ben mi abartıyorum

3 tane çocuk büyüttüm hiç birinede öyle büyük kıyafetler giydirmedim az alırım iyisini ve üstüne yakışanı alırım bizim aile çok kalabalık olduğu için küçülenler hiç ziyan olmaz
Maşallah sana :)) dogru söyledin canım aynen bende aynı fikirdeyim az olsun öz olsun

akrabalarım hepsi yurt dışında yaşıyor,
o yüzden bana hep yaşıan göre kıyafet gelir çok almam
ama alırsam herkesten önce kocam büyük aldırır :D

yarım yaş büyük alıyorum , şu an iki buçuk yaşında
ama biz 3-4 yaş alıp giydiriyoruz
ya benim oğlan hızlı büyüyor
ya da bu kıyafetler 1-2 aya çekiyor :)

Kızım 16 aylık . 9 kilo . Hiç üzerine tam gelen birşey almadım. Bu geçirdiğimiz 2.kış geçen sene aldıklarımı biraz büyük almıştım hani 6 aylıkken 9-12-18 ay kıyafetleri almıştım. O zamanlar toplu bir bebekti oluyordu , şimdi de zayıf olduğu için yine oluyor. Bu kış alışveriş yapmam diye düşünüyorum ...

Eltim 3 yaşındaki oğluna geçen sene kazak almıştı. Bu ne 5 yaş yanlış almışsın demiştim yok yok doğru aldım giyer bir kaç sene demişti. Varlıklı ve cimri... Çocuğun bir tane düzgün kıyafeti yok ya kısa yada iki üç kez katlanmış aşırı uzun.

Ben normal aalicam , yeni dogan icin sadece 4 takim aldim yeterli zaten hergun yikanir camasir , ama kv. Olmadan yada bir beden buyuk alabilirsin
Ceket tarzi seyleri bir beden buyuk aliyorum bende

Uyku tulumu aldim yeni dogan icin ona bile aman buyuk al falan dediler ama insanlar bos konusuyor malesef cunku uyku tulumunu buyuk alinca bebek usur icinde ve icine kayar yani boynundan ayaklarina kadar ölcup 15 cm buyuk olmali tulumu.. insanlara laf anlatmak zor bosver istedigin gibi al..

Çocugun yedigi helal giydigi haram demişler. İlk başlard bende ustune cuk oturan kıyafetler aldım baktım olmuyor q ay sonra yenisini alıyorum ne gerek var sürekli alışverişe ve para harcamaya büyük alayım giysin dedim iyikide öyle yapmışım

paran varsa tam üstüne göre al
eğer maddi açıdan çok harcama yapmak istemiyorsan biraz büyüğünü al.
yokluktan büyük alırlardı bize de seneye de giyelim diye.

Ben normal aalicam , yeni dogan icin sadece 4 takim aldim yeterli zaten hergun yikanir camasir , ama kv. Olmadan yada bir beden buyuk alabilirsin
Ceket tarzi seyleri bir beden buyuk aliyorum bende

Uyku tulumu aldim yeni dogan icin ona bile aman buyuk al falan dediler ama insanlar bos konusuyor malesef cunku uyku tulumunu buyuk alinca bebek usur icinde ve icine kayar yani boynundan ayaklarina kadar ölcup 15 cm buyuk olmali tulumu.. insanlara laf anlatmak zor bosver istedigin gibi al..
Evet canım yeterli benim oğlum zaten mama önlüğü takmadığı için her zaman üstünü değiştiririm ondan giydirebiliyorum aldıklarimi güle güle büyüt inş uyku tulumlarjni tam. Üstüne göre al bencede çok işe yarıyorlar :)

paran varsa tam üstüne göre al
eğer maddi açıdan çok harcama yapmak istemiyorsan biraz büyüğünü al.
yokluktan büyük alırlardı bize de seneye de giyelim diye.
Yok canım çok şükür maddi olarak bir sıkıntımız yok evet tam. Üstüne göre aldım her sezon farklı bişey çıkıyor zaten

Çocugun yedigi helal giydigi haram demişler. İlk başlard bende ustune cuk oturan kıyafetler aldım baktım olmuyor q ay sonra yenisini alıyorum ne gerek var sürekli alışverişe ve para harcamaya büyük alayım giysin dedim iyikide öyle yapmışım
Canım ben giydiriyorum çünkü her dakika üstünü batırıyor mama önlüğü falan maalesef takmıyor güle güle büyüt bebişini :)

akrabalarım hepsi yurt dışında yaşıyor,
o yüzden bana hep yaşıan göre kıyafet gelir çok almam
ama alırsam herkesten önce kocam büyük aldırır :KK70:

yarım yaş büyük alıyorum , şu an iki buçuk yaşında
ama biz 3-4 yaş alıp giydiriyoruz
ya benim oğlan hızlı büyüyor
ya da bu kıyafetler 1-2 aya çekiyor :)
Anladım canım aynen tam. Olsun çocuğun üstüne sonra içinde kayboluyorlar :)

Kızım 16 aylık . 9 kilo . Hiç üzerine tam gelen birşey almadım. Bu geçirdiğimiz 2.kış geçen sene aldıklarımı biraz büyük almıştım hani 6 aylıkken 9-12-18 ay kıyafetleri almıştım. O zamanlar toplu bir bebekti oluyordu , şimdi de zayıf olduğu için yine oluyor. Bu kış alışveriş yapmam diye düşünüyorum ...

Eltim 3 yaşındaki oğluna geçen sene kazak almıştı. Bu ne 5 yaş yanlış almışsın demiştim yok yok doğru aldım giyer bir kaç sene demişti. Varlıklı ve cimri... Çocuğun bir tane düzgün kıyafeti yok ya kısa yada iki üç kez katlanmış aşırı uzun.
Anladım canım olsun önemli olan sağlıkli olsun elinde nasil bişeymis ya kendi öyle giyinsin bakalım oluyor mu sinirleniyorum böyle annelere

Bnce kv hakli bnde kızıma çok degil ama 1 beden büyük aldim hep almayada devam ediyorum cunku her ay büyüyorlar 2 giyecegine 4 kez giyiyor

Bilmiyorum canım ya bir sürü büyük kıyafeti var hepsi dolapta duruyor boş boş
Bir beden abes durmuyor bnce bnde takintili biriyim elimden geldigince kizimi şık ve tarz giydiriyorum 1 beden buyuk olunca hem rahat ediyo cocuk hmde daha ekonomik oluyo surekli küçüldü derdi yok

Bir beden abes durmuyor bnce bnde takintili biriyim elimden geldigince kizimi şık ve tarz giydiriyorum 1 beden buyuk olunca hem rahat ediyo cocuk hmde daha ekonomik oluyo surekli küçüldü derdi yok
Canım oğlum zaten 14 aylık ben ona 18-24 alıyorum cimri canım benim kv:) )

Elbise ve etekte diz üstü seviyorum ben. Onları yaşına uygun alıyorum sadece. Diğerleri bir beden büyük alırım hep.

Back
X