Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Küfürlü, argo konuşmak bi kadına yakışmıyor bence, zaten küfürler kadına söylenen sözlerdir hatta hakaretlerdir ki bence bi kadının kendisinin bunu kullanması çok tuhaf ve itici. Tabi öyle mıy mıy konuşan kızlar da yapmacık geliyor bana. Hani o dizilerdeki kadınların küçük bi kız gibi konusmasi ne kadar sinir bozucu (örn. Acil ask aranıyor daki başrol kız, adini bilmiyorum). Diyeceksiniz ki onu beğenmiyorsun bunu beğenmiyorsun bence herşeyin doğalı makbuldür. Birilerinin dikkatini çekmek için argo/ küfürlü yada mıy mıy konuşmak hoş değil sadece. Amaaan öyle iste. Anladınız sanırım :)
ay evet ya o diziyi görünce direk değiştiriyorum kızın sesini duymıyım diye çocuk dizisi gibi sinirim bozuyo :)
Argo kimseye yakışmıyor ama kadında daha bir itici duruyor. Düşünsene Fıstık gibi bir kız ama ağzını açmasıyla batırması bir oluyor.
Yok o kadar da degil lan,lun vs yok argo da yok aslinda yerine gore soyluyorum.şoför Nebahat gibi mi yani :)