- 6 Aralık 2018
- 6.691
- 15.594
- 248
- Konu Sahibi Hukuklununguncesi
-
Gözünü seveyim sende deme öyle şeyler ya. İnsan kocasını da öpemeyecekse yani. Zorla yatağa atmıyosun ya.evet bu tavırlarından dolayı sürekli kendisine sence ben sapık mıyım sence ben tacizci miyim diye sorar oldum
bu konuyu açık açık konuşsam eminim gururu kırılacak çok üzülecek ve öfkeyle bana saldıracak beni suçlayacak. Arkadaşlarımdan cinsel ilişki için eşlerinin gece kendilerini uyandırdıklarını duyuyorum çok üzülüyorum kendime. Eşlerinin kendilerine sarılarak uyuduklarını göğüslerini sevdiğini mesela... Benim eşim geceleri bana sırtını dönüyor ben sarılıyorum arkasından
Sadece pazar günü mü duş alıyor eşiniz?Haftada bir?Libidosunun düşük olduğunu bile kabul etmez muhtemelen. onun için normal olan bu ben azgın biriyim bence. Açıkça söylemese de böyle olduğu belli. Ha bi de her hafta pazar günleri fix duş aldığı için sevişmeler de pazar gününe ayarlı. Doktora git desem beni sevmiyosun artık beni beğenmiyosun hep memnuniyetsizsin vesaire vesaire başımı şişirir ve yine beni yıldırarak kazanır bu savaşı
Gururu kırılırsa kırılsın.Söylemezseniz de sizin kadınlık gururunuz kırılıyor.O mu önemli siz kendiniz mi?bu konuyu açık açık konuşsam eminim gururu kırılacak çok üzülecek ve öfkeyle bana saldıracak beni suçlayacak. Arkadaşlarımdan cinsel ilişki için eşlerinin gece kendilerini uyandırdıklarını duyuyorum çok üzülüyorum kendime. Eşlerinin kendilerine sarılarak uyuduklarını göğüslerini sevdiğini mesela... Benim eşim geceleri bana sırtını dönüyor ben sarılıyorum arkasından
Bi de pisiz ayrıca ıyyySadece pazar günü mü duş alıyor eşiniz?Haftada bir?
O lafı ben de duydum. Ama ne zaman duydum? Çabasızlığını görüp delirip hakarete başladıktan sonra. Fena yedirdim ama buna rağmen. Ama benimki en azından ilgilenirdi, o haftalık aylık ilişkilerde bile iliğime kadar doyardım, öyle konular görüyorum ki şükür diyorum benim koca yine insan evladıymış. Konu sahibi suçlu ilan edilmekten deli gibi korkuyor, benim öyle korkularım yok, mutsuz olacağıma suçlu olayım.
Gayet normaldik beraber yemek hazırladık yedik sonra tv izliyorduk şakalaşıyoduk falan normaldi yani her şey.Normalde de böyle mi o gün bişeye canı sıkkın falan mıydı? aşırı anormal bi tepki çünkü
hayır aksine çok temiz sürekli duş olur ama fix her pazar çok uzun banyo yapar. muhtemelen seks sırasında çok pislendiğini düşündüğü için uzun banyo gününü tercih ediyor diye düşündümBi de pisiz ayrıca ıyyyD.tünü yıkıyor mu bari yoksa sadece peçete mi?
Onu bilemem de.Ben haftada bire takıldım.Bi de pisiz ayrıca ıyyyD.tünü yıkıyor mu bari yoksa sadece peçete mi?
Öpünce bile yanı yanmış kedi gibi ciyaklayan herifi napcam be ne diye yanımda gezdircem? Hem ç.ksüz hem sesi var.Bana cok kirici geliyor böyle cumleler. Hayatta hersey olabilir, belki hormonal bir sıkıntı var, belki yapisal bir sorun var. Gidersin doktora, cozulebilirse ne ala, cozulemezse yapacak bisey yok en azindan denedik dersin. Hem adim atmayip hem uste cikmak neyin nesi. Tek eşli olacaksak karsilikli tatmin olmak gerekiyor. Taraflardan birisi çaba göstermiyorsa diger tarafin cildirma hakki var bence. Cinselligin olmamasi iki tarafida rahatsiz etmiyosa hic onemi yok ama bi taraf eksik hissediyorsa, bir öpücük yuzunden bile suclaniyosa hic normal degil
sorsanız suçlamadım seni sadece başka şeyler mi istiyosun diye sordum falan der. o tepkisini inkar eder. Galiba ben bıktım artıkBana cok kirici geliyor böyle cumleler. Hayatta hersey olabilir, belki hormonal bir sıkıntı var, belki yapisal bir sorun var. Gidersin doktora, cozulebilirse ne ala, cozulemezse yapacak bisey yok en azindan denedik dersin. Hem adim atmayip hem uste cikmak neyin nesi. Tek eşli olacaksak karsilikli tatmin olmak gerekiyor. Taraflardan birisi çaba göstermiyorsa diger tarafin cildirma hakki var bence. Cinselligin olmamasi iki tarafida rahatsiz etmiyosa hic onemi yok ama bi taraf eksik hissediyorsa, bir öpücük yuzunden bile suclaniyosa hic normal degil
Fitne salmak gibi olmasın da bence sizden çok hazetmiyor.hayır aksine çok temiz sürekli duş olur ama fix her pazar çok uzun banyo yapar. muhtemelen seks sırasında çok pislendiğini düşündüğü için uzun banyo gününü tercih ediyor diye düşündüm
Öpünce bile yanı yanmış kedi gibi ciyaklayan herifi napcam be ne diye yanımda gezdircem? Hem ç.ksüz hem sesi var.
Pis mi?Kendisini leylekler getirdi galiba.Bunun altında başka şeyler yatıyor konu sahibi bence.Cinselliği pis olarak düşünen bir adamın libidosu düşük olur.hayır aksine çok temiz sürekli duş olur ama fix her pazar çok uzun banyo yapar. muhtemelen seks sırasında çok pislendiğini düşündüğü için uzun banyo gününü tercih ediyor diye düşündüm
tam olarak benim ruh haliUlan zaten binbir bela bir coğrafyada yaşıyoruz ne ekonomik krizi bitiyor ne gelecek kaygısı ne afeti, ne savaşı. Tek istediğimiz biraz mutluluk. S...rim nazını niyazını yether.
sorsanız suçlamadım seni sadece başka şeyler mi istiyosun diye sordum falan der. o tepkisini inkar eder. Galiba ben bıktım artık
cinselliği pis olarak düşünebileceği benim çıkarımım ama kendisi böyle birşey söylemedi. Sadece pazar günleri sevişiyor o sebeple ben böyle düşündümPis mi?Kendisini leylekler getirdi galiba.Bunun altında başka şeyler yatıyor konu sahibi bence.Cinselliği pis olara düşünen bir adamın libidosu düşük olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?