Ben mi abartıyorum ?

Maddeye bu kadar anlam yüklerseniz böyle olur. Karakteri bozuk olanı yüzükle değil baştan aşağı zincirlesen durduramazsın.

Evlenir evlenmez çocuk yapmışsınız resmen evliliğinizi yasayamamissiniz bu nedenle gereken ilgiyi görmediysen cicim ayları yasamadiysan kafana takiyosundur boşver bebeğine odaklan zorla taktiranazsin ki

Valla arabada bazgır bazgır müzik dinleyene bakan kız hiç yok benim çevremde. Kıro diyoruz genelde o yüzden bırakın dinlesin

Yüzük konusunda da parmağında yüzük olana daha çok bakan hemcinslerimiz de var yani yüzük koruyucu kalkan falan değil. Eğer eşinize güveniyosanız ki bu yazdıklarınıza bakılırsa güveninizi sarsacak bi şey yapmış gibi, içiniz rahat olsun. Adam cidden güveninizi kırmadıysa ve siz böyle düşünüyorsanız da yardım alın normal değil çünkü.

Yüzüğün eşine güvenmemekle alakası yok, yüzüğü olmayan erkeğe/kadına bakan olabilir, evli olduğunu anlayana kadar hisleri ilerleyip aşık da olabilir birisi. Eşine bir başkasının aşık olmasını kaldırabilecek kadar rahat olanlara sözüm yok, ama şahsen bana ters. Eşine ve evliliğine saygısı olan insan böyle açık kapı bırakmamalı diye düşünüyorum.

Yuzuk olayına bukadar takılmak iyi değil bizde takmıyoruz yüzük. Ayrica esinin kafasına sokma oyle seyler oyle yaparsan kizlar bakar fln deme dahada kabartma adamı

Yüzük konusunda haklısınız ama mesela ben de sevmem yüzük takmayı eve gelince ilk yüzüğümü çıkartırım.

Diğer konuyu ise kesinlikle abartıyorsunuz. Eşiniz lise çıkışlarında şahinle takılmıyorsa hiçbir kız yüksek sesle müzik dinliyor diye eşinize ilgi göstermez. Ki o da en son 2005'te falandı. Eşiniz de bunun farkındadır herhalde.

Bir de eşinize sürekli kıskandığınızı belli edip totosunu kaldırmayın lütfen. Bir süre sonra gözünde daha çok seven ve darlayan taraf olursunuz. Aynı değişik bağlantıları kurup size kısıtlama getirme hakkı olduğunu düşünür.

yahu bende gayet kıskanç bi insanım hatta bazen tırnaklarımı çıkarıp tırmalar durumuna gelirim kıskançlıktan
ama eşime yüzük almayalım dedim çok gereksiz geliyor yüzük takmayı sevmem
hiç rahat edemiyorum elimde bişi varken eşim çok ısrar etti asla olmaz yüzüksüz falan
eşim hiç çıkarmaz elinden bense aklıma gelirse anca öyle takarım
şuan bile yazarken farkettim yine yok parmağımda
takılmayın böyle küçük şeylere
müzik konusu ise dünyanın en saçma yaklaşımı olabilir ne alaka yahu kırk yıl düşünsem bağdaştırmam böyle bişiyi

Dogum izninde ne ara fırsatt bulup bunları dusunebiliyorsunuz
Gereksiz kıskancsınız,böylelerinin sonunda adamın yapmayacagı varsa da yapıyor sıkmaktan
Ek gıdaya yönel cnm sen bırak adamın yakasını
Bebesi uyuyan anne bu.
Ben de doğum iznindeyim
İşemeye gidemiyorum ki adamın parmağındaki yüzüğü düşüneyim.hey gidi hey.

Ay şöyle darlamayın erkekleri ya.
Biri bana şu tavırla yaklaşsa ciddiyim o insanı hayatımdan çıkarırım.
Çok sıkıcı bir profil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…