Karakter olarak sessiz olabilirim gozinde ama hiç de hergun bir yerim agirdigini gormediKarakter olarak gerçekten sessizseniz, her gün bir yerleriniz ağrıyorsa alinganlik etmişsiniz ama değilse arkadaşınız boşuna konusmus derim. Sizi tanımadığım için yorumum sadece bu olabilir.
O zaman duymazdan gelin boşuna kafanız şişmesinKarakter olarak sessiz olabilirim gozinde ama hiç de hergun bir yerim agirdigini gormedi
Siz olsanız uzulmez mıydınız yoksa bendeki hamilelik alinganligi miO zaman duymazdan gelin boşuna kafanız şişmesin
Bence hormonlarınizdan kaynaklı hamilelik etkeni yoksa ben alınacak kadar bir laf görmedimSiz olsanız uzulmez mıydınız yoksa bendeki hamilelik alinganligi mi
Yok o şekilde dusunmedim.Anladığım kadarıyla 2. çocuğa hamile kalamadığı için size böyle davrandığını düşünüyorsunuz. Hiç çoçuğu olmasa belki dr çocuğu varken bunu yapmaz sanki.
İyi de hergun hasta görünüyorsun da mantikli bişey degilBen olsam alınmazdım yani hamile olmasaniz bile "Her gun hasta gorunuyorsun" dese de mi alınacaktınız. Bence siz öyle anlamak istemissiniz
İyi de hergun hasta görünüyorsun da mantikli bişey degil
Konunuzu anlatırken ben hamileyim o hamile kalamadı diye belirtmeniz bana bu şekilde düşündürdü.Yok o şekilde dusunmedim.
Konunuzu anlatırken ben hamileyim o hamile kalamadı diye belirtmeniz bana bu şekilde düşündürdü.
Asıl anlatmak istediğim kalamadigi için belki üzülür diye söylemek istemedim dedim konu nerelere cekildiKonunuzu anlatırken ben hamileyim o hamile kalamadı diye belirtmeniz bana bu şekilde düşündürdü.
Tekrar belirtiyorum užulur diye söylemek istemedim dedim kıskanma boyutuna tasidiniz+1
Aksi halde konu, hamileyim ve iş yerinden bir arkadaşım zaten her gün sessiz ve hasta gözüktüğüm için anlamadığını söyledi falan olmalı.
Kadının sizi kıskandığını düşündüğünüz için söylediğinde art niyet arıyorsunuz...
Alınacak bir şey yok.
Tekrar belirtiyorum užulur diye söylemek istemedim dedim kıskanma boyutuna tasidiniz
Kadının sizi kıskandığını düşündüğünüz için söylediğinde art niyet arıyorsunuz...
Alınacak bir şey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?