BEN Mİ ALINGANIM YOKSA KALBİMİN BU KADAR KIRILMASI NORMAL Mİ

Dogumdan sonra normal. Ben bebek 6 7 aylik olana kadar asiri isteksizdim. Hormonlardan kaynaklaniyormjs

Daha önce de böyle tepkiler veriyor muydu? Yani bu aralar herkesin sinirleri bozuk deprem nedeniyle vs, belki o an canı çok sıkkındı, zamansız gelmiş olabilir ona.

merhabalar konu havada kalmasın diye son gelişmeleri yazmak istedim. Biz oturduk konuştuk hatalarını kabul etti bir daha olmayacak çabalayacağım göreceksin dedi. Jinekoloğa çift terapisine gitme konularını açtım beraber gidelim seninle her şeye varım hepsinin üstesinden geliriz dedi. Dün gece ve bugün sabah da seviştik ve gerçekten değişmeye çalıştığını hissediyorum. inşallah böyle devam eder. ben kötü durumda iken yorumları ile bana destek olan hepinize teşekkür ederim

Jinekolog ne ?

bigün evliyim, dışarıda bir kafede arkadaşlarla oturuyorduk. ben kalktım lavaboya gittim dönüşte onun olduğu yerden geçmem gerekiyordu, yanağından makas aldım. bana bir tepki verdi napıyosun sen herkesin içinde diye,şok olmuştum. çok şükür boşandım

Haklısın bende bozulurdum
Ama bozulmanı anlamamış üstüne söylenmiş
Konuş bence sana nasıl hissettiriyor anlarsa belki tekrar etmeyebilir

Gerçekten üzülüyorum kendin için mükemmel cevaplar olan bir sonuç bölümü yazmışsın keşke hayatın hayallerindeki gibi olsa

wattpad ergen yazarları gibi ufak bi hatan var jinekoloğa çift terapisine gidilmez.. İlk konularında farklı hallerini okuduğumuz ökü..z adam bu kadar yumuşak cümleler kurmaz peşpeşe hatalarını kabul etmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…