ben mi abartıyorum?

valla bende anlamadım canım bu kadar ısrarla istenmesini hatıra saklayacakmış eşya değil ki bu vucut parçası bide yani özel bölge ne bileyim ya garipsiyorum gerçekten
:D:D:D gerçekten çok komikler. Benim bildiğim göbek bağını saklıyorlar ben saklamadım ama duydum ya camiye ya okula yada işte bir üniversiteye bahçesine ekiyorlar.çocuk iyi bir üniversite okusun iyi bir meslek sahibi yada ilimli olsun diye. Yani inanılış böyle. Ama sünnet derisini hiç duymadım

tövbestağfurullah sapık mıdır nedir.ayrıca oğlunuzun babası oysa anası da sizsiniz, çocuğu sanki oturdu banyoda kendi yaptı.izin verme sakın bu zırvalığa.

Gerçekten haklısınız..
Ne cesit adetler duyacagim daha...
Cok istiyorsa saklasin tovbe yarabbi

Sünnet derisinden sonrasını okumadım. Pilavının içine atsın, afiyetle yesin.

Ay gerçekten çok saçma, iğrenç üstelik. Ama bize sormuşlardı sünnetten sonra almak istiyor musunuz diye. Tabi ki ben almadım.

merhaba kızlar ilk konumu açıyorum çok uzatmadan mevzuya girmek istiyorum bir oğlum var henüz bir yaşında sünnet ettirmeyi düşünüyoruz eşimin ailesi herseyimize müdahale ediyor kendi yapmak istediklerini eşimi kullanarak bana zoraki yaptırmaya çalışıyorlar oğlumu bi kaç ay içinde sünnet ettirmeyi düşünüyoruz mevzusu açıldığında görümcem oğlumun sünnet derisini istiyormuş alacakmışız o saklayacakmış öyle dedi bana da çok saçma geldi bende olurmu öyle şey çok saçma doktora ne diyeceğiz dedim verilmez öyle şeyler hastanede çöpe atılır dedim başta eşimde olmaz öyle şey dedi ama sonradan tutturdu oğlumun sünnet derisini alacağım diye bende seninkini alıp saklamışlar mı senin ki nerde dedim o da oğlumu kasdederek onun babası oymuş alacakmış .. ben mi yanlış düşünüyorum çok saçma değil mi annesi olarak böyle birseyide istemiyorum ayrıca benim yerime kara verilmesi çok sinirimi bozuyor bu her konuda böyle huzurumuzuda kaçırıyorlar bu şekilde
Hayatımda böyle saçma şey duymadım.Sünnet derisini nasıl saklamayı düşünüyorlar acaba.Hani çocuğun bir kıyafeti olur saçından bir tutam olur en doğal haklarıdır saklayabilirler ama sünnet derisi istemek biraz manyakça olmuş.Bence boşuna kafanıza takmayın zaten hijyenik sebeplerle doktorunuz o deriyi size vermeyecektir.

Görmemişin şeyi olmuşa dönmüş... Verin saklasınlar. Oğlunuz evlenirken geline felan gösterirler. İşte hatıra bak sende vs :)) ciddi yazayım diyorum olmuyor :)) gece gece güldüm.

Pilava kayıp görümceye yedirmeli etli pilav diye. Manyak mı nedir ya, tövbe estağfurullah. Daha neler duyacağız bakalım.

Back
X