Ben mi abartıyorum ?

Annemin bir lafi vardir e..gin aklina karpuz kabugu dusurme diye siz de cok dillendirmeyin gercekten kizlar bana bakiyor havasina giricek

Kıskanmayın.

He bu arada şunu da söyleyeyim; eski eşim yüzük takıyordu parmağından çıkarmazdı yani ben öyle sanıyormuşum herhalde adam evlendikten sonra 3-4. ayından itibaren aldatmaya başlamış bakınız yüzük takıyordu diyorum .. yani bu iş ne yüzükle ne büzükle oluyor tamamen karakter meselesi

Bana göre bi erkeğin camları açıp yüksek sesle müzik dinlemesi dikkat çekmek istemektir net
Evimin yakınlarında bir lise var, genç delikanlılar son ses müziklerle okul etrafında geziyorlar dikkat çekmek için evet.

Ama 31 yaşındaki evli adamın sırf kızların dikkatini çekmek için arabada yüksek ses müzik dinlediğini düşünmeniz için başka şeylerin de olması lazım. Yoksa sırf bu sebeple bunu düşünmeniz sizin hüsnü kuruntunuz olur.

Bir de araba da yüksek sesle müzik dinliyor bu da kızlara kendini baktırmak diyorum böyle yüksek sesle müzik dinleyen biri olduğunu bilseydim asla evlenmezdim senle dedim

Şaka mısın?

Niye bu kadar paranoyaksınız, adamın aklında yokken niye sokuyosun? Yahu şımartmayın yüceltmeyin bu kadar.

Konuyu okuyunca ben de hamilelik dönemimden beri yüzük takmadığımı fark ettim. Eşim hiç çıkartmaz ama çıkartsa da dert etmezdim, adamın gönlü bende, yüzüğü kim ne yapsın.

Bu arada, 7 aylık bebeği evde bırakıp tek başıma dışarı çıkma fırsatım olduysa deşarj olmak için yüksek sesle müzik dinleyip bağıra çağıra eşlik ettiğim doğrudur. Yaşım 34. Kimin ne düşündüğü gram umrumda değil, akıl sağlığım bana lazım.

Size kalsa adamın beni şimdiye kadar çoktan boşaması lazım ama sağolsun "Ben bebekle ilgileneyim sen bir çık dolaş" diyecek kadar gönlü geniştir.

Ha zaten bunun gibi şeyler yüzünden boşanmayı düşünen eşim olsa kendime kızarım "ne biçim eş seçmişim" diye.

Bakacak olan kız artık yüzük dinlemiyor ki açıkcası evliymiş bekarmış ne fark eder diyorlar
Hem kocanız en azından size yalan söylemiyor
yüzügü takarak evden çıkıp cebine koyması sizi kandırmış olur ama kocanız bunu yapmıyor bence biraz rahat bırakın
benim eşimde takmıyor ama ona çok güveniyorum saat başı beni arayıp napıyorsun der oysakı çalışmıyorum bütün gün evdeyim insan evde ne yapabilir ki :) yinede arar
müziğe gelirsekona bende pek anlam veremedim ama biraz rahat bırakın yapan her türlü yapar

Eşine aşık olacak olan kişi parmağında yüzük varken de aşık olur platonik takılır. Evet yüzük takılması gerekir bende sizin gibi düşünüyorum fakat iş ortamında ayaotışı iş neticesinde yüzük takamıuırsa sorun etmem ki rşiçmin öyle mesela.
İş yerinde yaptığı iş yüzünden yüzük saat gibi aksesuarların takılması yasak eşimde işe giderken takmıyor bazen işten çıkıp doğrudan okula gidiyor parmağında yüzüğü olmuyor mesela sıkıntı etmiyorum.

Ama bunu fırsat bilip hiç takmamazlık yapmıyor tabi iş dışında gezmeye yada aile akraba ziyaretine gideceksek kendi takıp gidiyor benim söylememe gerek kalmıyor. Bu işler biraz güven meselesi.

Evet iyi değilim sıkıntılı doğum süreci geçirdim . Ama yüzük takmama olayı nişanlı iken de sorundu aramızda
Yüzük olayında haksız değilsiniz zaten. Ben daha çok alıntıladığım kısmın vahimliğinden bahsediyorum.

aldatacak olan yüzüğü falan takmaz ama yüzük bir simgedir takılması memnun eder.Bende eşimde takıyoruz hiç tak demedım.Yüksek sesle müzik onu bilemedim eşim hiç sesi yukseltmez kişilik meselesi çok takılacak bir durum değil olgunlasır belkı sonra

Yoooo bu yüzük konusunda bence abartmıyorsunuz gayette o yüzüğü takmak zorunda her iki tarafta sonuçta siz evlisiniz ve o sizin evliliğinizin simgesi bir de siz yanında yokken dışarılarda takmamak ne demek? Çok sinir bozucu

Ben de aynı şeyi söylüyorum bi ortama girdiğinde bi kız senin evli olduğu nerden bilsin alnında mı yazacak. Bence alyans evliliğin simgesi

alyans takmiyorum,
kac yillik da evliyim,
ama ayni ortamda bulundugum kisi 3. cumlemden anlar evli cocuklu oldugumu.

zira naber nasilsin sorusunun cevabi bile cocuklarla ilintili oluyor bende, "ay bugun uykusuzum kucuk uyutmadi da" gibi gibi
eger ki sizin evliliginizin simgesi bir yuzuk ise yeniden dusunun derim, demek ki paylasiminiz o kadar az ki yuzukle bir seyleri gostermeye calisiyorsunuz.

Bazı insanlar gerçekten sevmiyor takmayı. Mesela ablam ve enistemin elinde yüzükleri coook nadir görüyorum. Sevmiyor ikiside. Eşim iş yerinde çıkartmak zorunda (bunun sayesinde ilk yüzüğünü kaybetti).
Bence esiniz size güveninizi kiracak sebebler vermiyorsa bu duygularınızın nerden geldiğini çözmeye çalışın. Genelde altında yatan korkular veya öz güven eksikliği olabilir

Hamilelik hormonundan dolayı sanırım çok abrtıyorsunuz benim eşimde bazen takmaz sevmiyorum diyor, ki ben bile takmıyorum sürekli üstelik yüksek sesle müzik dinlemeyle ne alakası var kızların bakmasının evde bile insan kimi zaman dinlemek istiyor

20 yıldır evliyim ikimizde yüzük takmiyoruz. Taşı giysilerime takılıyor, çantama elimi bile atamıyorum rahat rahat. Sinir bozucu buldum ben kullanmıyorum eşimde takmaz. Eşiniz yüzük konusunda haklı bence. Yapacak olan insan parmagindayken de aldatır. Müzik meselesine gelincede şaka yapıyorsunuz demi? Bende eşimde yüksek sesle dinleriz müziği. Özellikle trafikteyken. Böyle katlanılır oluyor bizim için trafikte beklemek.

Yüksek müzik dinleyebilir dikkat çekmek için bazı krolar yapıyo bunu ama bu kroluktan drğil oyle kendını mutlu hıssedıosa ve kımseyı rahatsız etmıosa bence dinleyebılır.
Yüzük konusunda kesınlıkle haklısınız yuzuk takmıcaksa ne fıye evlenmiş .

Bence yüzük konusunda eşiniz doğru söylemiş. Yapacak adamı yüzük durdurmaz, sarkacak kadını da keza. He ama derseniz o evliliğin nişanesi parmağında görsem daha mutlu olurum orasını bilemem. Yüksek sesle müzik dinleme konusu da takılacak bi şey değil. Adamı bulunmaz hint kumaşı gibi hissettirmeyin. Nasıl istiyorsa yapsın. Sonuçta sizi kaybedeceğini hissetmesi yeter.

Benim eşim de rahatsız olduğu için uzun zamandır alyans takmıyor.
Benim için sorun değil.

Böyle kıskançlıklarım yoktur.

Bir gün görevdeyken bir kız gelmiş tanışabilir miyiz demiş.
Benimki anlatıyor bana kıskanayım diye.
Ama ben evliyim dedim diyor.

Ben de dedim ki ''Hadi yine iyisin. Çakal seniii tanışmak isteyen var haa!''
Eşim böyle

Psikolojik problemleriniz mi var? Tedaviye olumlu bakiyor musunuz? Bir uzmana gorunmeniz lazim bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…