BEN Mİ ALINGANIM YOKSA KALBİMİN BU KADAR KIRILMASI NORMAL Mİ

Aslinda bende orneklendirecektim ama uzulursunuz diye yazmak istemedim. Haftada biri birakin, günde birden fazla kez oluyor diyeyim.
Sunu soyleyeyim ne yasayacaksan dolu dolu cocuk olana kadar yasiyorsun. Sonrasinda uykusuzluk, sessiz olma çabası, sadece yatak odasinda beraber olabilme gibi seylerle rutine biniyor birsure.
Esinizin temastan kacinmasinin sebebi ustunu ortmeye calistigi seyler

Üzücü bir şekilde konuşmak istemiyorum ama cinsel denkliğin olmadığı evlilikler bitmeye mahkumdur. Bnece şuanlık korunun. Bir süre sonra dokunulmamak, sevilmemek, cinsel tatminsizlik bir kadın olarak sizi eritmeye başlayabilir. Kendi adıma konuşayım Allahım beni böyle bir konuyla sınamasın, tolere edemezdim o adamı da şutlardım. Bir an önce konuşun kendine çeki düzen versin. Önce öfkelenecektir ama sonra belki aklını başına alır.

Sadece pazar günü mü duş alıyor eşiniz?Haftada bir?
Gururu kırılırsa kırılsın.Söylemezseniz de sizin kadınlık gururunuz kırılıyor.O mu önemli siz kendiniz mi?

Bana cok kirici geliyor böyle cumleler. Hayatta hersey olabilir, belki hormonal bir sıkıntı var, belki yapisal bir sorun var. Gidersin doktora, cozulebilirse ne ala, cozulemezse yapacak bisey yok en azindan denedik dersin. Hem adim atmayip hem uste cikmak neyin nesi. Tek eşli olacaksak karsilikli tatmin olmak gerekiyor. Taraflardan birisi çaba göstermiyorsa diger tarafin cildirma hakki var bence. Cinselligin olmamasi iki tarafida rahatsiz etmiyosa hic onemi yok ama bi taraf eksik hissediyorsa, bir öpücük yuzunden bile suclaniyosa hic normal degil

Bi de pisiz ayrıca ıyyy D.tünü yıkıyor mu bari yoksa sadece peçete mi?
hayır aksine çok temiz sürekli duş olur ama fix her pazar çok uzun banyo yapar. muhtemelen seks sırasında çok pislendiğini düşündüğü için uzun banyo gününü tercih ediyor diye düşündüm

Öpünce bile yanı yanmış kedi gibi ciyaklayan herifi napcam be ne diye yanımda gezdircem? Hem ç.ksüz hem sesi var.

sorsanız suçlamadım seni sadece başka şeyler mi istiyosun diye sordum falan der. o tepkisini inkar eder. Galiba ben bıktım artık

Fitne salmak gibi olmasın da bence sizden çok hazetmiyor.

Pis mi?Kendisini leylekler getirdi galiba.Bunun altında başka şeyler yatıyor konu sahibi bence.Cinselliği pis olarak düşünen bir adamın libidosu düşük olur.

Pis mi?Kendisini leylekler getirdi galiba.Bunun altında başka şeyler yatıyor konu sahibi bence.Cinselliği pis olara düşünen bir adamın libidosu düşük olur.
cinselliği pis olarak düşünebileceği benim çıkarımım ama kendisi böyle birşey söylemedi. Sadece pazar günleri sevişiyor o sebeple ben böyle düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…