Ben mi alınganım

martenzit

Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2015
880
472
23
31
Kızlar iyi geceler.Konu şu. Erkek arkadaşım bana iyi bir markanın çantasını almıştı hediye olarak.Ve benim istediğim birseydi.
Neyse.
Bugün bana mesaj attı laf arasında da dedi ki sana aldığım çanta indirime girmiş : (.
Bende böyle denir mi ama dedim sonra konuyu değiştirdim.
Ama çok bozuldum inanın ki.Çünkü hediyeydi o ve böyle birşey demesi hiç hoşuma gitmedi.
Sizce ben haksız mıyım.Şuan o çantayı kullanmak bile gelmiyor içimden.

Aranızdaki samimiyete bağlı aslında. Sizde espriyle cevap verseydiniz. Hiç takılmayın.
Istediğiniz çantayı söyleme samimiyetiniz varsa bu da olur diye düşündüm.
Ben utanırım diyemem ki.Aldiginda bile o kadar utanmıştım ki bunu iade edelim pahalı diye.Yani biraz hassasım bu konularda ve beni iyi tanıdığını düşünüyorum. İnce düşündüğümü bilir.

Hazır indirime girmişken bir tane daha al deseydiniz, tadından yenmezdi.:KK45:

Şaka bir yana değişim süresi geçmediyse ve kullanmadıysanız gidin, değiştirin ve üzerine de bir şeyler alın.
Bence adamın dediğinde bir sıkıntı yok.
Baya oldu alalı.Bilmiyorum ben fazla ince düşünüyorum galiba.

Baya oldu alalı.Bilmiyorum ben fazla ince düşünüyorum galiba.
Şöyle bir cümle kursaydı benim eşim gibi 'ya alacaktım ama baktım, o kadar para etmez, daha ucuza bir şey aldım' deseydi haklıydınız.
Ki bu cümleyi sevgili olduğumuz dönemde söylemişti, gene de önemsemedim 'merak etme seni yonta yonta kibar bir adam yapacağım' deyip geçtim.
Siz de takılmayın, böyle sözlere.

Bi magazadan aldigim ayakkabi diyelim , haftalar sonra indirime giriyor. Indirime girdigini gorunce tüh püh gibisinden konusuyorum kendi kendime bile. Bunu tek yapan da ben degilimdir. Yani zorla aldirmadiniz, hediye sonucta. Bence alinacak hicbir sey yok,takma kafana yani. Onun tepkisi de verdigim ornekle ayni olabilir.kim yapmaz ki bunu? Sonra amaan deriz.

Bi magazadan aldigim ayakkabi diyelim , haftalar sonra indirime giriyor. Indirime girdigini gorunce tüh püh gibisinden konusuyorum kendi kendime bile. Bunu tek yapan da ben degilimdir. Yani zorla aldirmadiniz, hediye sonucta. Bence alinacak hicbir sey yok,takma kafana yani. Onun tepkisi de verdigim ornekle ayni olabilir.kim yapmaz ki bunu? Sonra amaan deriz.
Kendi kendine demesinde sorun yok bunu bende kendime derim ama bunu bana söylemesine bozuldum açıkçası

Evet ben olsam bozulurdum kesinlikle ama sen adamdan ismarlama hediye isteyecek kadar rahat bi insansan buna bozulmaman lazim
Ben istemedim ki.Arkadaşımda vardı bir benzeri bende çok güzel falan demiştim o yanımdayken gidip almış supriz yapmış. Hem belirttiğim gibi hediyeyi verince gidip iade edelim ben bunu alamam dedim ama ısrar ettiği için kabul ettim

Kaça düştüğünü bilemem ne kadar olduğunu da tam hatırlamıyorum ama 200 liradan fazla birseydi

Ben istemedim ki.Arkadaşımda vardı bir benzeri bende çok güzel falan demiştim o yanımdayken gidip almış supriz yapmış. Hem belirttiğim gibi hediyeyi verince gidip iade edelim ben bunu alamam dedim ama ısrar ettiği için kabul ettim

Istedigim bi cantaydi deyince ismarladin sandim yanilmisim. 200 lira muhim para degil yani iadeye degmez, ama ben olsam INDIRIM FARKINI BEN ODEYEYIM DE UYKULARIN KACMASIN der tribimi atarim bi daha para muhabbeti yapamaz

Back
X