- 13 Ağustos 2017
- 16
- 9
- 16
- 33
- Konu Sahibi Minimalist91
Öncelikle herkese iyi geceler,bu gece kafama taktığım konudan dolayı bir türlü uyuyamadığım için üye oldum.Bir yıllık evliyim,normalde her hafta bir gece kaynanamlara bir gece de annemlere yemeğe gidiyoruz ilk zamanlar iki tarafta sürekli davet ettiği için böyle rutin oluştu. Geçtiğimiz uc hafta boyunca kaynanamlara yemeğe gidemedik eşim yoğundu,onlarla bir türlü denk getiremedik.En sonunda geçen pazar gidince kaynanam sözde eşime ama beni de kapsayarak gelmedigimiz için laf soktu 5-6 kere.Bu sebepten bu akşam yine yemege geldik esim normalde kaynanami oglen arar ve gelcegimizi haber verir bugun 3 gibi aradi ama haftasonu oldugu icin gec yemek yeniyor onlarda.Biz sofraya oturduk hemen başladı "ben de bi daha sizi 6da arayayim yemege gelcez diye de görün bakalim","etlerde cozunmedi buzluktan gec dediniz diye boyle yicez artik" gibi cümleler kurmaya.Yaklasik olarak 6-7 cümle laf soktu bu konuda ben cok alindim yemekte nasil yedigimj bule bilmiyorum yükmüşüm gibi hissettim kötü oldum,eşim umursamadi bile dalgaya vurup "disarda yemek parasi vermeyelim diye geldik","cozunmemes etler daha guzel oluyomus hep son dk gelicez" gibi sacma sapan cumleler kurdu gulerek.Ben hicbirine cevap vermedim,zaten cok az yiyip kalktim sofradan. Siz yerimde olsaniz alinir miydiniz yoksa esim gibi sakaya mi vururdunuz ,acaba sorun bende mi?Tesekkurler simdiden herkese:)