- 18 Ocak 2016
- 204
- 144
- 103
- Konu Sahibi Hukuklununguncesi
-
Herkese merhabalar hemen konuya giriyorum. Dün akşam eşimle uzanmış tv izlerken içimden geldi boynundan öptüm. "naapıyosun yaa?" diye sinirlenerek sert bi çıkış da bulundu. Ben de "kocamı da öpemeyecek miyim" dedim. "ne amaçla öpüyosun yani tahrik etmek mi istiyosun amacın oysa söyle yapalım" falan gibi konuşmaya başladı. Kendisinin libidosu çok düşüktür. Evleneli 1,5 sene oldu haftada bir anca olur. Ben bunu bu şekilde kabul ettim ama ona sevgi doluyken bi öpücük verdim diye sert tepki vermesine, sevişmek istiyosan söyle gibi o anın ambiyansını da mahveden konuşmasına çok kırıldım. Belki üstüne genel ruh halim de eklendi sabahtan beri ağlıyorum. Ama onun attığı mesajlarda hiçbirşeyi çaktırmıyorum normal yazıyorum sorun çıkarıyosun küsüyosun ilişkimizi bozuyosun diye bana kızmasın diye. Ben gerçekten kocamı öpemeyecek miyim sevgi anlayışı tv izlerken omzuna yatmam ve put gibi hareketsiz durmam. benden isteği her akşam bu. belki benden farklı düşünen biri çıkar hanımlar gerçekten çok kötüyüm.
Bir sıkıntıdan kaynaklandığını düşünmüyorum çünkü genel sıradan bir durumda bile bazen böyle sert çıkışları olabiliyor. Üzüldüğümü söylesem hatta söylemeden sessiz sessiz köşemde üzülsem de ilişkiyi mahvediyorsun bana hep küsüyorsun diye beni azarlıyor. Ama dün neden sert tepki verdin diye sorduğumda da inkar ediyor yo sert değildim diye hep inkar üzerine yaniHoşuna gitmesi gerekirken sert bi tepki vermis başka bi sıkıntısı olabilir mi acaba is yerinde veya maddi falan? Belki aile tarafında olabilir? Bi oturup konuşun bence bu tepkinin üzerine.
istiyorsan yapalım diye ters ters sorunca bendeki bütün sevgi ve şevk de kırıldı yok dedim bozuldum biraz. Bu sefer de neye bozuldun diye alaya alıyor sinirleniyor küsüyorum diye bozuluyorİstiyorsan yapalım ne ya .
Kendiliğinden gelişir yani .
Bu ne böyle.
Libidosu düşük dedin belki o yüzden tepki veriyor yetemediğini düşünüyor
artık ne öpesim ne sarılasım var neşeli kendi halinde dupduru bi insandım enerjisi çekilmiş bezgin birine dönüştüm kaldıramıyorum artık.İşkilli büzük dingilder der eskiler
Aktif olmadığı konuda alıngan davranıyor, her davranışı oraya çekiyor
Ve eşiniz çok kaba bir adam
yok yani bir de bigün önce sevişmiş falan olsak yaklaşmama kızsın diyeceğim de. En son pazar günü yaşanmıştı. Kaldı ki sevişmek için de yapmamıştım bunu içimden gelmişti. Gerçekten bunu yazarken bile ağlıyorum ne yapacağımı bilemiyorumBen de bozulurdum. Eşiniz kabaymış biraz. Alındıysanız saklamayın. Böyle evlilik mi olur? Hani diyeceğim doktor yasakladı bir tetkik için veya adam oruç tutuyor da kendine hakim olamayacak. Onda bile kalp kırılmaz.
Kendimi yerinize koydum da alınganım ben. Kişi sevdiğim biriyse alınırım, ele karşı sıfır his.
Ay cok güzel sözmüş bayıldımİşkilli büzük dingilder der eskiler
Aktif olmadığı konuda alıngan davranıyor, her davranışı oraya çekiyor
Ve eşiniz çok kaba bir adam
inanın ben de dokunsal temas insanıyım sevdiğimle dokunarak öpüşerek koklaşarak anlaşırım ama şu an değil dokunmak koltukta yanyana oturasım yok. Akşam eve gidesim yok. ama açık açık konuşsam suçlu ben olacağım için konuyu kendi içimde kapatmaya çalışıyorum.Kendi eksikliğinden dolayi ufak bir opucukten bile rahatsiz olup size yansitip suclu hissettirmeye calisiyor. Dusmeyin bu numaraya. Onun opmeye itiraz hakki varsa sizinde sevismemeye itiraz hakkiniz var o zaman. Kaldi ki her tutkulu opusmenin sonunda bile seks olmak zorunda ddegil. Ben sevgimi temas yoluyla hissettirmeyi severim sarilma, opme gibi. Öptüğüm için bana kudurmuş muamelesi yapan adam saglikli ruh haline sahip degildir. Esinizde kendi durumundan rahatsiz oldugu icin buluttan nem kapiyor
Oyy hiç olgun değil, hatta manipulatif. Gaslighting nedir bakin derim.Bir sıkıntıdan kaynaklandığını düşünmüyorum çünkü genel sıradan bir durumda bile bazen böyle sert çıkışları olabiliyor. Üzüldüğümü söylesem hatta söylemeden sessiz sessiz köşemde üzülsem de ilişkiyi mahvediyorsun bana hep küsüyorsun diye beni azarlıyor. Ama dün neden sert tepki verdin diye sorduğumda da inkar ediyor yo sert değildim diye hep inkar üzerine yani
inanın ben de dokunsal temas insanıyım sevdiğimle dokunarak öpüşerek koklaşarak anlaşırım ama şu an değil dokunmak koltukta yanyana oturasım yok. Akşam eve gidesim yok. ama açık açık konuşsam suçlu ben olacağım için konuyu kendi içimde kapatmaya çalışıyorum.
sonrasında ben üzülünce geldi göğsüme yattı uyudu. Yani hep aynı modda değil sabahta beni uyandırmamaya çalışarak uzun uzun koklayıp bi minik öptü yanağımdan. hep kaba davransa kalbimdeki sevgi de bitecek ama bi öyle bi böyle davranması sinirimden ağlatıyor beniAdam resmen bile bile omuz atmislar gibi kabarmiş, mahalle kavgasi cikaracak sankiamacin tahrik etme mi fln demesine de guldum, affet konu sahibesi.
Şaka bir yana, belli ki ciddi kompleksi var cinsellik konusunda. Muhtemelen kendisini yetersiz hissediyor vs. Aslinda kendi icinde cozmesi gereken, belki de terapi almasi gereken bir konu. Kompleks yapan insanlar herseyi bir tarafindan anlar, siz ne yapabilirsiniz bilemedim.
Manipüle ediliyorsunuz. Sizi fiziksel olarak tatmin edemediği için peşinizde gezmesi gereken o lakin üste cıkıyor. Yüz vermeyin lütfen.Bir sıkıntıdan kaynaklandığını düşünmüyorum çünkü genel sıradan bir durumda bile bazen böyle sert çıkışları olabiliyor. Üzüldüğümü söylesem hatta söylemeden sessiz sessiz köşemde üzülsem de ilişkiyi mahvediyorsun bana hep küsüyorsun diye beni azarlıyor. Ama dün neden sert tepki verdin diye sorduğumda da inkar ediyor yo sert değildim diye hep inkar üzerine yani
Libidosunun düşük olduğunu bile kabul etmez muhtemelen. onun için normal olan bu ben azgın biriyim bence. Açıkça söylemese de böyle olduğu belli. Ha bi de her hafta pazar günleri fix duş aldığı için sevişmeler de pazar gününe ayarlı. Doktora git desem beni sevmiyosun artık beni beğenmiyosun hep memnuniyetsizsin vesaire vesaire başımı şişirir ve yine beni yıldırarak kazanır bu savaşıBu konularda hic egilip bukulmeyin. Opucuk ile seksi birbirine bagladigina gore zaten diken ustunde oturuyor esiniz.
Erkek olarak libido dusuklugunu kendine yakistiramayan adam kizmak yerine doktora gitmeli. Arkadasimin eşinin hormonlari alt sınırdaydı, ilac kullaninca duzeldi sonra ilaci bırakınca yine alingan ve kaba birine dönüştü. Boyle alttan alirsaniz daha cok kırılırsınız. Konuyu kendi icinizde kapatmaya calismayin. Doktora gitsin, sizde ona destek olun. 40 yil evli kalip ilk 1.5senesinde bile sevisemeyeceksek ne anladim ben o işten. Ha saglik problemi vardir, tedavisi yoktur amenna ama once doktora gitmeli
İlişkiyi mahveden sizsiniz yani eşinize göre. Ufak şeye alınan kişiler çekilmez. Bu kabalığın karşısında incinmeyip duyarsız mı kalınmalı ki? Aslında eşinizi de belli ki bir şeyler rahatsız ediyor ki öfkeyle tepki veriyor, öfkesi de alınganlığının dışa vurumu.Bir sıkıntıdan kaynaklandığını düşünmüyorum çünkü genel sıradan bir durumda bile bazen böyle sert çıkışları olabiliyor. Üzüldüğümü söylesem hatta söylemeden sessiz sessiz köşemde üzülsem de ilişkiyi mahvediyorsun bana hep küsüyorsun diye beni azarlıyor. Ama dün neden sert tepki verdin diye sorduğumda da inkar ediyor yo sert değildim diye hep inkar üzerine yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?