• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi Abartıyorum ?

Bence de abartıyorsunuz. 1 saat 10 dk kısa bir mesafe. Aranızı bozmayın bu olay için derim ben.
Aslina bakarsaniz oraya gidip gelmesi degilde mesele adami evde sabah ekmek almaya yollayamiyorum alisverise yollayamiyorum herseye ben kosuyorum elalemin herifi icin ta kirikkaleye gidiyor.

Dediginiz gibi dudunuyorum bende inanin duygusalliktan ote bir durum bu umursanmadigini hissetmek cok farkli bir sey. Gelsin de biraz sinirim yatissin oyle konusacagim
Uygun bi dille anlat ama kendini, sakın haksız konumuna düşme.
Sakin sakin konuş, bekar adam değil bu arkadaş ayağına eve 12de gelsin.
Tayin dönemi eşimin arkadaşları da öyle, ama benimki uymaz onlara, uyamaz, uydurtmam

Hamilesiniz diye dunya sizin cevrenizde donemez. O zaman ise de gitmesin, disari da cikmasin. O yaninizda olmadigi her an bir sorun yasayama ihtimaliniz var ki hepsini geciyorum bir seye ihtiyaciniz olsa yardima kosacak aile uyeleriniz de varmis. Bence cok abartıyorsunuz. Hadi 9. Ayda olursunuz yine anlarim da simdi neyi sorun yapiyorsunuz :işsiz:

Hamilesiniz diye dunya sizin cevrenizde donemez. O zaman ise de gitmesin, disari da cikmasin. O yaninizda olmadigi her an bir sorun yasayama ihtimaliniz var ki hepsini geciyorum bir seye ihtiyaciniz olsa yardima kosacak aile uyeleriniz de varmis. Bence cok abartıyorsunuz. Hadi 9. Ayda olursunuz yine anlarim da simdi neyi sorun yapiyorsunuz :işsiz:
Buraya yazdikca asil sorunumu buldum. Ben bu adami markete bile yollayamazken ellerim kollarim agirliklarla eve yuk tasirken umursamazkem elalemin adami icin kirikkaleye gitmesi dokundu bana. Konuyu acarken fark etmedim bile

Buraya yazdikca asil sorunumu buldum. Ben bu adami markete bile yollayamazken ellerim kollarim agirliklarla eve yuk tasirken umursamazkem elalemin adami icin kirikkaleye gitmesi dokundu bana. Konuyu acarken fark etmedim bile

Onu bilmem. O zaman onu konuşun. Ve bence yola cikan bir insana ne halin varsa gor tarzinda telefon kapatilmaz. Ben boyle düşünüyorum, hayatimda da asla hele hele esime telefonu boyle kapatmam. Dünya hali. Eve gelince neyse derdiniz cozersiniz.

Birde bugun canim meyve cekiyor diyip durdum valla kilini kipirdatmadi dedim herhalde donuste alcak. Ya ben fazla alingan ve herseye anlam yukluyorum ya da bu adam gercekten umursamaz

Aslina bakarsaniz oraya gidip gelmesi degilde mesele adami evde sabah ekmek almaya yollayamiyorum alisverise yollayamiyorum herseye ben kosuyorum elalemin herifi icin ta kirikkaleye gidiyor.

Size kolunu kıpırdatmayan adam bunu yapıyorsa abartmıyorsunuz bence.

Sehrimi yanlis yazdim da yasadigim sehre 1 saat 10 dk olarak gozukuyor. Yani ne bileyim eglenceyi tadinda birakmak gerek sanki evde birsey olsa mecbur muyum onun ailesine yardim dilenmeye
1 saatse yol boşver derim. İstanbul semtler arası bir saat ama hamile olsam ben de sinir olurdum sanırım.

Market alışverişlerini eşiniz yapsın.hem siz o kadar yük taşımamış olursunuz hem de eşinizi böyle buluşmalarda daha anlayışla karşılarsınız.evde bişey kalmayınca ve siz de gitmeyince eşiniz mecbur gidecek alışverişe

Ben dogum yaparken esim sehir disindaydi, erken dogum oldu adam yetisemedi ama bnm aklima ona kizmak gelmedi, doktorumsa kuplere binmisti, aradi esimi bi guzel fircaladi:halay:gerilmeyin bosuna, kasilmaniz sanciniz yoksa hic korkmayin nolcak gidip gelir

Hah böyle söyleyin işte. Yoksa 1 saat gidiş bir saat geliş 2 saat nerede geçmiyor ki. Siz yatmadan dönmüş olacak. Ama alışverişe bile yollayamayip herşeye siz koşturuyorken arkadaşı için başka şehire gitmesi gerçekten olmamış

yaşadığınız yerle yakın mı?

ve saat kaçta oldu bunlar?

açıkçası ben babamdan alışkın olduğum için mi yoksa ben mi rahatım bilmiyorum ama kendisi arayıp haber verdiği için sorun olmazdı.

birbirimizle ilgili özel olarak bir planımız yoksa...

hepimizin hayatında aniden haydi kalk gidelimler oluyor.

sonuçta aramış haber vermiş.

hamileliğiniz de bir risk yoksa ve normalde de nöbetteyken kalıyorsanız...

Kusurabakmayin ama cok abartiyosunuz. 3 saat tek kalinca sancilarinizmi geliyor? Riskli hamileliginiz mi var? Eger saglik sorununuz yoksa bosuna kendinize bukadar problem yaratiyorsunuz. Bebeginizi dusunun, bir dus alin, cay yapin ayaklarinizi uzatim oooooh missss. Hayatin ve hamileligin tadini cikartin.

Ya yorumlari okuyorum da, resmen gaza geliyorsunuz. Sakin olun. Hamileyken cok ekstra ilgi bekliyor insan, evet. Ama 6 aylik hamileyken minicik bir gobegim vardi benim. Benimde markete gittigim zamanlar oluyordu. Ve sanmiyorum ki marketten 10 kilo posetle gelesiniz. En ufak bir seyden "sen bana deger vermiyorsun, arkadaslarin daha mi onemli"ye gelirse konu coook isiniz var. Sahsen ben kirk yilin basi arkadaslarimla bir arkadasimi yolcu etsem ve kocam bana gecemi zehir etse, onu ne dinlerim, ne de hak veririm. Gecenizi aglayarak sonlandirmayin bence.

Kesinlikle abartmıyorsun. Eşin tam bi öküz. Soğuma sebebi benim için.. Gözümdeki değeri yerle bir olurdu. Az bile tepki vermişsin.

Eski konularını biliyorum canım ne bu adam değişir ne sorunların biter ailesi de arıza Allah kolaylik versin bir de baba yapacaksın onu Rabbim sağlıcakla kucağına versin işin çok zor... bebis erkekmiy mis bir ara kV ile bu konularda sıkıntı vardı yanlış hatirlamiyoram

Back
X