ben mi abartıyorum :(

Wooow masAllah gercekten Allah bagislasin Rabbim olmayanlarada versin. Benimde oglum ocakda 2 yaşına girecek ama yanında başka cocuk olsa oo bilmiyorum ben okadar sabırlı değilim kafayı yerdim herhalde

siz hamilesiniz gaz problemi yasamaniz cok normal salin gitsin vajinadan gelen seste hava kacmasindan kaynakli utanmaniza gerek yok cogu kisinin basina gelir
benim esim sagolsun gaz ve gegirme konusunda ivedikle yarisir cok da geyigini yapar
bana da rahat ol diyor ama yapi meselesi, ben onun kadar rahat olsam bizim evin yakinina cakmakla yaklasilmaz uyarisi asmak zorunda kaliriz

Insan esınden neden utanır yahu
Benım hamılelıgım cok agırdı 3 kılo kızımla bırlıkte 38 cm de kıstım vardı
Hamılelıkte gaz zaten malum
Esıme cabuk kac derdım gulerek kacardı sonra bıttıı derdım gelırdı

Kızımızda pek gazlı havalı derdı gulerdık
Yanında hıc yapmadım ama tutumayacagım ıcın boyle bı yol bulmustuk

Ayrıca dogum yaptıgunda doktor hemsıre annen esın herkes gaz yapmanı bekleyecek ve yaptınmı dıye soracaklar bence bu mesajı esıne okut bak goruyomusun dıye aranızda muhabbet olusturun ve sal ıcındekı tum kotuluklerı

bundan önce iki doğum daha yaptım bende sezeryanla aman allahım annem kayınvalidem eşim yanımda gaz çıkarmam gerekiyor bir turlu utanmamdan yapamamıştım en son hepsini dışarı çıkardım da yaptım nedir bendeki bu kasma durumu anlayamadım ya

ahhaha eşim yanımda yapan birisi olsa belki bu kadar dert etmem ama ondan inanır mısınız geğirme duymadım daha titiz Bi insan yapmasını da ister miyim zannetmiyorum galiba bu yüzden de kendimize kasıyorum kafa yapımı azcık değiştirmem gerek sanırım :)

hamılesın utanma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…