- 8 Ekim 2016
- 1.602
- 1.570
- 133
- 33
- Konu Sahibi Duaherderdedeva
Eşimle dün akşam bi konuşmamız geçti akrabalarıyla balığa gideceklerdi sonradan dediler ki denize gidelim diye bulunduğumuz yer ile deniz arası 4 saat başta gitmeyeceğini söyledi kendininde isteği olmadığını hatta gitmeyeceğine dair söz verdi ben denize gidecek olsam seninle tatile giderim yada oraya seninle giderim diyerek. Sabah oldu aradı çağırdılar erken saatti. Ben o gidince tekrar yatıp uyudum uyandığımda mesaj atmıştı canım cicim gülüm falan yaglıyordu yani beni. Ben napıyosun dedim seni özlüyorum dedi nerdesin dedim sence dedi umarım samsun demezsin dedim dersem ne olur dedi konum at bi önce sen sonrada napacagıma bakarım ben dedim internetin çekmediğini ve yer degıstıreceklerını söyledi nereye gideceksiniz dedim yukarı tarafa dedi bu kadar oyalayınca gittin ağzımı mi arıyorsun dedim ve gittiğini itiraf etti. Yolu degıstırdıklerını falan söyledi ama yalan söylüyordu. Çünkü balık tutmaya gidecekleri yol sağ taraftaysa samsun yolu sol tarafta o kadar zıt birbirlerine... Yalan söyledi verdiği sözde durmadı acaba ben mi abartıyorum anlamadım