BEN Mİ ALINGANIM YOKSA KALBİMİN BU KADAR KIRILMASI NORMAL Mİ

Hep mi boyle modu birden degisirdi? Bu ekstrem degisiklikler ve ongurulememezlik bir sure sonra psikolojinize ciddi zarar verir yalniz. Dikkat edin. Biraz arastirin bu konuyu cok gec olmadan.

Evlenmeden önce tam alamıyla cinsel ilişki yaşamadık ama yine aynıymış ben anlayamamışım bence

Aaaa dayaklık adam, bayılırım.

Hep mi boyle modu birden degisirdi? Bu ekstrem degisiklikler ve ongurulememezlik bir sure sonra psikolojinize ciddi zarar verir yalniz. Dikkat edin. Biraz arastirin bu konuyu cok gec olmadan.
bazen böyle ben bambaşka sevecen ruh halindeyken beni afallatıp bütün ruhumu çekip karalara büründürecek çıkışları oluyor evet

Oyy hiç olgun değil, hatta manipulatif. Gaslighting nedir bakin derim.
işin en can acıtıcı kısmı ben burada kafayı yiyip ne yapılabilir diye düşünürken onun şu an hiçbir şey olmamış gibi mutlu mesut işinde çalışması vakit gçirmesi. Akşam konuyu açsam ailenin mutluluğunu bozan memnuniyetsiz ilan edillicem bi ton bağırış çağırış ve kavga

Bu "azgin kadin" lafini arkadasimda duydu.
Uzaktan konunuza bakin.
Cinsel hayat yok, temastan rahatsiz olan bir esiniz var, kendine gore libidosu yuksek ve siz azginsiniz. Zamanla sizi bu konuda sindirecektir. Bir sekilde bunu cozmek gerekiyor. Cinsel hayatin en aktif ve verimli olmasi gerkeen zamanlardasiniz. Duzenli iliski ile erken bosalma sorunu aşılmış, iliski suresi uzamis, neyden hoslandigini bilip onu uygulayan kisilere dönüşmüş olmaliydiniz simdiye kadar.

artık ne öpesim ne sarılasım var neşeli kendi halinde dupduru bi insandım enerjisi çekilmiş bezgin birine dönüştüm kaldıramıyorum artık.
Bize bu duyguları hissettiren biriyle daha na kadar yapabileceksiniz. Çok üzüldüm sizin için. Kendi eksikliğini sizi suçlayarak kapatmaya çalışıyor. Nasıl hissedeceğiniz umurunda bile değil.

istiyorsan yapalım diye ters ters sorunca bendeki bütün sevgi ve şevk de kırıldı yok dedim bozuldum biraz. Bu sefer de neye bozuldun diye alaya alıyor sinirleniyor küsüyorum diye bozuluyor
Yetersizlik hissi var.
Kaç yaşında bu adam bilmiyorum.
Stresli bir işi varsa cinsel hayatı etkiliyor.
Senin yaptığın en ufak temas hareketi yanlış anlıyor.
Boxulduğunu belli etme bence.
Hatta yanına hiç yaklaşma bile bu ara bakalım ne yapacak.

Ben buna "En cok bağıran(bastıran) hakli olur" iliskisi diyorum. Birsure sonra giderek sessizlesmeye baslayacaksiniz maalesef. Dogru bildiginizi savunmaktan vazgeçmeyin

bu konuyu açık açık konuşsam eminim gururu kırılacak çok üzülecek ve öfkeyle bana saldıracak beni suçlayacak. Arkadaşlarımdan cinsel ilişki için eşlerinin gece kendilerini uyandırdıklarını duyuyorum çok üzülüyorum kendime. Eşlerinin kendilerine sarılarak uyuduklarını göğüslerini sevdiğini mesela... Benim eşim geceleri bana sırtını dönüyor ben sarılıyorum arkasından

Bize bu duyguları hissettiren biriyle daha na kadar yapabileceksiniz. Çok üzüldüm sizin için. Kendi eksikliğini sizi suçlayarak kapatmaya çalışıyor. Nasıl hissedeceğiniz umurunda bile değil.
umrunda olan nasıl hissedeceğim değil bir an önce sorunun üstü kapatılması eski normalimize dönmek mutlu mesut tv izlemek istediği bu.

29 yaşında. Aynı işi yapıyoruz. Güle oynaya çalıştığı bir çalışma ortamı var diyebilirim

O lafı ben de duydum. Ama ne zaman duydum? Çabasızlığını görüp delirip hakarete başladıktan sonra. Fena yedirdim ama buna rağmen. Ama benimki en azından ilgilenirdi, o haftalık aylık ilişkilerde bile iliğime kadar doyardım, öyle konular görüyorum ki şükür diyorum benim koca yine insan evladıymış. Konu sahibi suçlu ilan edilmekten deli gibi korkuyor, benim öyle korkularım yok, mutsuz olacağıma suçlu olayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…