- 4 Nisan 2008
- 3.710
- 4.258
- 698
- Konu Sahibi ShellShock
-
Daha 27 haftalık hamilesin..Adam 1 saat gidecek 1 saat gelecek bu kadar tavır yapıyorsun..Bazı erkeklerde gerçekten güzel sabır var vesselam.Sehrimi yanlis yazdim da yasadigim sehre 1 saat 10 dk olarak gozukuyor. Yani ne bileyim eglenceyi tadinda birakmak gerek sanki evde birsey olsa mecbur muyum onun ailesine yardim dilenmeye
Aslında düşündüm de bide şu var: araba sizin değil arkadaşının arabası ile gidiyorlarmış. "zaten" Kırıkkale'ye gidecek olan arkadaş grubuna eşlik ediyor eşiniz yani ekstra bı çaba sarfetmiyor özel birşey yapmıyor binip gidecek gelecek. Sizden esirgedigi çabayı başkasına gösteriyor değil yani. Hiç bişey yapmayacak oturacak arabada yorulmayacak bile. Hani demissiniz ya bana kolunu kipirdatmiyor diye. Onun için söylüyorum. Bide bu açıdan bakın sakinlesmenize yardımcı olabilirAslina bakarsaniz oraya gidip gelmesi degilde mesele adami evde sabah ekmek almaya yollayamiyorum alisverise yollayamiyorum herseye ben kosuyorum elalemin herifi icin ta kirikkaleye gidiyor.
İşte tam da bu nokta da abartıyorsun bencegercekten bu kadar umursamayan bi adama evlat vermekten utanc duyacagim.
Aslina bakarsaniz oraya gidip gelmesi degilde mesele adami evde sabah ekmek almaya yollayamiyorum alisverise yollayamiyorum herseye ben kosuyorum elalemin herifi icin ta kirikkaleye gidiyor.
Buraya yazdikca asil sorunumu buldum. Ben bu adami markete bile yollayamazken ellerim kollarim agirliklarla eve yuk tasirken umursamazkem elalemin adami icin kirikkaleye gitmesi dokundu bana. Konuyu acarken fark etmedim bile
Valla aylik alisverisi bile bana yukluyor emin olun ellerim kollarim dolu donuyorum dalga gecer gibi neden bu kadar aldin diyor. Mesele gidip gelmesi degil mesele hic sorumluluk almamasi ornek veriyorum balkon yikanacak bi kova su getir desem kuplere biniyor bir suru laf ediyor ya da firin tezgaha konulcak soyluyorum oflaya puflaya yapiyor ben yapinca bana kiziyor yalandan. Annesinin misafirleri geliyor yirmi otuz kisi hepsine hizmet etmemi bekliyorlar. Yani hic gocunmuyorum yapiyorum ama bana bi kova su tasimayan ev islerine yardim etmeyen markete dahi gitmeyen adamin kosa kosa gitmesine sasiriyorum istelik goreve gidecek olan arkadasini degil normalde orda yasayan arkadasini birakiyorlar eglencesine yaniYa yorumlari okuyorum da, resmen gaza geliyorsunuz. Sakin olun. Hamileyken cok ekstra ilgi bekliyor insan, evet. Ama 6 aylik hamileyken minicik bir gobegim vardi benim. Benimde markete gittigim zamanlar oluyordu. Ve sanmiyorum ki marketten 10 kilo posetle gelesiniz. En ufak bir seyden "sen bana deger vermiyorsun, arkadaslarin daha mi onemli"ye gelirse konu coook isiniz var. Sahsen ben kirk yilin basi arkadaslarimla bir arkadasimi yolcu etsem ve kocam bana gecemi zehir etse, onu ne dinlerim, ne de hak veririm. Gecenizi aglayarak sonlandirmayin bence.
Yok bebegim kiz olacak insallah :) artik kv yide takmiyorum tepkimi koydum bayagi tavirliyim ve bu tavri istikrarla surduruyorum. Esim arada bir annemi ara dese de o beni arasin hamile olan benim diyip konuyu kestirip atiyorum :)Eski konularını biliyorum canım ne bu adam değişir ne sorunların biter ailesi de arıza Allah kolaylik versin bir de baba yapacaksın onu Rabbim sağlıcakla kucağına versin işin çok zor... bebis erkekmiy mis bir ara kV ile bu konularda sıkıntı vardı yanlış hatirlamiyoram
Beni cok iyi anlamissiniz gercekten tesekkur ederim. Umarim benim esimde degisir yoksa umursanmaya umursanmaya bunalima girecegim herhalde:)Ben sizi anladım, sizin için parmağını kıpırdatmayan ya da bir şeyi on kez söylettikten sonra yapan adam anası, babası, kardeşi, arkadaşı için ayakları bi tarafına değe değe koşuyor değil mi :) benim eşim de ilk evlendiğimizde böyleydi sonra öğrendi önceliğini. ayrıca da illa riskli olması için 9 aylık olmak gerekmez, hamile kadın kusabilir, tansiyonu düşebilir, tıkanabilir her şey olabilir. Tabi ki bu eşiniiz işteyken de olabilir ama işten eve gelmesi başka şehirden gelmesiyle bir değildir sanıyorum.
Valla aylik alisverisi bile bana yukluyor emin olun ellerim kollarim dolu donuyorum dalga gecer gibi neden bu kadar aldin diyor. Mesele gidip gelmesi degil mesele hic sorumluluk almamasi ornek veriyorum balkon yikanacak bi kova su getir desem kuplere biniyor bir suru laf ediyor ya da firin tezgaha konulcak soyluyorum oflaya puflaya yapiyor ben yapinca bana kiziyor yalandan. Annesinin misafirleri geliyor yirmi otuz kisi hepsine hizmet etmemi bekliyorlar. Yani hic gocunmuyorum yapiyorum ama bana bi kova su tasimayan ev islerine yardim etmeyen markete dahi gitmeyen adamin kosa kosa gitmesine sasiriyorum istelik goreve gidecek olan arkadasini degil normalde orda yasayan arkadasini birakiyorlar eglencesine yani
Ekmek meyve almaya gidemeyen kılını kıpırdatmayan adam arkadaşını başka ile bırakmaya gidiyor ama abartan konu sahibi
Zaten hep erkeklere ayırımcılık yapalım biz:)
Kadın bu saatte arkadaşlarıyla birini kırıkkaleye bırakmaya gitmek istese yorumlar cok farklı olurdu değil mi:)
Çünkü o erkek. kkda dahi üstün
Haklisiniz gercekten bakiyor o yapmayinca ben yapiyorum isine geliyor birde yalandan toplum icinde hic kendine dikkat etmiyor falan diyor herhalde sabrimi siniyor diyorumsen kendine kıymet vermezsen kocan hiç vermez.
gidemiyorum alışverişe de kendine kadar al. taksiyle eve dön.
kimseye hizmet etme.
balkonu yıkama.
bırak. madem zor geliyor yapma, görsün halini.
Haklisiniz gercekten bakiyor o yapmayinca ben yapiyorum isine geliyor birde yalandan toplum icinde hic kendine dikkat etmiyor falan diyor herhalde sabrimi siniyor diyorum
Arada soyluyorum da duyan yok :)Öyle diyince siz de desenize "ben yapmayınca yapan olmuyor napalım" diye. Allah Allah bir kova suda söylenecek ne var yahu.
kaçta döndü gece :)Aslinda konuma ekleme yapmaliyim esimi cok masum gostermisim cadi gibi gorunmusum :) adam vurdumduymaz hata bende ki ona deger verip buralara konu aciyorum ama dun gece hiiic kavga bile etmeye tenezzul etmedim sadece markete gidemeyen adam kirikkaleye gidiyor bundan sonra sana olan muamelem buna gore olacak diyip yattim
bu eglenceye gitme meselesini konusmadan bunlari anlatin bence esinize. Hicbir yardimi yoksa bencede sorun. Evin her isini tek yapmak hamile degilken bile yorucu. Hamileyken ekstra efor sarfediyorsunuz. Ben esimin cam sildigini biliyorum hamileyken. Umarim akli basina gekir biraz. Hem sanciniz hem agriniz artar bu sekilde.Valla aylik alisverisi bile bana yukluyor emin olun ellerim kollarim dolu donuyorum dalga gecer gibi neden bu kadar aldin diyor. Mesele gidip gelmesi degil mesele hic sorumluluk almamasi ornek veriyorum balkon yikanacak bi kova su getir desem kuplere biniyor bir suru laf ediyor ya da firin tezgaha konulcak soyluyorum oflaya puflaya yapiyor ben yapinca bana kiziyor yalandan. Annesinin misafirleri geliyor yirmi otuz kisi hepsine hizmet etmemi bekliyorlar. Yani hic gocunmuyorum yapiyorum ama bana bi kova su tasimayan ev islerine yardim etmeyen markete dahi gitmeyen adamin kosa kosa gitmesine sasiriyorum istelik goreve gidecek olan arkadasini degil normalde orda yasayan arkadasini birakiyorlar eglencesine yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?