- 15 Temmuz 2016
- 917
- 583
- 103
- 28
- Konu Sahibi gencanneee
-
valla bu konuyu açarken bu kadar güleceğim aklıma gelmemişti eğer eşim olurda bişey derse bu sözü o na soylicemBu kadar takılmayın, insansınız neticede. Ağız kapanınca ardın açılırmış, e geceleri de ağız kapanır
Her hamilenin başına geliyor sanırım.3 senedir bir kere Bile yanında gaz kaçırmamışımdır ama artık insan tutamıyor istem dışı sanırım Bebek taşıyoruz ya azıcık pırtın lafımı olur
ayyy normalde yapsam utancımdan ölürüm :S ama gerçekten çok önemli bir eylem olduğu konusunda size katılıyorumSaçmalama sen hamilesin. Gaz çıkarmak da önemli bir eylemdir. Hiç utanıp sıkılma. Eşin de böyle bir zamanda seni hoş görüyordur. (Normalde bile sıkıntı olmamalı bence:)
ahahhahah inanın böyle bir şeyi ilk defa duyuyorum ama o da iyiymişCanim benim icin bunlar dogal seyler böyle seyler yüzünden birbiribinizi kasmayin. Bence es yaninda gaz cikarmak bilerek bile olsa sorun degil vallah tutamicam kendini söylicem bizde yapiyoruz hatda yarisiyoruz hangisi daha sesli diye. Inan bana hayat böyle daha güzel
ahahhahah inanın böyle bir şeyi ilk defa duyuyorum ama o da iyiymişben uykumda çıkardığım gazı dert ederken demek siz yarışıyordunuz valla kaç yıllık evlisiniz bilmiyorum ama sizde aşmışsınız çoğu şeyi ben bir turlu aşamıyorum çok çekingenim belki çok şaşıracaksınız ama ben ilk 1 yıl eşimin yanında yemek yemeye utandım ya boğazım öterse diye tuvalete gidemedim ya ses çıkarsa diye şimdi o halllerime eşimle gülüyoruz inşallah gün gelir bu hallerime de güleriz
Bazen annemle oturma odasında uyuruz , ben gece patirdayip utaninca annem söyler o lafı "Kızım utanma gece ardın açılır" diye. Siz de rahat olun, hamissiniz bir de. Ben yurtta 10 kişilik odada kaldım, oo ne gürültüler geceleri.valla bu konuyu açarken bu kadar güleceğim aklıma gelmemişti eğer eşim olurda bişey derse bu sözü o na soylicem
bende 3 yıllık evliyim ilk zamanlara göre daha iyiyim ama hala fazla kasma durumum var üçüncü gebeliğim bu diğer ikisinde de aynı problemi yaşamama rağmen alışamadık alışamıyoruzBiz 3 yillik evliyiz. Ilk baslarda bende cekinirdim bazi konularda ama bir odali evde kaliyorduk birbirimizdende kacamiyorduk yani. Birde hamile olduktan sonra gaz cikarma konusunda iyice saldik. Bizim bakis acimiz böyle biz sorun etmiyoruz cok rahatiz ama bizde sizin gibi eski cekingen hallerimize gülüyoruz. Eminim ileri yillarda bu halinize de gülersiniz. Cünkü ayiplanacak birsey degil bu tabi insan icinde yapilmadigi sürece
ahahhahah inanın böyle bir şeyi ilk defa duyuyorum ama o da iyiymişben uykumda çıkardığım gazı dert ederken demek siz yarışıyordunuz valla kaç yıllık evlisiniz bilmiyorum ama sizde aşmışsınız çoğu şeyi ben bir turlu aşamıyorum çok çekingenim belki çok şaşıracaksınız ama ben ilk 1 yıl eşimin yanında yemek yemeye utandım ya boğazım öterse diye tuvalete gidemedim ya ses çıkarsa diye şimdi o halllerime eşimle gülüyoruz inşallah gün gelir bu hallerime de güleriz
aahahahha çok doğru demiş anneniz sanırım biraz yetiştirilme tarzı annem 45 yaşında henüz babamın yanında hatta bizim yanımızda bile bırakın gaz çıkarmayı geğirmeye bile utanır ondan bende böyleyim galiba :)Bazen annemle oturma odasında uyuruz , ben gece patirdayip utaninca annem söyler o lafı "Kızım utanma gece ardın açılır" diye. Siz de rahat olun, hamissiniz bir de. Ben yurtta 10 kişilik odada kaldım, oo ne gürültüler geceleri.eşiniz bir şey demez ama olur da derse seni 10 kişilik odaya yollarım gece kalmaya, benim patirtimi mumla ararsın deyin
evet ya hemen hemen her konuda utangacım Bi güzel gecelik giymeye kalkarım becerip eşimin karşısına çıkamam utanırım belki zamanla biraz daha açılırım bende :)Ya bende hep utaniyordum esimin (sevgiliyken) yaninda yemek yemeye ama okulda hep ac kaliyordum bir yere gitsek gene ac kaliyordum sonunda tak etdi yigcem artik dedim tenefüslerde ellerim titriye titriye agzima dogru götürdüm ekmegi. Esimde Fark ediyordu utandigimi 3 ay felan sürdü sonra gecti ondan sonra yeme konusunda bir daha utanmadim. Siz ama anladigim kadariyla her konuda utangacsiniz bende önceden öyleydim evlendikten sonra degistin acildim biraz
eşimle kahvaltıya otururduk toplasan iki lokma yemezdim o doyardı onu evden gönderdikten sonra Bi iyi yerdim ne sarardıYa bende hep utaniyordum esimin (sevgiliyken) yaninda yemek yemeye ama okulda hep ac kaliyordum bir yere gitsek gene ac kaliyordum sonunda tak etdi yigcem artik dedim tenefüslerde ellerim titriye titriye agzima dogru götürdüm ekmegi. Esimde Fark ediyordu utandigimi 3 ay felan sürdü sonra gecti ondan sonra yeme konusunda bir daha utanmadim. Siz ama anladigim kadariyla her konuda utangacsiniz bende önceden öyleydim evlendikten sonra degistin acildim biraz
bende 3 yıllık evliyim ilk zamanlara göre daha iyiyim ama hala fazla kasma durumum var üçüncü gebeliğim bu diğer ikisinde de aynı problemi yaşamama rağmen alışamadık alışamıyoruz
eşimle kahvaltıya otururduk toplasan iki lokma yemezdim o doyardı onu evden gönderdikten sonra Bi iyi yerdim ne sarardı
tabiki cevaplarım evlenir evlenmez kızıma hamile kaldım kızım iki aylıkken oğluma hamile kalmışım çok geç öğrendim kırk ustu derler ya ikisi de hayatta çok şükür kızım 2 oğlum 1 yaşında ve ben oğlumdan sonra spiral taktırdım aynı zamanda eşim korundu buna rağmen Allah ın hikmeti spiral duşmuş eşim korunduğu halde ki korunamamış hamile olduğuma göre şimdikine hamile kaldım bunuda spirali kontrole gittiğimde öğrendim ne spirali iki aylık hamilesin dedi doktor şok oldum ve 3 senem ocak 19 da dolcak dünyaya gelecek olana çare yok valla bunu oğrendimHmm ozman siz baya baya fena utangacsiniz...
Kusura bakmayin sorumu yanlis anlamayin. 3 gebelik dediniz ama ilk cocugunuz degil demi? Yani 3 sene kisa sürede 3. bebeginiz mi dogacak? Merak etdim sadece ondan soruyorum. Istemiyorsaniz cevaplamayin
Her pozisyonda olmaz ama şimdi yazamıyorum buraya. Ara ara pozisyon değiştirmek ve kegel egzersizleri işe yarayabilir.Kızlar yeri gelmişken bende soruyum bu ilişki sırasında çıkan sesi ilişkiden bi kaç gün sonra yasıyorum iki üç kere basıma geldi çok berbat yaa hele birisi bi oturmadayken nasıl sesliydi insanın gazını tutma ihtimali var ama bu gerçekten istemsiz bağımsız
Bunun bi yolu yokum ki Dr a gitmeyi düşünüyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?