Ben mi alinganlastim

255karya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2015
690
237
53
39
Merhabalar nasipse ikinci cocuguma hamileyim pek kimseye dememistim iş yerinde bir arkadaşımız var ikinci bebeğine hamile kalamiyor hele ona ilk başta hiç demek istemedim neyse bir şekilde söyledim.hic de söylemedin falan dedi aynı birimde degiliz uzun süredir zaten ben de hiç fatketmedin mi dedin yok dedi zaten senin sürekli hasta ve sessiz bir yapın olduğu için anlamadım falan dedi neyse bozuldum ama sesimi çıkarmadim.icime dert oldu bu ne demek şimdi.hamilelikten dolayi zaten moral yok lafiyla kafamı karistirdi.biseyler yazın lutfen

Karakter olarak gerçekten sessizseniz, her gün bir yerleriniz ağrıyorsa alinganlik etmişsiniz ama değilse arkadaşınız boşuna konusmus derim. Sizi tanımadığım için yorumum sadece bu olabilir.

Karakter olarak gerçekten sessizseniz, her gün bir yerleriniz ağrıyorsa alinganlik etmişsiniz ama değilse arkadaşınız boşuna konusmus derim. Sizi tanımadığım için yorumum sadece bu olabilir.
Karakter olarak sessiz olabilirim gozinde ama hiç de hergun bir yerim agirdigini gormedi

Anladığım kadarıyla 2. çocuğa hamile kalamadığı için size böyle davrandığını düşünüyorsunuz. Hiç çoçuğu olmasa belki dr çocuğu varken bunu yapmaz sanki.

Ben olsam alınmazdım yani hamile olmasaniz bile "Her gun hasta gorunuyorsun" dese de mi alınacaktınız. Bence siz öyle anlamak istemissiniz

İyi de hergun hasta görünüyorsun da mantikli bişey degil

İyiliğin için söyleyen bir insan için de mi kötü düşüneceksiniz? Arkadaşınız söylediği cümleyi hangi şeyi ima ederek söyledi bilmiyorum ama her sözde de kötülük arayıp üstüne bunun adını "Alınganlık" koymak mantıklı değil bence

Kıskanmamış olabilir kendinizi onun yerine koyun boşverin umursamayın..

Konunuzu anlatırken ben hamileyim o hamile kalamadı diye belirtmeniz bana bu şekilde düşündürdü.

+1
Aksi halde konu, hamileyim ve iş yerinden bir arkadaşım zaten her gün sessiz ve hasta gözüktüğüm için anlamadığını söyledi falan olmalı.
Kadının sizi kıskandığını düşündüğünüz için söylediğinde art niyet arıyorsunuz...
Alınacak bir şey yok.

Tekrar belirtiyorum užulur diye söylemek istemedim dedim kıskanma boyutuna tasidiniz

Sen alinirsin ya da alinmazsin orasini bilmem ama arkadasin densiz. Surekli hasta ve sessiz bir tipin var denir mi birine? Senin de surekli aptal bir halin oldugundan haberin var mi yok mu anlamadim deseydin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…