Ben mi abartıyorum?

elmalikurabiye

Guru
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2012
262
9
316
İstanbul
Kızlar merhaba,kafam o kadar karışık ki...Erkek arkadaşımı anlamakta zorlanıyorum.İş yerlerimiz karşılıklı ,bu sayede nasıl diyim her sabah karşılaşa karşılaşa tanıştık :) ilk o laf atmıştı,kısa bir arkadaşlık muhabbetinden sonra iş sevgili olmaya döndü.Neyse dediğim gibi ilk o laf atmıştı ,o tanıştığımız günden sonra beni hemen face..,inst... gibi sitelerden bulup eklemiş o zaman incelemiştim bir sürü kız vardı arkadaş listesinde ve bu kızlar da bilirsiniz şu sosyal medyada doğru kelime ne bilmiyorum :) öyle böyle kızlar :) o zaman pek umursamadım sadece tanışmıştık, hiçbişey değildik.Neyse sevgili olduktan birkaç kavgamız,anlaşamadığımız durumlar oldu ve her seferinde size abartmıyorum ben onu bırakmıyım barışalım diye her yola başvurdu uzatmak istemiyorum,peşimi hiç bırakmadı,nasıl yalvardığını anlatamam her seferinde.Ben bunu böyle görünce ister istemez beni deli gibi sevdiğini düşünüyordum :) neyse sosyal medya hesaplarım var ama iş yoğunluğundan pek kullanmam binde bir bakarım, geçen gün girdiğimde aklıma geldi unutmuştum profilini incelemek aklıma geldi yine bir sürü kız var ,bunlar nasıl tipler,bu kızların ne işi var tanıyo musun hepsini filan diye sordum tanımadığını kabul etti güya tanımaddıklarını sildi...belki size çok küçük bir mesele gibi gelecek kızlar, allah aşkına senin çok sevdiğin biri var seni bırakmaya kalktığında deliye dönüyosun ama bir taraftan da netten kız takip ediyosun ekliyorsun lütfen erkektir yapar demeyin ilk defa kendimi böyle hissettim beni bu kadar seviyo gözükürken oralarda kızları takibe alması normal mi?bir insan birini gerçekten seviyosa bu tür şeylere ihtiyaç duyar mı ? güvenimi sarstı ve aklım karıştı siz ne diyorsunuz fikirlerinizi alabilir miyim?

Kızlar merhaba,kafam o kadar karışık ki...Erkek arkadaşımı anlamakta zorlanıyorum.İş yerlerimiz karşılıklı ,bu sayede nasıl diyim her sabah karşılaşa karşılaşa tanıştık :) ilk o laf atmıştı,kısa bir arkadaşlık muhabbetinden sonra iş sevgili olmaya döndü.Neyse dediğim gibi ilk o laf atmıştı ,o tanıştığımız günden sonra beni hemen face..,inst... gibi sitelerden bulup eklemiş o zaman incelemiştim bir sürü kız vardı arkadaş listesinde ve bu kızlar da bilirsiniz şu sosyal medyada doğru kelime ne bilmiyorum :) öyle böyle kızlar :) o zaman pek umursamadım sadece tanışmıştık, hiçbişey değildik.Neyse sevgili olduktan birkaç kavgamız,anlaşamadığımız durumlar oldu ve her seferinde size abartmıyorum ben onu bırakmıyım barışalım diye her yola başvurdu uzatmak istemiyorum,peşimi hiç bırakmadı,nasıl yalvardığını anlatamam her seferinde.Ben bunu böyle görünce ister istemez beni deli gibi sevdiğini düşünüyordum :) neyse sosyal medya hesaplarım var ama iş yoğunluğundan pek kullanmam binde bir bakarım, geçen gün girdiğimde aklıma geldi unutmuştum profilini incelemek aklıma geldi yine bir sürü kız var ,bunlar nasıl tipler,bu kızların ne işi var tanıyo musun hepsini filan diye sordum tanımadığını kabul etti güya tanımaddıklarını sildi...belki size çok küçük bir mesele gibi gelecek kızlar, allah aşkına senin çok sevdiğin biri var seni bırakmaya kalktığında deliye dönüyosun ama bir taraftan da netten kız takip ediyosun ekliyorsun lütfen erkektir yapar demeyin ilk defa kendimi böyle hissettim beni bu kadar seviyo gözükürken oralarda kızları takibe alması normal mi?bir insan birini gerçekten seviyosa bu tür şeylere ihtiyaç duyar mı ? güvenimi sarstı ve aklım karıştı siz ne diyorsunuz fikirlerinizi alabilir miyim?
Her erkek yapmaz, seven erkek yapmaz, ilişkinizi sakin kafayla oturup düşünün, buna ben bir anlam veremedim, siz de veremezsiniz, sonu ayrılık gibi gözüküyor, huylu huyundan vazgeçmez.

dogru olan ne bilmiyorum ama kendi durumumu soyleyeyim, su anki nisanlim yeni sevgili oldugumuzda bana tum sifrelerini verdi ve akrabalarim haric kimi istiyosan arkadasliktan cikarabilirsin dedi ..

Bu çocuk da nasıl diyim, oyle boyle bir çocuk :) her gördüğüne yazıp, yazamadıgına "üff ne bicim hatun" diyenlerden. Yoksa niye tanımadığı etmedigi kızları eklesin? Amacı sevgili olmaktı herhalde, sizi buldu sonra da. Ama dedi ki yahu bu hatunlar da dursun bir gün isime yarat. Ya da halen yarıyor da olabilir.

Ben güvenemem boyle tiplere. Bu kadar mı yoklukta kaldı da internetten tanımadığı öyle böyle kızlari takibe alacak kadar düştü.

Gerek yok tanımadığı kızları takip etmesine.
Erkektir yapar falan diye düşünemem.
Sadece takip mi ediyor peki?
Nasıl fotoları beğeniyor ve yorum yapıyor mu bu ayrıntılar daha önemli aslında.

Ben de tanımadığım erkeklerle takipleşiyorum :KK64:
Ama bunlar gündelik hayattan insanlar değil tabii, mesela CNN yazarı, sosyal medya fenomeni, yabancı bir gönüllü çalışan falan filan.

Vallaha şifreyi bilmek,yok tanıdıkları takip etmesi cart curt bunlar fasa fiso icinde olan her türlü yapar gizli hesap açar birşey yapar...Siz kuşkuyu bırakın en güzeli bu ohh kafa rahat :D

Böyle bi insana KESİNLİKLE güvenmemmm

Hiç abartmiyorsun
Gözüne sahip çıksın önce

Erkektir yapar demiyorum, adamsa yapmaz zaten diyorum.
Bazısı nefsine köledir. Sever ekstra bulundurmayı. Orasına burasına bakmak hoşuna gider.
Ergence ve zavallıca.

Back
X