İyi de her şeyin adabı var. Madem gözü hala eğlence sektöründe , her haftasonu fink Fink arkadaş peşinde neden evlenmiş de iki çocuk yapmış?
Bekar hayatını seviyorsan,kopmak istemeyeceksen evlenmeyeceksin. Ben mesela bir ay kaldı 31 olmama, ama kafam hala "laylaylom,şuraya da gideyim burayı da gezeyim,kendi kafama göre kımseye sormadan plan yapayım" şeklinde olduğu için evlenmeyi düşünmüyorum bile. Çünkü hem bana yazık hem müstakbel kocama yazık.
O sorumluluğu alıp evlenip çoluk çocuğa karistiysan da bekar gibi her kafana eseni yapmamak gerekiyor.
Tabii ki arasıra herkes çıksın arkadaşıyla,PlayStation oynasın, halısaha maç yapsın, şirket eğlencesine gitsin, eşi dostuyla içsin eğlensin. Ama her hafta her hafta - eşini rahatsiz edecek kadar gidecekse hiç de hoş karşılanacak bir şey değil.
Çocukları da çok küçükmüş. Bence adamın yaptığı boylu boyunca sorumsuzluk.
*Karı koca böyle şeyleri önemsemeyen "evlendik de ölmedik ya" kafasında insanlarsa yine mesele yok ama bu konuda kadın bu durumdan rahatsız . Eşlerden birinin rahatsız olduğu şeyi inatla yapmak da iyi niyetli bir davranış değil.
Yine iyi dayanmış konu sahibi. Ben nefret ederim sorumsuz erkekten.