Ben mi Abartıyorum ?

İstediği şeyi kapıya poşetle asın, duşa gireceğim, dışarı çıkıyorum falan diyin, kapıyı sonuna kadar güler yüzle değil, uykudan yeni uyanmış gibi suratsızca açın.

Merhaba,abartmiyorsunuz,az bile tepki veriyorsunuz.Ben olsam o mesajlari aslaa okumam,ararsa da acmam,acarsam da su an isim var daha sonra derim.Bunu bir,iki ,üc yapin ,bakin nasil ayagini kesecek.Ne isin var diye sorarsa da üstün körü gecistirin,kisisel bakim vs .uydurun. Daha önce denedim ben bunu cok cunku:)

Kimi rahatsız olur kimine olağan gelir bu durum bilemem ama beni rahatsız eder. Geldiğinde ilgilenmeyin bir işle uğraşın uygun değilim diye seni içeri buyur etmemiştim deyin.Beni aramadan evime kımse gelemez.Misafir cok severım ama arayıp uygun musun demek zor olmamalı.Anneme bıle bır planın var mı dıye sormadan da gıtmem zaten.Bazen kapı calar yerımden kıpırdayıp acmam :) Birini beklemiyorsam yanlış basmışlardır kesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…