- 7 Temmuz 2010
- 1.296
- 1.382
- 333
- Konu Sahibi ShellShock
Bence de abartıyorsunuz. 1 saat 10 dk kısa bir mesafe. Aranızı bozmayın bu olay için derim ben.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslina bakarsaniz oraya gidip gelmesi degilde mesele adami evde sabah ekmek almaya yollayamiyorum alisverise yollayamiyorum herseye ben kosuyorum elalemin herifi icin ta kirikkaleye gidiyor.Bence de abartıyorsunuz. 1 saat 10 dk kısa bir mesafe. Aranızı bozmayın bu olay için derim ben.
Uygun bi dille anlat ama kendini, sakın haksız konumuna düşme.Dediginiz gibi dudunuyorum bende inanin duygusalliktan ote bir durum bu umursanmadigini hissetmek cok farkli bir sey. Gelsin de biraz sinirim yatissin oyle konusacagim
Buraya yazdikca asil sorunumu buldum. Ben bu adami markete bile yollayamazken ellerim kollarim agirliklarla eve yuk tasirken umursamazkem elalemin adami icin kirikkaleye gitmesi dokundu bana. Konuyu acarken fark etmedim bileHamilesiniz diye dunya sizin cevrenizde donemez. O zaman ise de gitmesin, disari da cikmasin. O yaninizda olmadigi her an bir sorun yasayama ihtimaliniz var ki hepsini geciyorum bir seye ihtiyaciniz olsa yardima kosacak aile uyeleriniz de varmis. Bence cok abartıyorsunuz. Hadi 9. Ayda olursunuz yine anlarim da simdi neyi sorun yapiyorsunuz![]()
Buraya yazdikca asil sorunumu buldum. Ben bu adami markete bile yollayamazken ellerim kollarim agirliklarla eve yuk tasirken umursamazkem elalemin adami icin kirikkaleye gitmesi dokundu bana. Konuyu acarken fark etmedim bile
Birde bugun canim meyve cekiyor diyip durdum valla kilini kipirdatmadi dedim herhalde donuste alcak. Ya ben fazla alingan ve herseye anlam yukluyorum ya da bu adam gercekten umursamaz
Aslina bakarsaniz oraya gidip gelmesi degilde mesele adami evde sabah ekmek almaya yollayamiyorum alisverise yollayamiyorum herseye ben kosuyorum elalemin herifi icin ta kirikkaleye gidiyor.
Buraya yazdikca asil sorunumu buldum. Ben bu adami markete bile yollayamazken ellerim kollarim agirliklarla eve yuk tasirken umursamazkem elalemin adami icin kirikkaleye gitmesi dokundu bana. Konuyu acarken fark etmedim bile
1 saatse yol boşver derim. İstanbul semtler arası bir saat ama hamile olsam ben de sinir olurdum sanırım.Sehrimi yanlis yazdim da yasadigim sehre 1 saat 10 dk olarak gozukuyor. Yani ne bileyim eglenceyi tadinda birakmak gerek sanki evde birsey olsa mecbur muyum onun ailesine yardim dilenmeye
Dediginiz gibi bana kolunu kipirdatmiyor el adami icin kosa kosa sehir degistiriyor cok zoruma gidiyorSize kolunu kıpırdatmayan adam bunu yapıyorsa abartmıyorsunuz bence.
Siz zaten sorunun kaynağını bulmuşsunuz. Daha az sorumluluk yüklenin derim.Dediginiz gibi bana kolunu kipirdatmiyor el adami icin kosa kosa sehir degistiriyor cok zoruma gidiyor
Hah böyle söyleyin işte. Yoksa 1 saat gidiş bir saat geliş 2 saat nerede geçmiyor ki. Siz yatmadan dönmüş olacak. Ama alışverişe bile yollayamayip herşeye siz koşturuyorken arkadaşı için başka şehire gitmesi gerçekten olmamışAslina bakarsaniz oraya gidip gelmesi degilde mesele adami evde sabah ekmek almaya yollayamiyorum alisverise yollayamiyorum herseye ben kosuyorum elalemin herifi icin ta kirikkaleye gidiyor.