tarafına değe değe koşuyor değil mi :) benim eşim de ilk evlendiğimizde böyleydi sonra öğrendi önceliğini. ayrıca da illa riskli olması için 9 aylık olmak gerekmez, hamile kadın kusabilir, tansiyonu düşebilir, tıkanabilir her şey olabilir. Tabi ki bu eşiniiz işteyken de olabilir ama işten eve gelmesi başka şehirden gelmesiyle bir değildir sanıyorum.

Market alışverişi konusunda haklısınız, hamile olmasanız bile hayat müşterek. Orası onun da evi, yalnızca sizin değil. Sorumluluk denen bir şey var ama gidiş dönüş 2 saatlik mesafe konusunu abartıyorsunuz. Ben İstanbul'da yaşıyorum herhangi bir yerden sadece dönmek 2 saati bulabiliyor. Sonuçta arkadaşlarla ortak anlaşılıp bir veda gecesine gidiliyorsa o güne özel 12 gibi gelinmesi saçma değil.
Mesafenin uzun olması gece eve gelmemesi gibi durumlar söz konusu olsaydı işin rengi değişirdi. Rahatlayın :)

Valla aylik alisverisi bile bana yukluyor emin olun ellerim kollarim dolu donuyorum dalga gecer gibi neden bu kadar aldin diyor. Mesele gidip gelmesi degil mesele hic sorumluluk almamasi ornek veriyorum balkon yikanacak bi kova su getir desem kuplere biniyor bir suru laf ediyor ya da firin tezgaha konulcak soyluyorum oflaya puflaya yapiyor ben yapinca bana kiziyor yalandan. Annesinin misafirleri geliyor yirmi otuz kisi hepsine hizmet etmemi bekliyorlar. Yani hic gocunmuyorum yapiyorum ama bana bi kova su tasimayan ev islerine yardim etmeyen markete dahi gitmeyen adamin kosa kosa gitmesine sasiriyorum istelik goreve gidecek olan arkadasini degil normalde orda yasayan arkadasini birakiyorlar eglencesine yani

Yok bebegim kiz olacak insallah :) artik kv yide takmiyorum tepkimi koydum bayagi tavirliyim ve bu tavri istikrarla surduruyorum. Esim arada bir annemi ara dese de o beni arasin hamile olan benim diyip konuyu kestirip atiyorum :)

Beni cok iyi anlamissiniz gercekten tesekkur ederim. Umarim benim esimde degisir yoksa umursanmaya umursanmaya bunalima girecegim herhalde:)

sen kendine kıymet vermezsen kocan hiç vermez.

gidemiyorum alışverişe de kendine kadar al. taksiyle eve dön.

kimseye hizmet etme.

balkonu yıkama.

bırak. madem zor geliyor yapma, görsün halini.

Ekmek meyve almaya gidemeyen kılını kıpırdatmayan adam arkadaşını başka ile bırakmaya gidiyor ama abartan konu sahibi

Zaten hep erkeklere ayırımcılık yapalım biz:)

Kadın bu saatte arkadaşlarıyla birini kırıkkaleye bırakmaya gitmek istese yorumlar cok farklı olurdu değil mi:)

Çünkü o erkek. kkda dahi üstün

Aslinda konuma ekleme yapmaliyim esimi cok masum gostermisim cadi gibi gorunmusum :) adam vurdumduymaz hata bende ki ona deger verip buralara konu aciyorum ama dun gece hiiic kavga bile etmeye tenezzul etmedim sadece markete gidemeyen adam kirikkaleye gidiyor bundan sonra sana olan muamelem buna gore olacak diyip yattim

sen kendine kıymet vermezsen kocan hiç vermez.

gidemiyorum alışverişe de kendine kadar al. taksiyle eve dön.

kimseye hizmet etme.

balkonu yıkama.

bırak. madem zor geliyor yapma, görsün halini.
Haklisiniz gercekten bakiyor o yapmayinca ben yapiyorum isine geliyor birde yalandan toplum icinde hic kendine dikkat etmiyor falan diyor herhalde sabrimi siniyor diyorum

Haklisiniz gercekten bakiyor o yapmayinca ben yapiyorum isine geliyor birde yalandan toplum icinde hic kendine dikkat etmiyor falan diyor herhalde sabrimi siniyor diyorum

Öyle diyince siz de desenize "ben yapmayınca yapan olmuyor napalım" diye. Allah Allah bir kova suda söylenecek ne var yahu.

kaçta döndü gece :)

bu eglenceye gitme meselesini konusmadan bunlari anlatin bence esinize. Hicbir yardimi yoksa bencede sorun. Evin her isini tek yapmak hamile degilken bile yorucu. Hamileyken ekstra efor sarfediyorsunuz. Ben esimin cam sildigini biliyorum hamileyken. Umarim akli basina gekir biraz. Hem sanciniz hem agriniz artar bu sekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…