çok haklısınız sonuna kadar katılıyorum.Ve bu konuyu buraya açtığımdan beri rahatsız ediyor,şimdi de ben seninle evlenicektim diye duygu sömürüsüne başladı,inanıyor muyum hayır ,daha önce evliliğe kadar giden ciddi bi ilişkim oldu ve ben evleneceğim insan bu dedikten sonra nasıl hissedildiğini iyi biliyorum,malesef gözünüz hiçkimseyi görmüyor,tabi gerçek sevgi varsa, diceksiniz ki böyle söylüyorsun biliyorsun da ne diye bu konuyu açtın:) yukarıda da yazdım evlenicekken ayrılmak zorunda kaldığım erkek arkadaşımdan sonra ilk defa birine ciddi bişeyler hissettim ve bu gerçekleri kondurmak zor geldi bana

benim anlamadığım bu nasıl bi psikoloji nasıl bi akıl ? bu sosyal medya erkekleri bozdu mu ne dersiniz? ama yapmayanlar,sadık olanlara ne demeli onlar erkek değil mi? onlar gerçekten sevgiyi ve aşkı yaşayanlar,bence sırf bunun için bile Allah'a şükretsinler,çünkü bu zamanda bu duygular zor bulunacak,benim anladığım bu...bence bu sosyal medya kimin gerçekten adam olduğunu anlamamıza bir nevi yardım ediyor,nasıl biri ipucu mu istiyoruz? face,ins... profiline göz atın :) ben en başta gördüğümde bunu dikkate alıp bu adamla hiç ilişkiye başlamıcaktım,doğrusu buydu,söylediklerinizde çok haklısınız...kimleri takip ediyor,kimlere ne yorum yapıyor,neleri beğeniyor ? bunlar kişi hakkında bi sürü ipucu veriyor bence,gizli saklı yapan da yok değil tabi bu işleri :)