• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi Abartıyorum?

Benim oda arkadaşımın ailesi ya da eşi arayıp teli açılmazsa, ve önemli bir durum varsa kapatıp benim cebimi arıyorlar :)))
Ama ben arkadaşımın cebini kim ararsa arasın açmazdım...

arkadaşlar nolur bana bir akıl verin delircem. Lojmanda oturuyoruz aşağısı iş yeri abla dediğim ve 4 yaşında oğlu ve evli olan kişi eşimle aynı odada çalışıyorlar. Geçenlerde eşim anlattı eşimin masasında tlefonu çalıyor ortak iş arkadaşları aramış. Eşimin de o sırada işi varmış. O kadında ben açıyımmı demiş eşimde aç demiş delirdim resmen. Ya bende iş ortamında bulundum ne demek bir erkek benim telefonumu açacak ne kadar yakın olursak olalım. Bu sabah kahvaltı için aradım yarım saatlik işim var dedi 2 saat oldu gelmedi ben de bu arada 4 kere falan aradım kahvaltı için yine bu kadın açtı ay canım açmak zorunda kaldım sen çok arayınca eşinin işi çıktı telefonu masada unutmuş dedi. Arkadaşlar siz ne düşünürsünüz?
Aralarında aşırı bir samimiyet olduğunu sanmıyorum ama yine de eşinin yerine telefonu açması çok anlamsız. Hatta görgüsüz bir davranış. Çok çaldıysa çaldı, onu ilgilendirmez, yok bir de telefonu alıp eşinin yanına koştursaydı bari. Böyle işgüzar tiplerden ben de hoşlanmıyorum, eşimin yerine bir kadın çalışma arkadaşı telefonu açsa niye siz açtınız ki diye sorarım. abla dediğin biri bile olsa fark etmez ilk fırsatta lafını batır bence. Belki de eşin kendi diyordur çalarsa sen aç diye. Öğrenmiş olursun

Şimdi bir kere bir telefon ölüm kalım yoksa 3den fazla aranmaz kısa sürede. Sonuçta bazen insanlar sessize de almayı unutuyor, o telefon uzuuuun uzuuun bin kere çalıyor, bütün ofis o melodiyi dinlemek zorunda kalıyor. Titreşimdeyken bile sinir bozucu olabiliyor. En iyi ihtimalle biz meşgule atıyoruz, yok annesi/eşi falan gibi biri aradıysa ben artık telefonu alıp kişinin kendisine götürüyorum ya da kişinin kendisini telefonuna çağırıyorum ama bu sık olursa da sekreteri değilim yani. Baktım adam hiç ortada yok ve arayan 4 kere aramış herhalde ölüm kalım mevzusu diye açabilirim. Bütün bunlar benim fikirlerim.
Ama benim bir fikrim daha var ki o da eşine kısıtladığı bir şeyi bir adam yapamaz. Bu ne olursa olsun. Bu karşı cinsle tokalaşmak bile olabilir. Eşine kısıtlıyorsa kendisi de yapamaz. Çünkü eşine kısıtlamasının sebebi her neyse kafasında demek ki bu hareket o düşüncelerle ilişkili. O yüzden yapamaz.

Ben olsam acmazdim ama bu aralarinda bi sey oldugu anlamina gelmez .Bence boyle seylerle canini sikma ha eger cok canini sıkiyorsa bi daha esimin teline elini surme de

Kadının ilk cevap verdiği telefonun iş mı cep mı olduğunu anlayamadım ama iş telefonuysa tabi ki açılır. Benim çalıştığım yerde de ben kendi odam olmasa da oradan geçerken bile duysam açıp telefonu cevap verecek kimsenin olmadığını sonra aramalarını söylerim, benim çalışma ortamım bunu gerektiriyor mesela.

Cep telefonunun başkası tarafından açılmasına gelince ben odada yokken ya da müsait değilken 2 3 defa caliyorsa telefon odada bulunanların açmasını isterim doğrusu. Bu kisi eşim nişanlım annem babam kardeşim vs ise kesinlikle açabilirler. Odada bulunan yabancı birisinden bahsetmiyorum tabi ki, orada olduğuna göre belli bir muhabbetimin olduğu bir arkadasimdir. Aynı şekilde herkesin değil ama belli bir seviyede samimiyetim olan arkadaşlarımın da telefonu uzun uzun çalıyor o kişi cevap veremiyor veya telefonu unutmussa açar konuşurum. Bunun garip karşılanmasını da çok garipserim.

ay canım açmak zorunda kaldım sen çok arayınca
Bir şey düşünmeye gerek yok kadın söylemiş zaten. Israrla aradığınız için önemli bir durum olduğu düşünmüştür. Başka bir anlam aramaya gerek yok.
Siz kimsenin telefonunu açmazsınız başkaları açmakta bir sakınca görmez. Ne biri sizi neden açmadın diye suçlayabilir ne de siz başkalarını neden açtınız diye suçlayabilirsiniz.
Rahatsız oluyorsanız bu durumdan, eşinize söyleyin telefonunu bırakıp gitmesin bir yerlere. Yanında taşısın. Sessize alsın gerektiği yerde. Ulaşamazsanız bile hiç değilse bir kadın açmadı diye içiniz rahat eder.

arkadaşlar nolur bana bir akıl verin delircem. Lojmanda oturuyoruz aşağısı iş yeri abla dediğim ve 4 yaşında oğlu ve evli olan kişi eşimle aynı odada çalışıyorlar. Geçenlerde eşim anlattı eşimin masasında tlefonu çalıyor ortak iş arkadaşları aramış. Eşimin de o sırada işi varmış. O kadında ben açıyımmı demiş eşimde aç demiş delirdim resmen. Ya bende iş ortamında bulundum ne demek bir erkek benim telefonumu açacak ne kadar yakın olursak olalım. Bu sabah kahvaltı için aradım yarım saatlik işim var dedi 2 saat oldu gelmedi ben de bu arada 4 kere falan aradım kahvaltı için yine bu kadın açtı ay canım açmak zorunda kaldım sen çok arayınca eşinin işi çıktı telefonu masada unutmuş dedi. Arkadaşlar siz ne düşünürsünüz?

eşiniz açamamış kadın da insanlık namına açayım mı diye sormuş eşinize
eşiniz gayet de gerek yok diyebilirdi açabilirsin demesinde de bi sakınca görmedim açıkcası
rahatsız olduysanız eşinize söyleyin bunu
yanımda benimde 4 kere falan telefon çalsa ki iş arkadaşımın telefonu rahatsız olurum dayanamam açarım heralde
niye hemen aklınıza kötü şeyler geliyoki

Ben çok Problem ederdim böyle bir durumu kabul etmem hoş değil. Ne münasebet. Başkasının eşinin telefonunu açan kadın dan hersey beklerim bu hiç iyi niyetli bir davranış değil

Back
X