eşinizin bir kusuru yok bu konuda..kız belliki merak etmiş eski sevgilisini ve ailesiniKızlar canım çok sıkkın çok takıntılı bı insanim ben. eşimin eski sevgilisi Instagram'dan eşimi ekledi geçen gün sonra isteği geri aldı profiline girdim kapalı profil çok sinirlendim bı kaç saat sonra baktım profilini herkese açık yapmış sizce napmak istedi bu kadın birde evli çoluk çocuklu. Birde sürekli eşimin eski sevgilileri aklıma geliyor hastalık gibi eşim bana karşı çok iyi ama tanistigimiz zaman geçmişinde ki herkesi ve herkesle neler yaşadığını anlatmıştı benim de hala aklıma gelip sinir olurum eşime karşı da bı soğuma gelir napmam lazım
Siz bu takıntılarınız devam edip adama yansıtırsanız adamın sizden soğuması yakındırKızlar canım çok sıkkın çok takıntılı bı insanim ben. eşimin eski sevgilisi Instagram'dan eşimi ekledi geçen gün sonra isteği geri aldı profiline girdim kapalı profil çok sinirlendim bı kaç saat sonra baktım profilini herkese açık yapmış sizce napmak istedi bu kadın birde evli çoluk çocuklu. Birde sürekli eşimin eski sevgilileri aklıma geliyor hastalık gibi eşim bana karşı çok iyi ama tanistigimiz zaman geçmişinde ki herkesi ve herkesle neler yaşadığını anlatmıştı benim de hala aklıma gelip sinir olurum eşime karşı da bı soğuma gelir napmam lazım
Karşıdaki de şöyle bi affallar niye sinirlenmedi ki diye muthis tepki benceYa bu kadar zaman enerji ve ilgiyi nerden buluyorsunuz? Ne yiyip ne içiyorsunuz hayret ediyorum. Tam şu anda kocam, benim artık yeni bir sevgilim var dese merak edip açıp bakmam kim diye, e iyi ozman hadi sana iygeceler der yatar uyurum yeminle o kadar yorgunum ....ha sabah işe gitmeden önce ilk iş dilekçeyi adliyeye bırakırım o ayrı
Kesinlikle çok can sıkıcı bir durum. Ama karşı tarafın hadsizligi eşinizden bir karşı atak yok. Malesef var böyle insanlar. Unutmaya çalışın başka şeylere konsantre olun. Evlenmeden önce ne yaşadığını düşünmeyin önemli olan evlendikten sonrası. Nihayetinde ikinci evliliği hatta ilk evliliğinden çocuğu olan insanlar bile var mutlu mesut yaşıyorlar. Allah akıl fikir versin böyle insanlara. Boşuna insanları tedirgin ediyorlarKızlar canım çok sıkkın çok takıntılı bı insanim ben. eşimin eski sevgilisi Instagram'dan eşimi ekledi geçen gün sonra isteği geri aldı profiline girdim kapalı profil çok sinirlendim bı kaç saat sonra baktım profilini herkese açık yapmış sizce napmak istedi bu kadın birde evli çoluk çocuklu. Birde sürekli eşimin eski sevgilileri aklıma geliyor hastalık gibi eşim bana karşı çok iyi ama tanistigimiz zaman geçmişinde ki herkesi ve herkesle neler yaşadığını anlatmıştı benim de hala aklıma gelip sinir olurum eşime karşı da bı soğuma gelir napmam lazım
Eşinizin edkılerı anlatmadıda çok sacma.Takılmayın .Ne yapmak ıstedı ıse ıstedı engeller sorun bıterKızlar canım çok sıkkın çok takıntılı bı insanim ben. eşimin eski sevgilisi Instagram'dan eşimi ekledi geçen gün sonra isteği geri aldı profiline girdim kapalı profil çok sinirlendim bı kaç saat sonra baktım profilini herkese açık yapmış sizce napmak istedi bu kadın birde evli çoluk çocuklu. Birde sürekli eşimin eski sevgilileri aklıma geliyor hastalık gibi eşim bana karşı çok iyi ama tanistigimiz zaman geçmişinde ki herkesi ve herkesle neler yaşadığını anlatmıştı benim de hala aklıma gelip sinir olurum eşime karşı da bı soğuma gelir napmam lazım
Telefon elimdeydi istek geldiyinde tam profile tıkladım isteği geri aldı o an esimde yanımdaydı ona da gösterdim bu ne diye yemin etti haberim ve ilgim yok diye neyse ben bu olaydan sogumadim eşim yeni tanıştığımız da herşeyini anlattı bunlar canımı sıkıyor mesela size de anlatayım o kadar saçma ki anlattıkları işte bi sevgilisini o kadar çok seviyormuş ki onun için hep aglarmis yada başka birinin bı yerleri killiymis o an o şeylerden tiksinmis ben ben bunları bilmek zorunda değilim. Kikadının eklediğini isteği geri çektiğini falan nasıl görüdünüz?
başkasının eylemi üzerine eşinizden nasıl soğuyorsunuz?
soracaklarım bunlar.
Cok afedersiniz kendi totosunda kıl yokmuymuş, adamlarin parmak aralarinda bile kil var kadinlarin kilina laf soyluyolar hem bu bilgileri soyleyince ne oldu acaba, bukadar yuz goz oluyor cok sacma.Telefon elimdeydi istek geldiyinde tam profile tıkladım isteği geri aldı o an esimde yanımdaydı ona da gösterdim bu ne diye yemin etti haberim ve ilgim yok diye neyse ben bu olaydan sogumadim eşim yeni tanıştığımız da herşeyini anlattı bunlar canımı sıkıyor mesela size de anlatayım o kadar saçma ki anlattıkları işte bi sevgilisini o kadar çok seviyormuş ki onun için hep aglarmis yada başka birinin bı yerleri killiymis o an o şeylerden tiksinmis ben ben bunları bilmek zorunda değilim. Ki
Bilmemem gereken herşeyi biliyorum çok saçma şimdi anlattığı için sürekli özür diliyor bu daha ne ki neler var dahaCok afedersiniz kendi totosunda kıl yokmuymuş, adamlarin parmak aralarinda bile kil var kadinlarin kilina laf soyluyolar hem bu bilgileri soyleyince ne oldu acaba, bukadar yuz goz oluyor cok sacma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?