- 1 Şubat 2021
- 1.391
- 1.371
- 63
- 25
- Konu Sahibi Legendwomen
-
Söyledim zaten yok telini sesliye unutmuştu zaten 2 defa aradımKanal tedavisi yaptıran için zor bir şey gerçekten ama aslında merak edilecek bir şey de değil sanki. Bilemedim ya arasa iyiymiş de ben takilmazdim sanki. Telimin de sesi açık demiş. Siz eve gelince eve vardım şöyle oldu böyle oldu diye de arayabilirdiniz mesela.
Mesela ameliyat da değil hani ben olsam merak ederim eve vardın mı diye normalde kıskanç bir. Kişilik amaErkeklere göre normal dis sac tüy isleri..
Allah korusun agır bir sorun olmus olsa neyse de.Bunu önemsememeye baglamak bilemedim..abarttiniz bence.
erkekler klasik olarak %99 u odun yaratılmış. bizim kadar ince düşünemiyorlar maalesef.Merhaba saygıdeğer kk üyeleri yine bir sorunla karşınızdayım benim 2 aylık sevgililik sürecim var soruma geleyim 1 haftadan beri diş ağrısı çekiyordum sürekli ağrı kesici içiyordum fakat ertesi gün yine ağrıyordu dün diş hekimine gittim ve kanal tedavisi oldum benim sevgilim gündüz uyuyup gece uyanık kalan birisi dünde uyudu dediki telefonu sesliye alırım ararsan açarım gibisinden bugünde aklıma bir kurt düştü beni gerçekten sevmiyor mu ha evet güzel sözler söylüyor ama en azından ben hastaneye giderken arayıp soramaz mıydı eve vardın diyemez miydi ha evet onun günlük rutini böyle ama bir. Gün için bu rutini bozamaz mıydı düşünceleriniz için şu an çok teşekkür ederim
İşinden dolayı mı bu şekilde yaşıyor yoksa keyfinden mi?Merhaba saygıdeğer kk üyeleri yine bir sorunla karşınızdayım benim 2 aylık sevgililik sürecim var soruma geleyim 1 haftadan beri diş ağrısı çekiyordum sürekli ağrı kesici içiyordum fakat ertesi gün yine ağrıyordu dün diş hekimine gittim ve kanal tedavisi oldum benim sevgilim gündüz uyuyup gece uyanık kalan birisi dünde uyudu dediki telefonu sesliye alırım ararsan açarım gibisinden bugünde aklıma bir kurt düştü beni gerçekten sevmiyor mu ha evet güzel sözler söylüyor ama en azından ben hastaneye giderken arayıp soramaz mıydı eve vardın diyemez miydi ha evet onun günlük rutini böyle ama bir. Gün için bu rutini bozamaz mıydı düşünceleriniz için şu an çok teşekkür ederim
Keyiften şu an işsizİşinden dolayı mı bu şekilde yaşıyor yoksa keyfinden mi?
İş bulma çabası var mı sadece yatıyor muKeyiften şu an işsiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?