Herkese merhabalar ben dünden beri birisiyle konuşuyordum yaşadığım şehirden, dün gayet güzel konuştuk ettik sabah oldu günaydın yazmamış ben de günaydın yazdım,sonra günaydın yazdı konuşma akışını hatırlamıyorum hatırladığım ve abarttığımı düşündüğüm yeri diyeceğim. Bu bana dedi ki ben şu anlık seninle bir şey düşünmüyorum,ben de dedim ki siz erkekleri hiç anlamam bir şey düşünmediğin kız ile niye görüşmek istersin ki?Bana demesin mi at gözlüğü ile bakıyorsun,ben de dedim düzgün konuş istersen ayıp oluyor,dedi ki yazdığımdan beri tersliyorsun ben şok oldum asıl tersleyen kendisiydi, günaydın yazdığım zaman ve niye girip çıktığı halde bakmadığını sorduğum an kafamda kurduğumu çalıştığını diyip terslemişti ben de beni manipüle etmeye çalıştığını dedim velhasıl kelam işin sonunu şuraya bağlayacağım bu bana espri yaptı ben de random atmadım sonra ya sabır a.. yazmış ben de noldu dedim yok bir şey dedi,söylesene dedim neymiş ben gülüp geçecekmişim neye kurulmuşum yine çok kavgacıymışım,emir verme bana yazdığım için yazmayacağım bir daha konuşmak istemiyorum dedi saygı duydum şimdi ben mi abarttım o mu?
Yüzünü görmediğiniz, gerçekte kim olduğunu bilmediğiniz, yüz yüze görüşmediğiniz bir internet yazışmasının tam olarak hangi kısmı size "bir derdim var" dedirtti ve konu açtırdı ?Birde ben çok kuruntuluymuşum kurulup kurulup duruyormuşum neymişim ben öyle
Aynı şehirdeyiz diye konuştum ilk kez uzak değildi derdim de şu ben kuruntulu muyum?Yüzünü görmediğiniz, gerçekte kim olduğunu bilmediğiniz, yüz yüze görüşmediğiniz bir internet yazışmasının tam olarak hangi kısmı size "bir derdim var" dedirtti ve konu açtırdı ?
bence sen abartmissin zaten su an tanisma asamasindasin taniyarak o kisiyle bir seyler ysayip yasamayacagini anlarsin. Daha ikinci gunden cocuga boyle bir seyler demen sacma olmus o da ne cevap verecegini bilmediginden bu sekilde konusmus olabilir. Sana tavsiyem birisini daha tanimadan direkt ileriyi dusunuk bir dusunceye girme boyle seyleri zaman getirir.Herkese merhabalar ben dünden beri birisiyle konuşuyordum yaşadığım şehirden, dün gayet güzel konuştuk ettik sabah oldu günaydın yazmamış ben de günaydın yazdım,sonra günaydın yazdı konuşma akışını hatırlamıyorum hatırladığım ve abarttığımı düşündüğüm yeri diyeceğim. Bu bana dedi ki ben şu anlık seninle bir şey düşünmüyorum,ben de dedim ki siz erkekleri hiç anlamam bir şey düşünmediğin kız ile niye görüşmek istersin ki?Bana demesin mi at gözlüğü ile bakıyorsun,ben de dedim düzgün konuş istersen ayıp oluyor,dedi ki yazdığımdan beri tersliyorsun ben şok oldum asıl tersleyen kendisiydi, günaydın yazdığım zaman ve niye girip çıktığı halde bakmadığını sorduğum an kafamda kurduğumu çalıştığını diyip terslemişti ben de beni manipüle etmeye çalıştığını dedim velhasıl kelam işin sonunu şuraya bağlayacağım bu bana espri yaptı ben de random atmadım sonra ya sabır a.. yazmış ben de noldu dedim yok bir şey dedi,söylesene dedim neymiş ben gülüp geçecekmişim neye kurulmuşum yine çok kavgacıymışım,emir verme bana yazdığım için yazmayacağım bir daha konuşmak istemiyorum dedi saygı duydum şimdi ben mi abarttım o mu?
Evet maalesef kendisi akrep burcu olduğum için böyle kindar ve kuruntulu olduğumu dediDoğru mu anladım daha bir gündür konuştuğun biriyle mi bu kadar diyaloga girdin? :O
Yok ben sormadım az samimi konuştum galiba ondan dedi iş sevgili şeyine dönmesin diyebence sen abartmissin zaten su an tanisma asamasindasin taniyarak o kisiyle bir seyler ysayip yasamayacagini anlarsin. Daha ikinci gunden cocuga boyle bir seyler demen sacma olmus o da ne cevap verecegini bilmediginden bu sekilde konusmus olabilir. Sana tavsiyem birisini daha tanimadan direkt ileriyi dusunuk bir dusunceye girme boyle seyleri zaman getirir.
Max 24 saat sürmüş, bak yoluna geç ne takılıyosun yaHerkese merhabalar ben dünden beri birisiyle konuşuyordum yaşadığım şehirden, dün gayet güzel konuştuk ettik sabah oldu günaydın yazmamış ben de günaydın yazdım,sonra günaydın yazdı konuşma akışını hatırlamıyorum hatırladığım ve abarttığımı düşündüğüm yeri diyeceğim. Bu bana dedi ki ben şu anlık seninle bir şey düşünmüyorum,ben de dedim ki siz erkekleri hiç anlamam bir şey düşünmediğin kız ile niye görüşmek istersin ki?Bana demesin mi at gözlüğü ile bakıyorsun,ben de dedim düzgün konuş istersen ayıp oluyor,dedi ki yazdığımdan beri tersliyorsun ben şok oldum asıl tersleyen kendisiydi, günaydın yazdığım zaman ve niye girip çıktığı halde bakmadığını sorduğum an kafamda kurduğumu çalıştığını diyip terslemişti ben de beni manipüle etmeye çalıştığını dedim velhasıl kelam işin sonunu şuraya bağlayacağım bu bana espri yaptı ben de random atmadım sonra ya sabır a.. yazmış ben de noldu dedim yok bir şey dedi,söylesene dedim neymiş ben gülüp geçecekmişim neye kurulmuşum yine çok kavgacıymışım,emir verme bana yazdığım için yazmayacağım bir daha konuşmak istemiyorum dedi saygı duydum şimdi ben mi abarttım o mu?
Kuruntulu dediğine taktım çocuğa değilMax 24 saat sürmüş, bak yoluna geç ne takılıyosun ya
Sence de bir günlük biri için fazla anlam yüklemiyor musun?Evet maalesef kendisi akrep burcu olduğum için böyle kindar ve kuruntulu olduğumu dedi
Taktığım nokta beni tanımayan birinin hakkımda sırf niye yazmıyorsun dediğim için böyle atıp tutması.Sence de bir günlük biri için fazla anlam yüklemiyor musun?
Biliyorum ama bu huyumu yenemiyorum terapi bile aldımİnsanlara bu kadar kısa sürede anlam yüklenmez. Biraz abartmışsınız
Sen niye 2 günde evliymişsiniz gibi hesap sormaya başladin kiHerkese merhabalar ben dünden beri birisiyle konuşuyordum yaşadığım şehirden, dün gayet güzel konuştuk ettik sabah oldu günaydın yazmamış ben de günaydın yazdım,sonra günaydın yazdı konuşma akışını hatırlamıyorum hatırladığım ve abarttığımı düşündüğüm yeri diyeceğim. Bu bana dedi ki ben şu anlık seninle bir şey düşünmüyorum,ben de dedim ki siz erkekleri hiç anlamam bir şey düşünmediğin kız ile niye görüşmek istersin ki?Bana demesin mi at gözlüğü ile bakıyorsun,ben de dedim düzgün konuş istersen ayıp oluyor,dedi ki yazdığımdan beri tersliyorsun ben şok oldum asıl tersleyen kendisiydi, günaydın yazdığım zaman ve niye girip çıktığı halde bakmadığını sorduğum an kafamda kurduğumu çalıştığını diyip terslemişti ben de beni manipüle etmeye çalıştığını dedim velhasıl kelam işin sonunu şuraya bağlayacağım bu bana espri yaptı ben de random atmadım sonra ya sabır a.. yazmış ben de noldu dedim yok bir şey dedi,söylesene dedim neymiş ben gülüp geçecekmişim neye kurulmuşum yine çok kavgacıymışım,emir verme bana yazdığım için yazmayacağım bir daha konuşmak istemiyorum dedi saygı duydum şimdi ben mi abarttım o mu?
Ne bileyim ya ben böyle takıntılıyım işte yenemiyorum bu huyuBaşka konuştukları da vardır sana da yazmak istemiştir. Sen niye 2 günde evliymişsiniz gibi hesap sormaya çalıştın ki
Çok fazla bu tip erkekle konuşursan takıntın daha da artar.Ne bileyim ya ben böyle takıntılıyım işte yenemiyorum bu huyu
Doğru diyorsunuz teşekkür ederimÇok fazla bu tip erkekle konuşursan takıntın daha da artar.
Sosyal medyaya ara ver biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?