İşte ona yorumu da başta yaptık zaten farklı bakış açısına sahip iki insanın evliliği ikisini de mutsuz eder diye.
Ben senin genellemelerine karşı çıktım, konu sahibiyle alakalı bir yorum değildi. Sen de konu sahibi özelinde bütün evlilikleri genellemişsin. Konu sahibinin kim olduğunu görebiliyorum çok şükür. Karşıt fikirlere her seferinde neden bu kadar sinirleniyorsun onu anlamıyorum ama. Hıhı evet sinirlenmedin sen

cevabımı önden vereyim.
Yooo ben konuların carpitilmasina sinirleniyorum .
Kadın bir konu yazmış, "ben rahatsız hissediyorum" demiş. Belki önceden rahatsız hissetmiyordu çünkü çocuksuzken o da kendi keyfine bakardı, ama şimdi rahatsız hissediyor, ebeveynlik macerasında eşinden destek alamadığını düşünüyor.
Belki eskiden eşi dışarıya vakit ayırdığından daha çok evine-kendisine vakit ayirirdi,ilgisini eksik etmezdi konu sahibi de rahatsız olmazdı,şimdi artık ailesine vermesi gereken ilgiyi esirgeyip dışarıya verdigi için rahatsız olmaya başlamış.
Tutmussunuz kadına demişsiniz ki;
Çocuk yaparsam düzelir, eve bağlanır da diyorlar sanki adam evden kopukmuş gibi. Sonra gelsin sorunlar, kavgalar gürültüler.
Yani kadının konusuyla bu ne alakasi var ki?
Kadın beşyüz kere bundan yeni yeni rahatsızlık duyduğunu söylemiş.
Belki siz de peşpeşe iki çocuk yapsaniz, eşiniz sorumluluktan uzaklaşsa, size zaman ayirmasa, nereye gittiği ve kiminle bulustugu bilgilerini paylasmamaya başlasa (konu sahibinin kocası böyleymiş) , şu sevimli duzenden
mesela bir cuma ben çıkardım bir cuma eşim çıkardı. Aynı anda çıkmazdık genelde çünkü evde tek başına zaman geçirme keyfini de seviyoruz. Cumartesi de ikimiz birlikte arkadaşlarımızla ya da başbaşa çıkardık. Pazarı da akşamdan kalma bir şekilde evde debelenerek geçirirdik genelde.
Onun cuma çıktığı, sizin çocuktan sonra sosyal cevreniz kalmadığı ya da çocuklarımızdan ayrı kalmaktan hoslanmadiginiz icin evde kaldığınız, onun cumartesi arkadaşlarıyla takıldığı ama sizin evde çocuk pispisladiginiz, onun pazar günü akşamdan kalma geğire geğire koltukta uzandığı,sizin tüm gün çocuk bakmaya devam ettiğiniz bir düzene evrilse , doya doya zaman gecireceginiz haftasonlari boyle saçma sapan geçse siz de rahatsız olurdunuz.
Ben konu sahibiyle hiç empati yapmaya calisilmadan yazılan yorumlara genelde kıl oluyorum, tepkim ondan.
Artık Kkda neredeyse her konu açılış amacından çok baska yerlere çekildiği için , (bu konu nezdinde degil, genelde) birileri geyik yapıp konuyu dağıttığı için bu aralar bir tık daha agresif davranıyor olabilirim KKda. Çünkü çok sevdiğim bir platform ve bu tarz yorumlar yüzünden iyice sogumaya başladım.