Ben mi abartıyorum

Yapacağınızı yapmışsınız zaten bizden ne istiyorsunuz tam olarak. Dert geçmiş gitmiş yani
Bir sene önce olan olayı anlatmak için gecenin yarısı konu açtığına ..perdelerini fotoğraflarını çekip çekip gönderdiğine göre alanında iyi bir psikiyatrist tavsiyesi istiyor diye düşündüm 🙁

Bir sene önce olan olayı anlatmak için gecenin yarısı konu açtığına ..perdelerini fotoğraflarını çekip çekip gönderdiğine göre alanında iyi bir psikiyatrist tavsiyesi istiyor diye düşündüm 🙁
Perde fotoğrafı mı 😂 bak onu görmemiştim. O zaman hemen bir randevuya bakar yani:) hayır eşi de yapmış her şeyi, ne yapayım ben bu dert için meselesi olmaktan çıkmış zaman aşımına uğramış yani

Benim yaşadıklarımı yaşa benim geçtiğim yollardan yürü sonra konuşalım
Durup durup bu olayla kendimi mafetmiyorm artık eşime dahi bu konuyu açmıyorum her geldiklerinde eve bana zararları oluyor 1sefer olup biten bir şey değil her geldiklerinde hep sorun yaşıyorum
Napayım yani susayım mı zaten yeterince sustum onların yaptıklarına eşimin ailesi o üzülmesin diye de bir şey demiyorum o da farkında önmzdeki ay yine gelecekler yine sinirlerim gerilcek içime atmaktan yoruldum

Perde fotoğrafı mı 😂 bak onu görmemiştim. O zaman hemen bir randevuya bakar yani:) hayır eşi de yapmış her şeyi, ne yapayım ben bu dert için meselesi olmaktan çıkmış zaman aşımına uğramış yani
O perde 1 ay önce gelince oldu anlatmak istediğim şey her geldiklerinde zarar veriyorlar bir şeylere. insan sinirleri bozuluyor ya burası da ev otel değil gel de onlarla 1 gün yaşa.
1 seferlik bir şey olsa bitti gitti dicem ger geldiklerinde eviiii sirk e çeviriyorlar ben kendimi bu kadar hor kullanmıyorum yaptıkları ayıp değilde ne

Nerde görülmüş evi hanımı yokken ev gelip yemek yapıp sıçıp batırıldığı
ben evde oturmuyorum kimi onlar yemekleri yiyip koltukta kendilerini yellendirirken ben işten geliyorm
Geçen sene bi de 1 yıllık evliydim yaa
Evin beyi var evde ama sanki boş evdelermiş gibi konuşuyorsunuz.
Ne alaka evin hanımı yokken gelinmez falan.
Misafirlerin yaptığı evin hanımı da olsa erkeği de olsa ayıp zaten hele o sifon meselesi🤢

Evin beyi var evde ama sanki boş evdelermiş gibi konuşuyorsunuz.
Ne alaka evin hanımı yokken gelinmez falan.
Misafirlerin yaptığı evin hanımı da olsa erkeği de olsa ayıp zaten hele o sifon meselesi🤢
Biz evde yokken de kaldılar eşimde işte bende
Az arkada annesinin evi var
Kardeşini özlüyorsa biz işten geldikten sonra gelir görür.
Ben gidip kimsenin düzenini bozmam evi pisletip temizlemeden gitmem.evine zarar vermem benim hafta da 1 gün iznim var memur gibi sabah 8 akşam 5 te çalışmıyorum.
Biz evde yokuz bizi görmeye geliyorlar
Bana hizmetçi muamelesi yapmaya hakkı yok benim işten gelince duş alıp anca yatmaya vaktim oluyor
Sifon olayını zaten artık zihnimden silmeye çalışıyorum.bebek uyuyor sifon sesini uyanıyormuş uyanacaksa uyansın yaa
Kendi diş fırçasını bizde bıraktı gelince kullancakmş eve geldiği gibi kişisel bakım malzemelerini hemen banyoya koyuyor kendi evini gibiiiii.gel gel yaşa görümcemle sonra sinir olmadan dur

Yatağınızı niye veriyorsunuz ya?
Ben bekarım, ben bile vermem yatağımı. Tiksinirim bir kere. Yatağımda sevişirler mi, vücut sıvıları mı bulaşır diye düşünürüm. Salondaki koltuk nelerine yetmiyor? Biraz da rahatları bozulsun, kendi evleri değil neticede. Başkasının evinde kalırken biraz rahatsız olmak iyidir hem. :olamaz:

Yatağınızı niye veriyorsunuz ya?
Ben bekarım, ben bile vermem yatağımı. Tiksinirim bir kere. Yatağımda sevişirler mi, vücut sıvıları mı bulaşır diye düşünürüm. Salondaki koltuk nelerine yetmiyor? Biraz da rahatları bozulsun, kendi evleri değil neticede. Başkasının evinde kalırken biraz rahatsız olmak iyidir hem. :olamaz:

Eşim görümcem hamileyken rahat etsin hamile dedi
Çoçuk oldu geldiler bebekleri var dedi
Zaten gittikleri gibi dip köşe yapıyorum nevresimler misafir nevresimi yastıklarda öyle gittikleri gibi 60 derece yıkıyorum her şeyi
Ya bana göre yatak odası mahremdir eşime göre ne varmış sankii

Eşim görümcem hamileyken rahat etsin hamile dedi
Çoçuk oldu geldiler bebekleri var dedi
Zaten gittikleri gibi dip köşe yapıyorum nevresimler misafir nevresimi yastıklarda öyle gittikleri gibi 60 derece yıkıyorum her şeyi
Ya bana göre yatak odası mahremdir eşime göre ne varmış sankii
Bence de mahremdir. Enişte nihayetinde elin adamı. Odanızda çamaşırınız, özel şeyleriniz vs. var neticede. İnsan yaşadığı yerle bütünleşiyor sonuçta. Bir çekmeceyi açsa görmesini istemediğiniz bir şeyleri görebilir yani. Bizim ev yeni alındığında annem evi gezdiriyordu gelen misafirlere. Ben benim odama girmesinler dedim. Hala da milleti odama sokmam. Evin salonu ortak alan, orada otursun gelen de. Ne işi var benim odamda?

Bence de mahremdir. Enişte nihayetinde elin adamı. Odanızda çamaşırınız, özel şeyleriniz vs. var neticede. İnsan yaşadığı yerle bütünleşiyor sonuçta. Bir çekmeceyi açsa görmesini istemediğiniz bir şeyleri görebilir yani. Bizim ev yeni alındığında annem evi gezdiriyordu gelen misafirlere. Ben benim odama girmesinler dedim. Hala da milleti odama sokmam. Evin salonu ortak alan, orada otursun gelen de. Ne işi var benim odamda?

Sinir oluyorum ama napayım defalarca bu konuyu tartıştık eşimle
Ben surat yaptım onlara eşim dese de kalmıyorlar yatak odasında. Bu seferde salonu birbirine katıyorlar perdeler koltuklar yemek masasına her yere kıyafetlerini koyuyorlar salon bildiğin yatak odası gibi oluyor evimin salonu giremiyorum

Sinir oluyorum ama napayım defalarca bu konuyu tartıştık eşimle
Ben surat yaptım onlara eşim dese de kalmıyorlar yatak odasında. Bu seferde salonu birbirine katıyorlar perdeler koltuklar yemek masasına her yere kıyafetlerini koyuyorlar salon bildiğin yatak odası gibi oluyor evimin salonu giremiyorum
E hiç almayın madem. Kayınvalideniz dururken size düşmez zaten. Şehir dışından gelen kızını o ağırlasın.
Nadiren olsa neyse de senede iki kez geliyorlarmış. Otel değil ki eviniz. E siz gidip onlara kalıyor musunuz? Sanmam. Karşılıksız da bir yere kadar.

E hiç almayın madem. Kayınvalideniz dururken size düşmez zaten. Şehir dışından gelen kızını o ağırlasın.
Nadiren olsa neyse de senede iki kez geliyorlarmış. Otel değil ki eviniz. E siz gidip onlara kalıyor musunuz? Sanmam. Karşılıksız da bir yere kadar.
Bu sene onlara gittik benim işim vardı İstanbul’da evrak vs işi
Bize gelin diye tutturdular yakın ortak bir arkadaşımızında nikahı vardı bizde onlarda kaldık istemiyorum dememe rağmen kayınvalidem onların odasını ayarladı.
Kahvaltıyı sofrasını hazırlamada sofra toparlamada lavabosuna kadar çifledim her şeyi yaptım kaldığımız odaya kadar topladım temiz bırakmaya özen gösterdim

Benim yaşadıklarımı yaşa benim geçtiğim yollardan yürü sonra konuşalım
Durup durup bu olayla kendimi mafetmiyorm artık eşime dahi bu konuyu açmıyorum her geldiklerinde eve bana zararları oluyor 1sefer olup biten bir şey değil her geldiklerinde hep sorun yaşıyorum
Napayım yani susayım mı zaten yeterince sustum onların yaptıklarına eşimin ailesi o üzülmesin diye de bir şey demiyorum o da farkında önmzdeki ay yine gelecekler yine sinirlerim gerilcek içime atmaktan yoruldum
Eşin kardeşini eve davet etmesin.."zaten biz çalışıyoruz siz annemde daha rahat edersiniz..eşim de işten geç geliyor zaten ama ben işten gelince anneme gelir görürüm sizi " desin fotoğraf çekip eşine atmakla kim hangi sorunu çözmüş ki.Çok samimi söylüyorum herşeye katlanmak bir meziyet değildir,boşuna kendi sağlığınızı kaybedersiniz

Bu yatak odasını verme saçmalığı eşimin tarafında var. Ama kimse benden aynı saçmalığı bekleyemez. Ben kimsenin yatağında, kimsenin kokusunu çeke çeke yatamam öyle, kimse de yatağıma girmesin ne münasebet ayol.

Eşin kardeşini eve davet etmesin.."zaten biz çalışıyoruz siz annemde daha rahat edersiniz..eşim de işten geç geliyor zaten ama ben işten gelince anneme gelir görürüm sizi " desin fotoğraf çekip eşine atmakla kim hangi sorunu çözmüş ki.Çok samimi söylüyorum herşeye katlanmak bir meziyet değildir,boşuna kendi sağlığınızı kaybedersiniz

Eşim sen benim ailemi sevmiyorsun eve misafir gelemiyor senin yüzünden diyor.kardeşini çağıramayacakmıymış ablası pis olabilirmiş abartacak ne var beraber yaparız temizliği diyor.

Bu yatak odasını verme saçmalığı eşimin tarafında var. Ama kimse benden aynı saçmalığı bekleyemez. Ben kimsenin yatağında, kimsenin kokusunu çeke çeke yatamam öyle, kimse de yatağıma girmesin ne münasebet ayol.
Bende katılıyorum size.çareyi surat asmakta buldum onlarda eşim dese bile kabul etmiyor

Eşim sen benim ailemi sevmiyorsun eve misafir gelemiyor senin yüzünden diyor.kardeşini çağıramayacakmıymış ablası pis olabilirmiş abartacak ne var beraber yaparız temizliği diyor.
Sevmiyorum diyin sanki mecbursunuz sevmeye .Beraber temizliği yapıyorsanız bundan sonra salon halasının üstüne oturup s.çsın ..nasıl olsa siz tek başına temizlemiyorsunuz ..hatta yıkamaya gönderirsiniz tertemiz olur bu mantığa göre.

Arkadaşlar artık sinirlerim yerinden oynuyor kafayı yemek üzereyim 2senelik evliyim eşimin ablası yani görümcem başka şehirde yaşıyor kayınvalidem le bizim evlerimiz çok yakın sayılır görümcem doğum yaptı eşi de 1 hafta sonra halı sahada top oynarken ayağını kırdı kayınvalidem haliyle görümcem doğum yaptığı için zaten onların yanındaydı görümcemin kayınvalidesi oradaydı biri doğum yaptı birinin ayağı kırık.buraya kadar benlik bir şey yok asıl konuya gelelim bende avmde çalışıyorum sabah 10 akşam 10 bazen 12 saat bazen 9 saat çalışıyorum eşim sabah 7 akşam 5 çalışan ve hafta sonu izni olan bir işi var bizim izinlerimiz bile bir değil
Ben zaten geç saatlere kadar çalışan birisiyim evime kendime bile vakit ayıramıyorken görümcem sezaryanlı bu arada eşi ayağı kırık kucaklarında bebesi ile şehir dışından bize geldi ben şok 3 gün kaldırlar bizde aman allahım eve geldim yemekler yenmiş mutfak leş tezgah bulaşık dolu yemek masasında yemekler duruyor eşi uzanmş koltuğa görümcem koltukta yemek yiyor ya ben gece 10 işten çıkmışım yemek yaptın bari topla elim ayağım boşaldı eşim beni anladı gitti mutfağa topladı her yeri ertesi gün sabah kalktım işe gidicem tuvalete gittim kusura bakmayın büyük tuvaletini yapmış üstünü peçete ile kapatmış onun yaptığını biliyorum çnkü akşam sifon sesinden bebeğin uyandığı söylüyordu akşam gece 10da işten çıktım kayınvalidem görümcemler hepsi akşam bizde yemek yapmış bide balık leş gibi kokmuş ev yaaa insan ben evde yokum insan der kız çalışıyor kayınvalideme gitmediler çnkü kış ayı ve onların hiç ısınmıyor bebek üşür diye bizde kaldılar tabi biz gazı kökledik.sinirlerim bozuldu eşimle güzel bir kavga ettik onlar gitti ben evi temizlemedim fotoğraflarını tek tek çekip eşime gönderdm onların nasıl pis olduğunu işten geldi banyoyu tuvaleti Mutfağı temizledi ben sinirlenmekte haksızmıyım
Bazen başınıza gelenlerin sadece imtihan olduğunu düşünün geldi ve gitti Allah herşeyi gördü şahit oldu . Sabrederseniz mukafatiniz artar eşini yorarak uzerek ne yazık ki bişey kazanmazsin . Yaptıkları büyük ayıp ama olmuş keşke olmasaydı ama olmuş . Hayatı kendine ve eşine zindan etme umarım bidaha olmaz

Herkesin bir kokusu var, evet. Yani ben de başkasının yatağında rahat edemem doğrusu. Millet nasıl yatıyor, anlamıyorum.
Bizim sülalede yoktur bu, kimse kimsenin yatak odasına girmez. Hele yeni gelininkine asla girilmez.

Bazen başınıza gelenlerin sadece imtihan olduğunu düşünün geldi ve gitti Allah herşeyi gördü şahit oldu . Sabrederseniz mukafatiniz artar eşini yorarak uzerek ne yazık ki bişey kazanmazsin . Yaptıkları büyük ayıp ama olmuş keşke olmasaydı ama olmuş . Hayatı kendine ve eşine zindan etme umarım bidaha olmaz
Eşinin kızkardeşine evinde yatağını verdi..pis kadın sifonu çekse kanalizasyona gidecek dışkısını sifon çekmeye erindiği için kuruduğu yerden belki 15 saat sonra konu sahibi temizledi diye neyle mükafatlandırılacağını düşünüyorsunuz? Cennete filan mı gideceğini düşünüyorsunuz?

Back
X