Sen onun parasına el koymayı unut level 5 den başlama oyuna
Level 1;Bu ay kendine birşey al ya da almadan masraf göster.Kirayı ya elektriği ona yık
Level 2;Sende telefon ya da benzeri bir şey al (taksitle) 5-6 ay bu ödemeyi bahane et evden maddi desteğini yavaş yavaş çek
Level 3;Ondan para iste (hiç sevmem ama bazı durumlarda tepki ölçmek için gerekli bir eylem)
Level 4;Ortak borca girin örneğin elektronik eşya borcu
Level 5;Ona daha gelmedik
Altın saklamak bu zamanda riskli.. bankada kasa kiralanıyor ama astarı yüzünden pahalıya gelir onun da... en iyisi mevduat hesabı.evde saklayamam çalınır flan allah korusun boşa gider emekler.. ama bankada yıllık belli bi faiz alıyo diye biliyorum altın hsbı açtırınca
mevduat hesabına mı tsam acaba ?
Altın saklamak bu zamanda riskli.. bankada kasa kiralanıyor ama astarı yüzünden pahalıya gelir onun da... en iyisi mevduat hesabı.
birde yazmayı unutmuşum, şu eşini çalışmak zorunda bırakıp, bebeği erteleyenler yada istemeyen adamlar sinirimi bozuyorkendi maaşın bir aileyi geçindirmeye yetmiyorsa ne diye evlenirsin be adam... kadın maaşına güvenerek yola çıkıyorlar ama kendi rahatlarından da taviz vermiyorlar, ne güzel İstanbul....
Bu konu için söylemiyorum ama hata bizde bazı küçük detayları atlıyoruz.Gözümüzü kapatıyoruz sonra ilerde o küçücük şeyler dağ oluyor.Kendi hayatımdan bir örnek vereyimbirde yazmayı unutmuşum, şu eşini çalışmak zorunda bırakıp, bebeği erteleyenler yada istemeyen adamlar sinirimi bozuyorkendi maaşın bir aileyi geçindirmeye yetmiyorsa ne diye evlenirsin be adam... kadın maaşına güvenerek yola çıkıyorlar ama kendi rahatlarından da taviz vermiyorlar, ne güzel İstanbul....
Eşin senin nasılsa borçları ödeyeceğini biliyor gibi davranıyor , abartmıyorsun diye düşünüyorum.
Dua et iki dönüm bostan yan gel yat Osman moduna henüz geçmemiş eşin..
evde saklayamam çalınır flan allah korusun boşa gider emekler.. ama bankada yıllık belli bi faiz alıyo diye biliyorum altın hsbı açtırınca
mevduat hesabına mı tsam acaba ?
İşi bırakırsan tamamen zor durumda kalırsınız ve evliliğiniz bitme noktasına kadar gelir diye düşünüyorum.
Ara çözüm olarak işe devam edip, paranı vermemeyi biriktirmeyi deneyebilirsin.
"Farzet ben çalışmıyorum, benden para isteme" diye söylersin eşine.
Canım naptın sen.Dün burdan aldın gazı doldun evde de kavga çıkardın.Yapma böyle
İşi de sakın bırakma.Adamı terbiye edeceğim diye iş mi bırakılır.
Yanlış yapıyorsun.Sadece parana sahip çık.Borçlar tepenize çıksa umursama
Kimse kadın kocasının borcunu neden ödemiyor demez eve bakmak erkeğin görevi sen paranı tutmayı başar önce.Sen bunu bararırsan zaten o mecbur kalacak herşeye.
Evi falanda terketme sakın
Bazı erkekler sevse biel egoist olur.Üzülme
Önce sakinleş,kendini yıpratmadan,ani kararlar almadan plan yap
Böyle davranarak umursamasını sağlayamazsın gerildikçe gerilirsiniz.Sen önce bir sakinleş.Git bu ay kendine cici elbiseler al,makyaj malzemeleri al, giyin,süslen onun seni sevmesinden önce sen kendini sev, psiklolojini düzelt,Ya da git çok istediğin başka birşey al
Ama sakın sakın onun borçlarını ev kirasını ,elektriği,suyu ÖDEME!
Bak o nasıl kıvranacak.Aşkım hata yaptım ama tek başıma evin yükünü kaldırımıyorum diyecek sakın yumuşama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?