- Konu Sahibi elmalikurabiye
Kızlar merhaba,kafam o kadar karışık ki...Erkek arkadaşımı anlamakta zorlanıyorum.İş yerlerimiz karşılıklı ,bu sayede nasıl diyim her sabah karşılaşa karşılaşa tanıştık :) ilk o laf atmıştı,kısa bir arkadaşlık muhabbetinden sonra iş sevgili olmaya döndü.Neyse dediğim gibi ilk o laf atmıştı ,o tanıştığımız günden sonra beni hemen face..,inst... gibi sitelerden bulup eklemiş o zaman incelemiştim bir sürü kız vardı arkadaş listesinde ve bu kızlar da bilirsiniz şu sosyal medyada doğru kelime ne bilmiyorum :) öyle böyle kızlar :) o zaman pek umursamadım sadece tanışmıştık, hiçbişey değildik.Neyse sevgili olduktan birkaç kavgamız,anlaşamadığımız durumlar oldu ve her seferinde size abartmıyorum ben onu bırakmıyım barışalım diye her yola başvurdu uzatmak istemiyorum,peşimi hiç bırakmadı,nasıl yalvardığını anlatamam her seferinde.Ben bunu böyle görünce ister istemez beni deli gibi sevdiğini düşünüyordum :) neyse sosyal medya hesaplarım var ama iş yoğunluğundan pek kullanmam binde bir bakarım, geçen gün girdiğimde aklıma geldi unutmuştum profilini incelemek aklıma geldi yine bir sürü kız var ,bunlar nasıl tipler,bu kızların ne işi var tanıyo musun hepsini filan diye sordum tanımadığını kabul etti güya tanımaddıklarını sildi...belki size çok küçük bir mesele gibi gelecek kızlar, allah aşkına senin çok sevdiğin biri var seni bırakmaya kalktığında deliye dönüyosun ama bir taraftan da netten kız takip ediyosun ekliyorsun lütfen erkektir yapar demeyin ilk defa kendimi böyle hissettim beni bu kadar seviyo gözükürken oralarda kızları takibe alması normal mi?bir insan birini gerçekten seviyosa bu tür şeylere ihtiyaç duyar mı ? güvenimi sarstı ve aklım karıştı siz ne diyorsunuz fikirlerinizi alabilir miyim?