- 21 Şubat 2020
- 33
- 26
- 38
- Konu Sahibi Hindistancevizzi
-
Bence çok üzülecek bir durum yok. Ben çok kafaya takmazdım açıkçası. Laf olsun diye yazmış işte. Erkekler bazen odun olabiliyor. Çok içselleştirmeyin.Arkadaşlar merhaba,
Siz bir pisikolog ile görüştüğünüz esnada, Eşiniz sizi dışarda beklerken bir dostuna sizinle ilgili “görüşsün dertleşsin kafa dağıtsın, ara ara geliyor yoksa” yazsa ne düşünürdünüz?
Ben kendimce inanılmaz kırıldım, kendisine bu cümleyi “arada deliriyor” anlamında mı yazdığını sordum. Kesinlikle inkar ediyor ve “hayır, öncesinde sıkıntılarımızı kendisine anlatmıştım, orada bahsettiğim ara ara yaşadığın pisikolojik durumun ve beraberinde gelen ikimizin sinir harbi” diyor. “Ben eşim hakkımda deli diyecek kadar adi değilim” diyor.
Ama çok takıldım arkadaşlar ve kırgınlığım geçmiyor. Abartıyor muyum?
Değerli düşünceleriniz için şimdiden çok teşekkür ederim.
Çok teşekkür ederim.Niye benim mahremimi arkadaşına anlatsın?
Konunun içeriğinden bağımsız, ben yine buna takardım.
Neden psikologdasınız, eşinizle ilgili sorunlar yüzünden mi?
Eğer öyleyse, kendinde hiç hata görmüyor belki de. Sizi de avutur gibi olmuş gitsin kafasını dağıtsın havasında. Ben de kırılırdım ama neden böyle söylediğini yorumlayamadım.
Umarım en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz.
Geçmiş olsun.
Ben kötü bir şey demedim ki :)Hanımefendi bunda ne var ki psikologa gitmek kötü bir şey mi? İnsanlar arada bir kan verince ayıp bir şey yapmış oluyor mu mesela? Bilmiyorum bana tuhaf gelmedi yani herkes nasıl diğer hastalıkları için doktora gidiyorsa psikologa da gidebilir bunda saklanması utanılması gereken bir şey yok. Önce deliler psikologa gider mantığından bi çıkalım bence.
Söylediğinde tuhaflık yok fakat eşinin psikoloğa gittiğini anlatmasına gerek var mıydı onu bilemedim.Arkadaşlar merhaba,
Siz bir pisikolog ile görüştüğünüz esnada, Eşiniz sizi dışarda beklerken bir dostuna sizinle ilgili “görüşsün dertleşsin kafa dağıtsın, ara ara geliyor yoksa” yazsa ne düşünürdünüz?
Ben kendimce inanılmaz kırıldım, kendisine bu cümleyi “arada deliriyor” anlamında mı yazdığını sordum. Kesinlikle inkar ediyor ve “hayır, öncesinde sıkıntılarımızı kendisine anlatmıştım, orada bahsettiğim ara ara yaşadığın pisikolojik durumun ve beraberinde gelen ikimizin sinir harbi” diyor. “Ben eşim hakkımda deli diyecek kadar adi değilim” diyor.
Ben biraz yanlış anladım o zaman sanırım kusura bakmayınBen kötü bir şey demedim ki :)
Her bir rahatsızlık kadar doğal gören ve çevremdekileri yönlendiren bir insanım.
Sanırım yanlış anlaşıldım. Beni kıran eşimin hakkımda ki yazdığı. Pisikoloğa gidiyor olmamı söylemesi değil. Bunda asla rahatsızlık duymam ki.
Teşekkür ederim depresif penguen :)Ben biraz yanlış anladım o zaman sanırım kusura bakmayınaslında verdiğim son cevap ona yönelikti ‘arada deliriyor’ minvalinde söylenecek bir durum değil bu, çünkü delirmek falan değil. Tabii biz eşinizi tanımadığımız için siz ne niyetle söylemiştir daha iyi bilirsiniz. Ama ben iyilikten yana kullanıyorum oyumu delilikle alakalı olarak söylememiştir diyorum
Zaten bir psikolojik sorunla uğraşıyorsunuz. Buna bir tane daha eklemeye ne lüzum var, canınıza yazık.Çok teşekkür ederim.
Doğumdan sonra yaşadığım sorunlar yüzünden bir uzman ile görüşme gereği duydum.
Bir şehir değişikliği yaşadık ve işini kaybetmişti o dönem. Dertleşme gereği duyduğu için 20 yıldır çok güvendiği bir abisine açıldığını söyledi bu konuda.
Ama kırgınlığım geçmiyor
Kirilmaniz gereken birsey oldugunu dusunmuyorum takmayin.Çok teşekkür ederim.
Doğumdan sonra yaşadığım sorunlar yüzünden bir uzman ile görüşme gereği duydum.
Bir şehir değişikliği yaşadık ve işini kaybetmişti o dönem. Dertleşme gereği duyduğu için 20 yıldır çok güvendiği bir abisine açıldığını söyledi bu konuda.
Ama kırgınlığım geçmiyor
Çok talihsiz bir konuşma olmuş. Kendinizi ve sizi psikoloğa gitmeye götüren yaşantınızı değersizleştirdiğini hissetmişsinizdir diye düşünüyorum.Arkadaşlar merhaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?