Ben mi abartıyorum?

Şöyle böyle dediğin kızların peşinde dolaşan kimseye sevgilim diyorsunuz farkında mısınız?

Yerinizde olsam sevildiğime o kadar da inanmam

Kızlar hepinize tek tek teşekkür ediyorum hepinizin söyledikleri o kadar doğru ki...Açıkça söylemek gerekirse bunlar benim de aklıma geldi ama yine de buraya yazmak sizden de görüş almak istedim.Erkektir nefsine yenik düşmüştür dedim ama görseniz ayrılmaya kalkıyorum beni öldürücek ve bu adam 37 yaşında.biçok şeyi aşmış olması,olgunlaşmış olması gerekmez mi? ergenler ve sapıklar gibi kız kovalamanın ne manası var ? 20 yaşında genç delikanlı olsa anlarım.en son ilişkimde evlenmeye karar vermiştik,olmadı..ondan sonra tanıştığım görüştüğüm kişiler oldu ama uzun bi aradan sonra ilk defa birine heyecan duydum diyebilirim,o yüzden sizin de yazdıklarınız her ne kadar aklıma gelse de hiç kondurmak istemedim,buraya yazıp paylaşmak istedim.
Nasıl bu kadar adi olunabiliyor?Gözünün içine bakıp seviyorum,gözüm senden başka kimseyi görmüyor,vs.. derken,ben onu bırakmıyım diye dizlerime kapanan bir adam nasıl oluyor da böyle bişeyi yapabiliyor?aklım almıyor bu nasıl bi psikolojidir,nasıl bi akıl bozukluğudur?içim içimi yiyiyo ya gururum o kadar kırıldı ki,bu arada takip ettiği öyle böyle kızlar :) da inanın sokakta yanından geçse dikkatini çekip bakmaz bile, çirkinler bunu kıskandığım için değil gerçekten söylüyorum ama acayip acayip pozlar kıyafetler ilgi çekici resimler paylaşmışlar,bir diğer üzüldüğüm konu da bu oldu, yani bu kızlar için mi dedim profiline girip bakınca tekrar.Çok üzgünüm,uzun süreden sonra birine heyecan duyup böyle sonuçlanınca çok üzüldüm :(

Şu sosyal medya sıkıntı ya ben deli oluyorum. Bide tanımadığı kızlarıda takibe alıyosa oho.Kökten kullanmayın bence o kadarı fazla diyosanız yani kızları takip etmesin bari ne alaka ediyoki

Benim fikrim şu eğer sosyal medya yüzünden tartışma yaşanmış buna rağmen her şey olduğu gibi devam etmişse ben pek hoş karşılamam. Seven biri zaten ilk tartışmanızda isteğiniz üzere sosyal hesaplarını kapar aranızın açılmamasını sağlardı... Her şey gönlünüzce olsun :)

Normal kız arkadaşlarından kıskansanız haksızsınız derdim. Ama sevgiliniz güvenilmez erkek tiplerinden ne yazık ki. Çok kişi dediğiniz gibi aman erkek adam der geçer ama bana tuhaf geliyor. Yani tanımadığı kızlardan iş çıkar diye takip eden, listede tutan erkek, para karşılığı seks de satın alır, kaşı gözü de durmaz.
Yani bu bana biraz erkekleri hayvansı içgüdüden ibaret görmek gibi geliyor.
Sizinki de biraz bu tiplerden sanki. Yani kadın olsun az da bakayım da yeter, belki bir iş düşer. Bu tip ilkel güdüleri hala devam eden erkeğe ben güvenmezdim şahsen. En sevmediğim erkek tipidir açıkçası.
Çünkü çevremde erkek arkadaşlarım da var hatta artık evlenelim modundakiler dahi bu tip platformlarda tanımadıklarıyla flörtleşmiyor bırakın takip etmeyi.
Kısacası yolun başındayken biraz daha dikkatli olmak lazım.
İleride evlendiğinizde yine sağa sola bakacak, yüz veren kadınlarla sanal yazışmalar belki buluşmalar yapacak eğer fırsat bulursa. Ben o ama bekar yapar anlayışına inanmıyorum. Bunlar alışkanlık ve karakter. Bekarken bu tip insanları takip eden iş düşer mi diyen ileride de ama karım hamileydi yok çocuk vardı falan der bir bahane bulur.
Bu sizin için büyük bir ipucu dikkatli olun bence

Normal kız arkadaşlarından kıskansanız haksızsınız derdim. Ama sevgiliniz güvenilmez erkek tiplerinden ne yazık ki. Çok kişi dediğiniz gibi aman erkek adam der geçer ama bana tuhaf geliyor. Yani tanımadığı kızlardan iş çıkar diye takip eden, listede tutan erkek, para karşılığı seks de satın alır, kaşı gözü de durmaz.
Yani bu bana biraz erkekleri hayvansı içgüdüden ibaret görmek gibi geliyor.
Sizinki de biraz bu tiplerden sanki. Yani kadın olsun az da bakayım da yeter, belki bir iş düşer. Bu tip ilkel güdüleri hala devam eden erkeğe ben güvenmezdim şahsen. En sevmediğim erkek tipidir açıkçası.
Çünkü çevremde erkek arkadaşlarım da var hatta artık evlenelim modundakiler dahi bu tip platformlarda tanımadıklarıyla flörtleşmiyor bırakın takip etmeyi.
Kısacası yolun başındayken biraz daha dikkatli olmak lazım.
İleride evlendiğinizde yine sağa sola bakacak, yüz veren kadınlarla sanal yazışmalar belki buluşmalar yapacak eğer fırsat bulursa. Ben o ama bekar yapar anlayışına inanmıyorum. Bunlar alışkanlık ve karakter. Bekarken bu tip insanları takip eden iş düşer mi diyen ileride de ama karım hamileydi yok çocuk vardı falan der bir bahane bulur.
Bu sizin için büyük bir ipucu dikkatli olun bence

çok haklısınız sonuna kadar katılıyorum.Ve bu konuyu buraya açtığımdan beri rahatsız ediyor,şimdi de ben seninle evlenicektim diye duygu sömürüsüne başladı,inanıyor muyum hayır ,daha önce evliliğe kadar giden ciddi bi ilişkim oldu ve ben evleneceğim insan bu dedikten sonra nasıl hissedildiğini iyi biliyorum,malesef gözünüz hiçkimseyi görmüyor,tabi gerçek sevgi varsa, diceksiniz ki böyle söylüyorsun biliyorsun da ne diye bu konuyu açtın:) yukarıda da yazdım evlenicekken ayrılmak zorunda kaldığım erkek arkadaşımdan sonra ilk defa birine ciddi bişeyler hissettim ve bu gerçekleri kondurmak zor geldi bana :( benim anlamadığım bu nasıl bi psikoloji nasıl bi akıl ? bu sosyal medya erkekleri bozdu mu ne dersiniz? ama yapmayanlar,sadık olanlara ne demeli onlar erkek değil mi? onlar gerçekten sevgiyi ve aşkı yaşayanlar,bence sırf bunun için bile Allah'a şükretsinler,çünkü bu zamanda bu duygular zor bulunacak,benim anladığım bu...bence bu sosyal medya kimin gerçekten adam olduğunu anlamamıza bir nevi yardım ediyor,nasıl biri ipucu mu istiyoruz? face,ins... profiline göz atın :) ben en başta gördüğümde bunu dikkate alıp bu adamla hiç ilişkiye başlamıcaktım,doğrusu buydu,söylediklerinizde çok haklısınız...kimleri takip ediyor,kimlere ne yorum yapıyor,neleri beğeniyor ? bunlar kişi hakkında bi sürü ipucu veriyor bence,gizli saklı yapan da yok değil tabi bu işleri :)

Bazi kadinlara gore yaptigim sacma gelebilir ama sevgili olduktan 1 ay sonra facesindeki butun kizlari sildirdiydim. Kiskancim arkadasim napayim :)) o gun bugundur facesinde benim tanimadgim bir ki olamaz . Heyt ! Okadar :D

çok haklısınız sonuna kadar katılıyorum.Ve bu konuyu buraya açtığımdan beri rahatsız ediyor,şimdi de ben seninle evlenicektim diye duygu sömürüsüne başladı,inanıyor muyum hayır ,daha önce evliliğe kadar giden ciddi bi ilişkim oldu ve ben evleneceğim insan bu dedikten sonra nasıl hissedildiğini iyi biliyorum,malesef gözünüz hiçkimseyi görmüyor,tabi gerçek sevgi varsa, diceksiniz ki böyle söylüyorsun biliyorsun da ne diye bu konuyu açtın:) yukarıda da yazdım evlenicekken ayrılmak zorunda kaldığım erkek arkadaşımdan sonra ilk defa birine ciddi bişeyler hissettim ve bu gerçekleri kondurmak zor geldi bana :KK43: benim anlamadığım bu nasıl bi psikoloji nasıl bi akıl ? bu sosyal medya erkekleri bozdu mu ne dersiniz? ama yapmayanlar,sadık olanlara ne demeli onlar erkek değil mi? onlar gerçekten sevgiyi ve aşkı yaşayanlar,bence sırf bunun için bile Allah'a şükretsinler,çünkü bu zamanda bu duygular zor bulunacak,benim anladığım bu...bence bu sosyal medya kimin gerçekten adam olduğunu anlamamıza bir nevi yardım ediyor,nasıl biri ipucu mu istiyoruz? face,ins... profiline göz atın :) ben en başta gördüğümde bunu dikkate alıp bu adamla hiç ilişkiye başlamıcaktım,doğrusu buydu,söylediklerinizde çok haklısınız...kimleri takip ediyor,kimlere ne yorum yapıyor,neleri beğeniyor ? bunlar kişi hakkında bi sürü ipucu veriyor bence,gizli saklı yapan da yok değil tabi bu işleri :)

Yok yok siz mutluluğu bulursunuz eminim. Çünkü ama o erkeeeek demiyorsunuz yada bahane bulmuyorsunuz. Gayet akıllıca bir problem olduğunu da anlamışsınız. Çok kadın bunu göz ardı ediyor. Zaten erkeklerin çoğunun bu kadar bozmasının sebebini buna bağlıyorum ben. Evlenmek fala zafer oldu olalı erkekler de şımardı resmen, e ne yapsa duruyorlar deeye başladı sanki.
Mantıklı oluşunuz ve kendinizi kandırmamanızı çok takdir ettim.
Dilerim kıtymetinizi de bilecek seveceğiniz sevileceğiniz ve güveneceğiniz bir yol arkadaşınız olur.

Yok yok siz mutluluğu bulursunuz eminim. Çünkü ama o erkeeeek demiyorsunuz yada bahane bulmuyorsunuz. Gayet akıllıca bir problem olduğunu da anlamışsınız. Çok kadın bunu göz ardı ediyor. Zaten erkeklerin çoğunun bu kadar bozmasının sebebini buna bağlıyorum ben. Evlenmek fala zafer oldu olalı erkekler de şımardı resmen, e ne yapsa duruyorlar deeye başladı sanki.
Mantıklı oluşunuz ve kendinizi kandırmamanızı çok takdir ettim.
Dilerim kıtymetinizi de bilecek seveceğiniz sevileceğiniz ve güveneceğiniz bir yol arkadaşınız olur.

çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için benim görüşüm budur,normal bir flört dahi olsa birine ilgi duyduğumu beğendiğimi farkedeyim ilişkimi sorgular ve karşı tarafa zarar vermemek adına son veririm .sanırım biz çok saf kaldık,böyle oyunlar için ya da akıl ve ruh sağlığımız gayet sağlam kalmış kendimizi takdir mi edelim :) kesinlikle bir karakter ve akıl bozukluğu bu durumların başka açıklaması yok,umarım bunu unutturacak biri çıkar karşıma,tekrar teşekkür ederim ilginiz ve yorumunuz için

Back
X