Ben mi abartıyorum ?

Tospik06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2016
305
153
53
Ankara
Ben bir erkeğin eşinden veya sevgilisinden başka bir kadına bakmasını(göz kayması da dahil) güzel bulmasını kadın hakkında yorum yapmasını(bu yorumlar dış görünüş ise ister iyi ister kötü olsun ) abes buluyorum ve çok kızıyorum. Artık o kişiye sapık gözüyle bakıyorum. Eski erkek arkadaşım kuzenim dahil çoğu kişi bunun abartı olduğunu söylüyor. Bu özellikle ilişkilerimi zedeliyor. Bunu çözüp rahat bi insan olmak istiyorum. Sizce düsündüklerim normal mi yoksa cidden sorunlu muyum :110:

Ben bir erkeğin eşinden veya sevgilisinden başka bir kadına bakmasını(göz kayması da dahil) güzel bulmasını kadın hakkında yorum yapmasını(bu yorumlar dış görünüş ise ister iyi ister kötü olsun ) abes buluyorum ve çok kızıyorum. Artık o kişiye sapık gözüyle bakıyorum. Eski erkek arkadaşım kuzenim dahil çoğu kişi bunun abartı olduğunu söylüyor. Bu özellikle ilişkilerimi zedeliyor. Bunu çözüp rahat bi insan olmak istiyorum. Sizce düsündüklerim normal mi yoksa cidden sorunlu muyum :110:
cidden sorunlusun...

Bence erkekler kadın bedeni üstüne car car konuşmayı bıraksınlar. Bunun neyini normal göreceğim ki? Tabii ki de güzelmiş, çirkinmiş, zayıf, şişman vs. diye konuşamaz. Herkes dönüp kendine baksın. Sokakta bizi süzüp duran sapıklar bunlar değil mi? Bizim rahatsız olmamız mı abartı oldu şimdi? Hayret bir şey!

Sapık gözüyle bakmak evet biraz abartı olmuş.. biz kadınlarında hoş bir erkek gördüğünde istemsizce gözü kayamazmi?Ne yani bizde mi sapikiz?
Bir ilişkiye girmekten söz etmiyorum hoş bir davranışta değil elbet ama istemsiz dediğim gibi..olabiliyor bazen yani

Siz hiç erkeklere bakmıyor musunuz

Yani uzun kısa yakışıklı zayıf şişman giyinmesini iyi bilir bilmez ağzı laf yapar yapmaz değerlendirmiyor musunuz

Size X bey i sorsak Hakkında herhangi bir bilgi veremez misiniz

Bakabilir erkek de kadın da hatta yorum da yapabilir bakmak herhangi bir duygu kayması yaratmaz ki o kişiyi dış özellikleri ile değerlendirir sadece

Abartıyorsun... Ama kocan yorumu senin yanında yaomamalı o ayrı başka bi kadına güzel dememeli ama demesi onu sapık yapmaz.

Kimse kimsenin karısına kızına bakmasın ya ortalık it gözlü heriflerle dolu nefret ediyorum bu tiplerden.

cok abarti. bi kadin guzelse guzeldir yani neden kiskanayim esim onayladi diye

siz hic mi gordugunuz ya da tvde seyrettiginiz biri icin "yakisikli, hos vs adam" diye dusunmuyorsunuz. ben dusunuyorum valla:KK53: yoksa sapik miyim ben de:skandal:

Tabi ki bir kadının vücut hatlarını süzüp yorum yapması itici. Yorum yapılan kişinin yerine koysunlar hiç mi kızları, eşleri veya sevdikleri olmayacak .

Bir yandan da ben mesela yolda yürürken güzel alımlı kız gördüğüm süzer hatta maşallah derim bu ayrı ama belirtmek istedim. :KK48:

Doğru bulmuyorum.
Kadınlarda o zaman başka bir erkek hakkında yorum yapsın. Eşler bunu kabul edecek mi o zaman?

Size katılıyorum bende rahatsız olurum bir de su da var kuzenim eski erkek arkadaşım abartı buluyor demişsiniz ama kendilerinin yanında bir kız olduğunda başka bir erkek o kızı inceleyip guzel çirkin diye yorumda bulunsa rahatsız olmayacaklar mi

.[/QUOTE]
cok abarti. bi kadin guzelse guzeldir yani neden kiskanayim esim onayladi diye

siz hic mi gordugunuz ya da tvde seyrettiginiz biri icin "yakisikli, hos vs adam" diye dusunmuyorsunuz. ben dusunuyorum valla:KK53: yoksa sapik miyim ben de:skandal:
Aslında evet bu davranışları bir kadın yaptığında birini yakışıklı bulduğunda abes bulmuyorum ve ben de yapıyorum. Bu yüzden aslında kendimle de çelişiyorun. Bu düşünce mi de değiştirme lazım gerçekten geçen kuzenim biri hakkında yorum yapınca ister istemez kızdım aslında kocaman adam kendimden utandım sonra.

Aslında evet bu davranışları bir kadın yaptığında birini yakışıklı bulduğunda abes bulmuyorum ve ben de yapıyorum. Bu yüzden aslında kendimle de çelişiyorun. Bu düşünce mi de değiştirme lazım gerçekten geçen kuzenim biri hakkında yorum yapınca ister istemez kızdım aslında kocaman adam kendimden utandım sonra.
bu yapilan yoruma bagli aslinda. cirkinlesmeden bastan asagi suzmeden gozle taciz etmeden guzel bi kadin deyip gecmek bence problem degil.

diger turlusu sapiklik tabi ki

bu biraz fazla. çevrene de sana da zarar. bize sorduklarında aaa kıvanç tatlıtuğ çok yakışıklı demeyi biliyoruz. veya ne karizmatik adam demeyi yanımızdan geçene erkekler bakamıcaklar. sapıklıkla alakası yok. onlarda bakar sende bakarsın. gözü dışarıda demek değil ki bu

Peki tüm düsüncelerim mi sorunli sence. Bilip düzeltmek amacım.
bir yere oturduğumuzda ister istemez, çevredeki insanlara gözümüz takılır ve yorumlar yaparız...hatta çok beğendiğimiz tiplerde görebiliriz ve beğenebiliriz...ama beğendiğimiz kişiyi alıpta evimize götürmüyoruz...o an orda kalıyor...karşımızdaki insana zorla kendimizi sevdiremeyiz, seviyorsa seviyordur, sevmiyorsada yapacak birşey yoktur...ilişkilerde baskı kullanmak, genelde ters teper...örneğin çok değişik, yada güzel birini gördüğümde, eşimi ben dürtükler, baksana ne güzel kız değilmi derim..bu ksıkançlık durumu birazda özgüvensizlikten kaynaklanıyor...kendini bilen insanlar, zaten sevdiğinin yanında nasıl davranması gerektiğini bilir...örneğin, yiyecek gibi değilde, göz ucuyla bakar...

2 tarafta hoş birini görünce istemsizce inceliyor. Size şuna bak aşırı çok güzel, vucut hatları çok iyi falan diye abartarak söylemiyorsa pek düşünmenize gerek yok. Sapık teşhisi ağır kaçar.

Ha hoşlanmadığınızı söylerseniz, o da baksa bile sizinle paylaşmaz. Olur biter.

2 tarafta hoş birini görünce istemsizce inceliyor. Size şuna bak aşırı çok güzel, vucut hatları çok iyi falan diye abartarak söylemiyorsa pek düşünmenize gerek yok. Sapık teşhisi ağır kaçar.

Ha hoşlanmadığınızı söylerseniz, o da baksa bile sizinle paylaşmaz. Olur biter.
Peki eski erkek arkadaşım şey demişti bi arkadaşımız için ' sürekli dekolte giyiyor ' diye kötülemisti . Ben şey diye düşündüm demek çok dikkatini cekiyor dekolte giyenler ki aklında kalmış. Sizce yanlış mıydı düsüncem

Back
X