Ben mi abartıyorum ?

Peki eski erkek arkadaşım şey demişti bi arkadaşımız için ' sürekli dekolte giyiyor ' diye kötülemisti . Ben şey diye düşündüm demek çok dikkatini cekiyor dekolte giyenler ki aklında kalmış. Sizce yanlış mıydı düsüncem
Hayır canım bunda kötü algılanacak bir şey yok ki. Yani bir insan dekolte giyince ve yüz yüze gelince illa ki dikkatini çeker dekoltesi. Bu erkek de olsanız kadın da olsanız aynıdır. Belli ki rahatsız olmuş ve bunu sizinle paylaşmış.

2 tarafta hoş birini görünce istemsizce inceliyor. Size şuna bak aşırı çok güzel, vucut hatları çok iyi falan diye abartarak söylemiyorsa pek düşünmenize gerek yok. Sapık teşhisi ağır kaçar.

Ha hoşlanmadığınızı söylerseniz, o da baksa bile sizinle paylaşmaz. Olur biter.
Erkek arkadaşım şey demişti bir arkadaşımız içim 'sürekli dekolte giyiyor' diye kötülemisti . Ben de şey diye düşündüm dekolte giyenler dikkatini çekiyor ki hatırlıyor ve anlatıyor. Yanlış mı sizce düsüncem

Ben bir erkeğin eşinden veya sevgilisinden başka bir kadına bakmasını(göz kayması da dahil) güzel bulmasını kadın hakkında yorum yapmasını(bu yorumlar dış görünüş ise ister iyi ister kötü olsun ) abes buluyorum ve çok kızıyorum. Artık o kişiye sapık gözüyle bakıyorum. Eski erkek arkadaşım kuzenim dahil çoğu kişi bunun abartı olduğunu söylüyor. Bu özellikle ilişkilerimi zedeliyor. Bunu çözüp rahat bi insan olmak istiyorum. Sizce düsündüklerim normal mi yoksa cidden sorunlu muyum :110:
uzun uzun degil ama goz kayması gayet normal ki, biz bakmıyor muyuz dışarda insanlara, her bakmakta birşey ararsak ooo. tam tersi guzel bir kiz görünce ben derim esime, ne guzel kiz masallah vs diye, biraz kendinize güvenin lütfen, boyle davranırsanız erkekler kendini birşey sanar...

Hayır canım bunda kötü algılanacak bir şey yok ki. Yani bir insan dekolte giyince ve yüz yüze gelince illa ki dikkatini çeker dekoltesi. Bu erkek de olsanız kadın da olsanız aynıdır. Belli ki rahatsız olmuş ve bunu sizinle paylaşmış.
Teşekkür ederim Yardımınız için kendimi daha rahatlamis hissediyorum

Erkek arkadaşım şey demişti bir arkadaşımız içim 'sürekli dekolte giyiyor' diye kötülemisti . Ben de şey diye düşündüm dekolte giyenler dikkatini çekiyor ki hatırlıyor ve anlatıyor. Yanlış mı sizce düsüncem
Bunu size söylemeyip arkadaşınız hakkında sapıkça şeyler de düşünebilirdi. Ki düşüncesi kötü olsa bunu neden size söyleyerek sizde şüphe uyandırsın ki?

Ben bir erkeğin eşinden veya sevgilisinden başka bir kadına bakmasını(göz kayması da dahil) güzel bulmasını kadın hakkında yorum yapmasını(bu yorumlar dış görünüş ise ister iyi ister kötü olsun ) abes buluyorum ve çok kızıyorum. Artık o kişiye sapık gözüyle bakıyorum. Eski erkek arkadaşım kuzenim dahil çoğu kişi bunun abartı olduğunu söylüyor. Bu özellikle ilişkilerimi zedeliyor. Bunu çözüp rahat bi insan olmak istiyorum. Sizce düsündüklerim normal mi yoksa cidden sorunlu muyum :110:
Bunu eşiniz, sevgiliniz falan yaparsa evet rahatsız edici bir durum ama sapık olarak görmeniz çok abartılı, asıl anormal olan karşı cins hakkında nötr düşüncelere sahip olmak...

Sapık gözüyle bakmanız biraz abartı :işsiz:
Ama gözü fıldır fıldır dönenlerden erkeklerden bende nefret ediyorum :KK66:

Bakan kişinin niyetine bağlı sapıklık yada öylesine bakmak
İstemsizce herkes bakar görür zaten karşıdakini ama özellikle de bsşlarını çevirip bakmasınlar bir zahmet bu çok mide bulandırıcı

Göz kayması falan abartı, dikkatli inceleyip süzmediği sürece sorun yok, gözünü kapatıp gezemeyeceğine göre.
Ama illa iltifat edesi varsa karılarına sevgililerine iltifat etsinler.

Abartıyorsunuz.Güzele güzel denir. David beckham yakışıklı dedim diye sapık olacaksam vay halime. :işsiz:

Back
X