- 15 Temmuz 2016
- 917
- 583
- 103
- 28
- Konu Sahibi gencanneee
-
utanıyorum açık açık yazmaya vajinaya hava doluyor gibi sonra sanki gaz çıkarmışım gibi ses çıkıyor halbuki benden bağımsız olan bişey istem dışı ama o bilerek gaz çıkardığımı sanıyorsa iğrençSebebin çok geçerli ama,hamilesin.
Şu ilişkideki ses olayını anlamadım
Yok yahu adam anlıyordur o sesin nereden ya da neden çıktığını ,utanıyorum açık açık yazmaya vajinaya hava doluyor gibi sonra sanki gaz çıkarmışım gibi ses çıkıyor halbuki benden bağımsız olan bişey istem dışı ama o bilerek gaz çıkardığımı sanıyorsa iğrenç
rezene denedim içiyorum günde iki fincan ama yinede oluyor işte bana da utanması kalıyor :/öncelikle geçmiş olsun. gaz giderici besinlerden araştırın, beslenme şeklinizi değiştirmeniz gerekebilir.
ay sesli güldüm Allah ta sizi güldürsünYok yahu adam anlıyordur o sesin nereden ya da neden çıktığını ,
Bir anımı anlatayım,
Arkadaş sevgilisyle yatakta oynaşıyorlarmış,kız osuruyor ve utanıyor doğal olarak,Adam diyor ki,üzülme sevgilim Gülben Ergen de osuruyor
Takma kafanaa
Aminnn,hepimizi inşallahay sesli güldüm Allah ta sizi güldürsün
gerçekten miGayet normal utancak bişi yok.vajinadan cıkan ses benim bir kere başıma geldi ve ikimizde gülmekten kırıldık hatta yazarken bile gülüyorum yaa.
Çok utanıyorsan "ben değil bebişimiz osuruyor" de
evet çok haklısınız şimdi duşundumde hep aynı pozisyondayken yaşıyorum bu durumu ve her seferinde çok utanıyorum eşim yanlış anlayacak diye :|Vajinadan cıkan ses cok normal bende yasadim ve arastirdim iliski esnasinda hava kaciyormus bulundugunuz pozisyondan oturu bu yuzden oluyor
Vallah gercekten hayatım ilk defa basıma gelince ne oluo dedım eşimde şaşırdı ne yapalım oldu bi kere güldük bizde elimde degılkı.gerçekten miay ben çok ayıp bişey olmuş gibi kaçıyorum sağa sola gülmeyi bırakın yanaklarım domatesten daha kırmızı oluyor kendisi de utanıyor ben de öyle konuşamayıp gidiyoruz
Bende ger ikisi de oluyor artık gülüp geciyorum geceki duruma. Bir de eşimin hep uyandığı anlara denkgeliyor adamcağız da alıştı galibaben de utanıyordum ama uykuda herşey mübah ne yapayım, sonuçta uyanıkken asla yapmadığım bir şey. Gece durmadın yine diyor bazen :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?