BEN Mİ ALINGANIM YOKSA KALBİMİN BU KADAR KIRILMASI NORMAL Mİ

Sinir patlaması. Cinsel gerginlik. Yaşamayan bilemez.

Bu kadarı haksizlik ve saygisizlik bence. Goz gore gore yalan soyleyip suclu hissettirmeye çalışıyor
Bu adam libidolu olsa kadını sıkar bunaltır, kadın öflemeye başlasa bu sefer yine ciyaklardı. Kuduruk demez, sen nasıl kadınsın derdi.

şimdi konuştuk ben sana hiçbir zaman sapık muamelesi yapmadım diyor. Sonuna kadar inkar yani.Hatta şaka gibi ama benm libidom çok yüksek seni bunaltmaktan çekiniyorum dedi ya. Şaka gibi aklımla oynuyor
Sizi manipüle edemeyince dalga geçiyor. Cidden kendinizi geri çekin artık, keyfinize bakın kişisel hayatınıza odaklanın falan.. eşiniz katlanilacak gibi değil ya.

yani tek bir olay anlatmış diğer sayfaları okumadım bana abartmış gibi geldi ,
tamam o an üzülürsün de sabahtan beri ağladım filan
yaşamadığınız bir durum üzerinden değerlendirme yapmayın bence. yaşadığım ütün olayları tek tek yazma durumum yok ama yaşadığım değersizlik durumunu da yazdım.

Anlik tepki, o an öpülmek istemesi falan kabul ama bu tek seferlik bir olay degil. Ozetle şöyle anlatayim eşi cinsel isteksizliginin faturasini konu sahibine kesiyor. Onu istekli olmakla sucluyor, is camasiri giyince dalga geciyor, ben cok istekliyim bunaltmak istemedim diyoe ama max haftada 3 kez birliktelik oluyor. Bu isin bir standarti yok yani iki tarafta istiyorsa gunde 3 kez bile olabilir. Bir sekilde konu sahibine kotu hissettirmeye calisiyor. Kadinin gururu kirilmis

Sizi manipüle edemeyince dalga geçiyor. Cidden kendinizi geri çekin artık, keyfinize bakın kişisel hayatınıza odaklanın falan.. eşiniz katlanilacak gibi değil ya.
şimdi aradı ağlayarak özür diliyor. Ne yapmam gerekiyorsa sen söyle bana diyor. Muhtemelen barışınca haftaya eliştirilerine başlayacak her şeye küsüyorsun olay çıkarıyorsun çok alıngansın diye olur olmazher gün başıma kakacak

çok teşekkür ederim ağzınıza sağlık. Bana kendimi bir nebze iyi hissettirdiniz. Allah razı olsun

Ürolog randevusu alsın.

Nasil yani sadece pazar gunleri mi banyo yapiyor esiniz?

Bunlar hiç normal tepkiler değil altında bşka sebepleri olmalı libido düşük diyorsunuz eksiklik hissediyor olabilir belki bi danışmanlık alabilirsiniz çift olarak

Neden yapması gerekeni siz soyleyesiniz ki? O zaman da "sen istedin" diyerek yine aynı şeyi yapacak.

Bence siz sakince "tamam ben pes ediyorum, senin bu manipülatör kurnazlığına ayıracak ne zamanım ne enerjim kalmadı" deyip kesip atın ve asla tepki göstermeyin yani üzgün vb. görünmeden keyfinize bakın.

Size bunları yaşatıp bir de ortaya çıkardığı kaostan besleniyor gerçekten çok sabirlisiniz. Hiç uğraşmayın ya..

Yani adam yetersiz cinsel olarak o yüzden tepkisi abartılı olmuş, bunu burdaki herkes anladı. Bilmiyorum bu kompleksi tiple hayat geçer mi maalesef bir önerim yok

Hemen urologdan randevu almasini isteyin. Ayrica sadece pazar gunleri yikaniyorsa nasil kokmuyor bu adam birde pis pis birlikte oluyorsunuz sonra yikaniyor ben olsam igrenirim.

Bu adam yarın çocuk yapalım da çocuk yapalım diye sayıklamaya başlar benden demesi. Kafadan 1 yıl rahat ooooh.

İşkilli büzük dingilder der eskiler
Aktif olmadığı konuda alıngan davranıyor, her davranışı oraya çekiyor
Ve eşiniz çok kaba bir adam
Bizde de şöyle o söz :
İşkilli g.t kişner sizin versiyon da güzelmiş ama hoşuma gitti.

Konu sahibine yorumum, kırılmakta haklısın. Eşin çok kaba davranmış.
Ben olsam her şey normalmiş gibi davranmam, kırılıp bozulduğumu söylerdim. İstediği kadar sorun çıkarma desin. Sorun çıkaran kendisi, görsün bunu.
Aynı muameleyi siz yapsanız ne yaparmış?

Ya adam bu konuda çok kötü manipüle etmiş sizi. Baksanıza kabul etmişsiniz bi gün önce sevişmiş olsak haklı diyeceğim demişsiniz bu çok kötü bişey. Sevişme olmadan kocanızı öpemiyorsunuz. Başka durumlarda nasıl bilmiyorum ama bu konuda çok kötü. Bunu kabul edin. Ve bence cevabını verin. O sizi yıldırmasın siz ona çat çat cevabını verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…