aynen benim anneannem dedem
annem babam
ben sevgilim
3 kuşaktır erkeğin kazandığı paralar bizde
vermez diyosanız, ay başında bir gelir gider listesi yapın.
ortak harcamaları çıkarın, kalan parayı kenara atın.....
aynen benim anneannem dedem
annem babam
ben sevgilim
3 kuşaktır erkeğin kazandığı paralar bizde
vermez diyosanız, ay başında bir gelir gider listesi yapın.
ortak harcamaları çıkarın, kalan parayı kenara atın.....
beni üzende bu düşüncelere kapılmış olmam zaten
ama napcam bilmiorum
Ha ha çok güldüm helal olsun devam...
Kavga sorunu çözmez.Uzun vadede sindire sindire onu eğitmelisin.
Asıl sorun şu sorumsuz biri ile düzensiz birini yola getirmek çok farklıdır.Bilmiyorsa öğretilir ama sorumsuzsa işin çok zor bazı insanlar kendisini sıkıntıya sokmaz kolaya kaçar eşin böyle biri ise işin çok zor
aslında konuştum bu konuyu daha önce bi kç kere güzel güzel.. böyle paramız hiç birikmiyo, allah korusun hasta olsak baaşımıza bi iş gelse kenarda 5kuruşumuz yok dedim. maaşları alınca bende birikirelim yada ayrı bi hsp açtırıp oraya atalım kartı bende dursun dedim.. bakarız yaa dedi gçistirdi.
bi de maaşını vermek istemiyo tam olarak ne kadar aldığını bile söylmiyo bana. sonra tek tek hesap sorarmışım ölee diyo :26: ama her ay bişey çıkarıyo yetmiyo parası benimkide bitiyo
en büyük vukuatıda bu telefon resmen bi maaşı nerdeyse..ben o parayla ona 2 kere telefon alırdım yaa uyus şey noolcak
telefon konusuna gelince kayınım da evlendi 1 yıl içinde 3 telefon değiştirdi adama telefon dayanmıyor.. ya da telefon hastalığı var.. neyse 2009da ekimde eşimle birlikte aldılar beni işte.. ama ikisinin de yalakalığını görmeniz lazım.. eşim bi koluma girmiş kayınım diğerine.. hemen sezdim..
ozaman kartım yoktu ama maaş almıştım ve eşimin kredi kartı bocunu kapattık.. bunlar da gidecek kendilerine çakma dokunmatik telefon alacaklar.. hani iphone 3'e benzeyeninden çift hatlı olanlardan.. baktım 350 lira tanesi.. kayınımda 100 var.. demek ki bana yıkacaklar .. baktım telefon güzel eşim kendine beğendiydi oysa 3 ay önce 150 liraya bir nokia almıştı şarjı uzun sürsün diye..
peki dedim bende nasılsa eşimin kartına taksitler dimi.. eşim ikna etti beni falan.. ama eve gittim telefonu sahiplendim..hala kullanıyorum bu telefonu.. adı da pek komik Noviya M9 o telefondan sonra kayınım 3 tane aldı .. ama eşim nokiasıyla idare etmeyi öğrendi.. çünkü öyle bi işte çalışıyordu ki sürekli hareket haline her gün telefon paldır güldür yere düşer .. bu telefon öyle 2-3 zedelenmede mort olurdu..
daha da telefon için gık çıkarmadı
canım sen bu kadar kasıp kendıne gorev edınırsen bu durumu esınde o kadar rahat olur elını cebıne atma bakalım nolcak ya da sen kendıne bı sey al ,yoksa bu gıdısle ev felan alınmaz
canım bence altın alıp bırıktır sakın esın gıbı gereksız yerlere harcama esıne soyleme tabı
altını nasıl biriktircem canm bankada hesap açtırıp mı ? :26:
altın hesabı dıye bı hasap var duymustum ama ben evde bırıktırıyorum gızlı gızlı yazın cok artıyo fıyatları kımseye soyleme tabı kımsenın bulamayacagı bı yere koyabılırsın ama en ıyısı altın hesabına yatırmak bende dusunuyorum boyle bı hesap acmayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?