Ben mi abartıyorum?

Oraya gelinceye kadar ben şuna takıldım adam sizin özelinizi neden 3.kişilerle bu kadar rahat paylaşıyor: Benim tıbbi durumum, gittiğim doktor/terapist sadece beni ilgilendirir, bu tip bilgiler öyle dambur dumbur 3.kişilerle paylaşılmaz. kaldı ki bu 3.kişi dış kapının mandalı yani, kocanın arkadaşı ne alaka .. ne alaka yani elin herifi benim gittiğim terapisti neden bilsin? Eşin boşboğaz ve salak sankim.
 
Kırılmayın erkkeler bizim gibi olaya duygusal bakmıyorlar. Özelimizi kimseyle konuşmanı istemiyorum demeniz daha doğru olur. Banada bazen gelirler eşim geldiler yine sana der bende sana geldiler der güleriz üzülmeyin biz hep çiçeğiz erkekler odun
 
Şehir dışındayız burada kimsesi yok, kendisi tek çocuk, çok tartışıyoruz ve bunu bir büyüğü ile paylaşma gereği duyduğunu belirtti. bu bahsettiğim kişi abisi gibi gördüğü benimde saygı duyduğum biri bu yüzden çok takılmamıştım pisikoloğa gittiğimi söylediğine, nasıl söylediğine takıldım. Ah bilemedim MissCherryBlossom.
 
Ne var bunda ya. Ara ara geliyor kötü bişey değil deliriyo da diyebilir her şeyi ciddiye mi alcaksiniz. Hepimiz yakın dostlarımızla konuşurken bu tarz konuşabiliriz büyütmeye drama queenlik yapmaya gerek yok
 
Neden arkadasina bunu anlatma gereği duyuyor ki gittiginiz yerde arkadasiyla karsılasırsınız o da usulenn sorar hayırdır gecmis olsun falan diye de mesajla arkadasina anlatmasi ilginç
 
sizin psikoloğa gitme ihtiyacınızı ciddiye almayan bir cümle o. arkadaşına söylemesinden ziyade ben buna takıldım. gitsin dertleşsin ara ara geliyorlar yoksa falan deli olduğunuzu düşünmekten ziyade içinde bulunduğunuz durumu hafife alması gibi geldi bana.
 
Eşim ketumdur. Asla aramızda geçen problemi bir başkasına anlatmaz. Ben boşboğazım. Bir kaç defa dertleşmek maksadıyla anneme, kardeşlerime anlattım. Sonra başıma kaktılar. “Arada bir geliyorlar” lafı çok rencide edice. Ben de alınganlık gösterirdim.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…