- 30 Temmuz 2015
- 72
- 13
- 88
- 40
- Konu Sahibi Kardelenn34
Onun deprem bölgesine kesin gittiğinden emindim yardım için evet gerçekten gitmiş .Bu yüzden aradım yazdım .
Ben bitirmemistim ki oda bitsin dememisti .böyle ilişki istemiyorum ben dedi okadar öğün yazdiktan sonra birdaha ben yazmadım .ona sordum sen neden yazmadin diye .
İstedim yazmayı ama yazamazdim inat ego bska birşey değil .
Herkes yeni birini tanırken kendini çok iyi gösterir .
Ben yaşadıklarımdan örnekler verip karşı tarafıda öyle tanımak isterim ki onunlada öyle oldu.
Konuşmak ayrı o niyetle bile aramadım .Bunu kurcalayan kendisi ve tekrar tekrar olması içinde bu konuyu açtığında ben onun nasıl birisin sorusunu işte ozaman soracağım
Eski sevgiyle gorusemem ben arkadaş gibi .Bittiyse bitti .
Hayatımda birşeyleri iki kez denedim hep
3.cuyu denemisligim yoktur ilişkilerde.
Amacım birşey denemekte değil .
Dedimya bu 4 ayda belkide ruh hastası insanlarla çok karşılaştım .onu kaybetmek belkide istemedim .
Ben bitirmemistim ki oda bitsin dememisti .böyle ilişki istemiyorum ben dedi okadar öğün yazdiktan sonra birdaha ben yazmadım .ona sordum sen neden yazmadin diye .
İstedim yazmayı ama yazamazdim inat ego bska birşey değil .
Herkes yeni birini tanırken kendini çok iyi gösterir .
Ben yaşadıklarımdan örnekler verip karşı tarafıda öyle tanımak isterim ki onunlada öyle oldu.
Konuşmak ayrı o niyetle bile aramadım .Bunu kurcalayan kendisi ve tekrar tekrar olması içinde bu konuyu açtığında ben onun nasıl birisin sorusunu işte ozaman soracağım
Eski sevgiyle gorusemem ben arkadaş gibi .Bittiyse bitti .
Hayatımda birşeyleri iki kez denedim hep
3.cuyu denemisligim yoktur ilişkilerde.
Amacım birşey denemekte değil .
Dedimya bu 4 ayda belkide ruh hastası insanlarla çok karşılaştım .onu kaybetmek belkide istemedim .