• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben mi acayibim

Küfürlü, argo konuşmak bi kadına yakışmıyor bence, zaten küfürler kadına söylenen sözlerdir hatta hakaretlerdir ki bence bi kadının kendisinin bunu kullanması çok tuhaf ve itici. Tabi öyle mıy mıy konuşan kızlar da yapmacık geliyor bana. Hani o dizilerdeki kadınların küçük bi kız gibi konusmasi ne kadar sinir bozucu (örn. Acil ask aranıyor daki başrol kız, adini bilmiyorum). Diyeceksiniz ki onu beğenmiyorsun bunu beğenmiyorsun bence herşeyin doğalı makbuldür. Birilerinin dikkatini çekmek için argo/ küfürlü yada mıy mıy konuşmak hoş değil sadece. Amaaan öyle iste. Anladınız sanırım :)

Küfürlü, argo konuşmak bi kadına yakışmıyor bence, zaten küfürler kadına söylenen sözlerdir hatta hakaretlerdir ki bence bi kadının kendisinin bunu kullanması çok tuhaf ve itici. Tabi öyle mıy mıy konuşan kızlar da yapmacık geliyor bana. Hani o dizilerdeki kadınların küçük bi kız gibi konusmasi ne kadar sinir bozucu (örn. Acil ask aranıyor daki başrol kız, adini bilmiyorum). Diyeceksiniz ki onu beğenmiyorsun bunu beğenmiyorsun bence herşeyin doğalı makbuldür. Birilerinin dikkatini çekmek için argo/ küfürlü yada mıy mıy konuşmak hoş değil sadece. Amaaan öyle iste. Anladınız sanırım :)

ay evet ya o diziyi görünce direk değiştiriyorum kızın sesini duymıyım diye çocuk dizisi gibi sinirim bozuyo :)

ay evet ya o diziyi görünce direk değiştiriyorum kızın sesini duymıyım diye çocuk dizisi gibi sinirim bozuyo :)

Aynen aynen oyuzden kizin adini bilmiyorum :D Bide beni boyle sev de ayşem vardı, eşim onun konuşması yüzünden diziyi izlemiyordu. Sinir bozucu gerçekten.

Argo kimseye yakışmıyor ama kadında daha bir itici duruyor. Düşünsene Fıstık gibi bir kız ama ağzını açmasıyla batırması bir oluyor.

Sonra soyle bi yorum: "guzel kiz aslinda( konusma tarzini duyduktan sonra)...ama konusana dek'

"Keske havali endaminla yuruyup orda ölseydin, bari zirvede kalirdin" diyesim geliyor boylelerine:KK53:

Başkası olma kendin ol......
çünkü böyle daha güzel ve özelsin
:KK53:

Erkek kardesimden esimden akrabamdaki erkeklerin hepsinin fikrinden yola cikarak soyleyeyim nefret ediyorlar ogle konusan kizlara:KK48: yine de senin tercihin tabii ama bana da itici geliyor lan man diye konusan kizlar

ben kadınların devamlı atar yapmasından pek hoşlanmıyorum erkeklerinde atar yapmasından hoşlanmıyorum zaten ben ikisindende hoşlanmıyorum :KK53: amma söyle,dediğiniz kamyon arkası lafları gibi olanından ...yoksa biri saygısızlaşır kendini savunursun o ayrı , ara sıra bu atarlar kullanılabilir dozacı önemli misal

Hayatta geri vites yok ki, fren olsun. Sadece ortama girerken gaz kesmeden vites düşür ki; viraj da şeklin olsun

bak şimdi bu atarın dibi ve fazlasıyla krosu oluyor, bunlar çok itici ayrıca kafa karıştırıcı daha normalleri hafif dozlarda alınabilir diye düşünüyorum bağımlılık yapmadığı sürece....doğallık iyidir kafana göre takıl neysen o sun

bide şu var atarlı kızlar genelde daha erkeksi oluyor bazı erkekler nefret eder gerçekten eşimizden dostumuzdan görüyoruz bazıları da bunu ne delikanlı kız baee şeklinde düşünüyor siz kendinizi bilirsiniz doğal olun derim onlara göremi şekil alacağız yani?saçlarım şekil yoldan çekil buda benim atarım :KK70:

Fikirleriniz icin tesekkurler bundan sonra daha dikkat edicem.Kufur,asiri argo vs kullanmiyorum yerine ve ortamina gore soyluyorum ama artik onu da birakicam.;)

Gençler arasnda yaygın ama ortamına göre olmalı..

Back
X