Dogum izninde ne ara fırsatt bulup bunları dusunebiliyorsunuzMerhaba ben 14 aylık evliyim.beş aylık bi kıZm var. Normalde çalışıyorum doğum iznindeyim. Sorun şu ki eşimi çok kıskanıyorum evliliğin başından beri.eşim alyansı bile takmazdı nişanlı iken sebebi de onca erkeğin içinde çalışması imiş.sevmiyorum diyor yüzük takmayı. Ben de takmayacaksan ne diye evlendik ki diyorum . Yüzük sadakat göstergesi değil benim için diyor kapıdan çıkar atarım cebime diyor. Yapacak insan her türlü yapar kötülük diyor.parmağında yüzük olmayınca bi kız sana gayet rahat bakar diyorum . Baksın nolacak bu seni aldattığım anlamına gelmez diyor.sanki onu kıskandıkça iyice şımarıyor aklında yoksa bile ben mi birşeyler sokuyorum acaba diyorum . Bir de araba da yüksek sesle müzik dinliyor bu da kızlara kendini baktırmak diyorum böyle yüksek sesle müzik dinleyen biri olduğunu bilseydim asla evlenmezdim senle dedim
Sana hak veriyorum o yüzük takılmalıMerhaba ben 14 aylık evliyim.beş aylık bi kıZm var. Normalde çalışıyorum doğum iznindeyim. Sorun şu ki eşimi çok kıskanıyorum evliliğin başından beri.eşim alyansı bile takmazdı nişanlı iken sebebi de onca erkeğin içinde çalışması imiş.sevmiyorum diyor yüzük takmayı. Ben de takmayacaksan ne diye evlendik ki diyorum . Yüzük sadakat göstergesi değil benim için diyor kapıdan çıkar atarım cebime diyor. Yapacak insan her türlü yapar kötülük diyor.parmağında yüzük olmayınca bi kız sana gayet rahat bakar diyorum . Baksın nolacak bu seni aldattığım anlamına gelmez diyor.sanki onu kıskandıkça iyice şımarıyor aklında yoksa bile ben mi birşeyler sokuyorum acaba diyorum . Bir de araba da yüksek sesle müzik dinliyor bu da kızlara kendini baktırmak diyorum böyle yüksek sesle müzik dinleyen biri olduğunu bilseydim asla evlenmezdim senle dedim
Siz iyi değilsiniz. Ben de doğum iznindeyim anlıyorum sizi, bunalmış olabilirsiniz. Çıkın bi hava alın bence.Bir de araba da yüksek sesle müzik dinliyor bu da kızlara kendini baktırmak diyorum böyle yüksek sesle müzik dinleyen biri olduğunu bilseydim asla evlenmezdim senle dedim
Evet iyi değilim sıkıntılı doğum süreci geçirdim . Ama yüzük takmama olayı nişanlı iken de sorundu aramızdaSiz iyi değilsiniz. Ben de doğum iznindeyim anlıyorum sizi, bunalmış olabilirsiniz. Çıkın bi hava alın bence.
Nesi komik bunun nişanlı iken de sorundu diyorum iyi okuyunDogum izninde ne ara fırsatt bulup bunları dusunebiliyorsunuz
Gereksiz kıskancsınız,böylelerinin sonunda adamın yapmayacagı varsa da yapıyor sıkmaktan
Ek gıdaya yönel cnm sen bırak adamın yakasını
Bana göre bi erkeğin camları açıp yüksek sesle müzik dinlemesi dikkat çekmek istemektir netEşimde yüzük takmıyor bende canım isterse takarım istemezse takmam. Bu sebepten eşimi hiç kiskanmadim.
Aldatacak adamı yüzük mü durduracak?
Yüksek sesle müzik dinleme kısmına hiç girmiyorum
Ayrıca sürekli kıskanmak ve bunu eşe hissettirmek de kesinlikle doğru değil. Eşler arasında aldatma muhabbeti normal muhabbet halini almamalı.
Esiniz kac yasinda acaba merak ettim.Bana göre bi erkeğin camları açıp yüksek sesle müzik dinlemesi dikkat çekmek istemektir net
Ben de aynı şeyi söylüyorum bi ortama girdiğinde bi kız senin evli olduğu nerden bilsin alnında mı yazacak. Bence alyans evliliğin simgesibu yüzük meselesinden kaç kadın evli adamları bekar sanıp bir ilişkiye başlıyor biliyor musunuz? kadınlarda suç yok adamlar çok kötü. söylemiyor, gizliyor sonra olan kadınlara oluyor... ufacık bir yüzük takmak bu kadar sorun olmamalı... ki ben de önem veriyorum bu alyans konusuna
31Esiniz kac yasinda acaba merak ettim.
Himm.. anladim.Eger bariz dikkatinizi ceken birsey yoksa cok yogunlasmayin ustune tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?