- 19 Mayıs 2020
- 47.316
- 212.537
- 548
- Konu Sahibi Hukuklununguncesi
-
Sinir patlaması. Cinsel gerginlik. Yaşamayan bilemez.bilmiyorum ya bana konu sahibi aşırı ötesi abartmış gibi geldi
o anlık öyle bir tepki verilmiş olabilir yani istedir aklı baska yerdedir opulmek istememiştir o an vs
tek bir olay anlatılmış sadece, bu olaya bakılarak hiçbir sonuc çıkmaz gibi
konu sahibi sabahtan beri neden ağlıyor o kısmı hiç anlamadım
Bu adam libidolu olsa kadını sıkar bunaltır, kadın öflemeye başlasa bu sefer yine ciyaklardı. Kuduruk demez, sen nasıl kadınsın derdi.Bu kadarı haksizlik ve saygisizlik bence. Goz gore gore yalan soyleyip suclu hissettirmeye çalışıyor
yani tek bir olay anlatmış diğer sayfaları okumadım bana abartmış gibi geldi ,Sinir patlaması. Cinsel gerginlik. Yaşamayan bilemez.
Tek olay değil, patlama noktası bu. Kokusunu alıyorum o gerginliğin.yani tek bir olay anlatmış diğer sayfaları okumadım bana abartmış gibi geldi ,
tamam o an üzülürsün de sabahtan beri ağladım filan
Sizi manipüle edemeyince dalga geçiyor. Cidden kendinizi geri çekin artık, keyfinize bakın kişisel hayatınıza odaklanın falan.. eşiniz katlanilacak gibi değil ya.şimdi konuştuk ben sana hiçbir zaman sapık muamelesi yapmadım diyor. Sonuna kadar inkar yani.Hatta şaka gibi ama benm libidom çok yüksek seni bunaltmaktan çekiniyorum dedi ya. Şaka gibi aklımla oynuyor
yaşamadığınız bir durum üzerinden değerlendirme yapmayın bence. yaşadığım ütün olayları tek tek yazma durumum yok ama yaşadığım değersizlik durumunu da yazdım.yani tek bir olay anlatmış diğer sayfaları okumadım bana abartmış gibi geldi ,
tamam o an üzülürsün de sabahtan beri ağladım filan
farketmedim arada imkansızlıklarımız vardı zaten kaçak göçek iki haftada bir yalnız kaldığımızda da tutkulu olurdu yani. ama gerçek anlamda bir cinsel ilişki hiç yaşamamıştıkEvlenmeden önce farketmediniz mi hiç
bilmiyorum ya bana konu sahibi aşırı ötesi abartmış gibi geldi
o anlık öyle bir tepki verilmiş olabilir yani istedir aklı baska yerdedir opulmek istememiştir o an vs
tek bir olay anlatılmış sadece, bu olaya bakılarak hiçbir sonuc çıkmaz gibi
konu sahibi sabahtan beri neden ağlıyor o kısmı hiç anlamadım
şimdi aradı ağlayarak özür diliyor. Ne yapmam gerekiyorsa sen söyle bana diyor. Muhtemelen barışınca haftaya eliştirilerine başlayacak her şeye küsüyorsun olay çıkarıyorsun çok alıngansın diye olur olmazher gün başıma kakacakSizi manipüle edemeyince dalga geçiyor. Cidden kendinizi geri çekin artık, keyfinize bakın kişisel hayatınıza odaklanın falan.. eşiniz katlanilacak gibi değil ya.
çok teşekkür ederim ağzınıza sağlık. Bana kendimi bir nebze iyi hissettirdiniz. Allah razı olsunAnlik tepki, o an öpülmek istemesi falan kabul ama bu tek seferlik bir olay degil. Ozetle şöyle anlatayim eşi cinsel isteksizliginin faturasini konu sahibine kesiyor. Onu istekli olmakla sucluyor, is camasiri giyince dalga geciyor, ben cok istekliyim bunaltmak istemedim diyoe ama max haftada 3 kez birliktelik oluyor. Bu isin bir standarti yok yani iki tarafta istiyorsa gunde 3 kez bile olabilir. Bir sekilde konu sahibine kotu hissettirmeye calisiyor. Kadinin gururu kirilmis
Ürolog randevusu alsın.şimdi aradı ağlayarak özür diliyor. Ne yapmam gerekiyorsa sen söyle bana diyor. Muhtemelen barışınca haftaya eliştirilerine başlayacak her şeye küsüyorsun olay çıkarıyorsun çok alıngansın diye olur olmazher gün başıma kakacak
şimdi aradı ağlayarak özür diliyor. Ne yapmam gerekiyorsa sen söyle bana diyor. Muhtemelen barışınca haftaya eliştirilerine başlayacak her şeye küsüyorsun olay çıkarıyorsun çok alıngansın diye olur olmazher gün başıma kakacak
Ürolog randevusu alsın.
Libidosunun düşük olduğunu bile kabul etmez muhtemelen. onun için normal olan bu ben azgın biriyim bence. Açıkça söylemese de böyle olduğu belli. Ha bi de her hafta pazar günleri fix duş aldığı için sevişmeler de pazar gününe ayarlı. Doktora git desem beni sevmiyosun artık beni beğenmiyosun hep memnuniyetsizsin vesaire vesaire başımı şişirir ve yine beni yıldırarak kazanır bu savaşı
Bunlar hiç normal tepkiler değil altında bşka sebepleri olmalı libido düşük diyorsunuz eksiklik hissediyor olabilir belki bi danışmanlık alabilirsiniz çift olarakHerkese merhabalar hemen konuya giriyorum. Dün akşam eşimle uzanmış tv izlerken içimden geldi boynundan öptüm. "naapıyosun yaa?" diye sinirlenerek sert bi çıkış da bulundu. Ben de "kocamı da öpemeyecek miyim" dedim. "ne amaçla öpüyosun yani tahrik etmek mi istiyosun amacın oysa söyle yapalım" falan gibi konuşmaya başladı.Cinsel ilişki sıklığımız ise evleneli 1,5 yıl oldu haftada 1-2 diyebilirim maksimum 3 diyelim.Ben bunu bu şekilde kabul ettim ama ona sevgi doluyken bi öpücük verdim diye sert tepki vermesine, sevişmek istiyosan söyle gibi o anın ambiyansını da mahveden konuşmasına çok kırıldım. Belki üstüne genel ruh halim de eklendi sabahtan beri ağlıyorum. Ama onun attığı mesajlarda hiçbirşeyi çaktırmıyorum normal yazıyorum sorun çıkarıyosun küsüyosun ilişkimizi bozuyosun diye bana kızmasın diye. Ben gerçekten kocamı öpemeyecek miyim sevgi anlayışı tv izlerken omzuna yatmam ve put gibi hareketsiz durmam. benden isteği her akşam bu. belki benden farklı düşünen biri çıkar hanımlar gerçekten çok kötüyüm.
Neden yapması gerekeni siz soyleyesiniz ki? O zaman da "sen istedin" diyerek yine aynı şeyi yapacak.şimdi aradı ağlayarak özür diliyor. Ne yapmam gerekiyorsa sen söyle bana diyor. Muhtemelen barışınca haftaya eliştirilerine başlayacak her şeye küsüyorsun olay çıkarıyorsun çok alıngansın diye olur olmazher gün başıma kakacak
Hemen urologdan randevu almasini isteyin. Ayrica sadece pazar gunleri yikaniyorsa nasil kokmuyor bu adam birde pis pis birlikte oluyorsunuz sonra yikaniyor ben olsam igrenirim.şimdi aradı ağlayarak özür diliyor. Ne yapmam gerekiyorsa sen söyle bana diyor. Muhtemelen barışınca haftaya eliştirilerine başlayacak her şeye küsüyorsun olay çıkarıyorsun çok alıngansın diye olur olmazher gün başıma kakacak
Bizde de şöyle o söz :İşkilli büzük dingilder der eskiler
Aktif olmadığı konuda alıngan davranıyor, her davranışı oraya çekiyor
Ve eşiniz çok kaba bir adam
Ya adam bu konuda çok kötü manipüle etmiş sizi. Baksanıza kabul etmişsiniz bi gün önce sevişmiş olsak haklı diyeceğim demişsinizyok yani bir de bigün önce sevişmiş falan olsak yaklaşmama kızsın diyeceğim de. En son pazar günü yaşanmıştı. Kaldı ki sevişmek için de yapmamıştım bunu içimden gelmişti. Gerçekten bunu yazarken bile ağlıyorum ne yapacağımı bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?