ben mi anlatamıyorum o mu anlamıyor

Biz baristk
Mehmet benimkine geri adım attı mı atmadi mi tam bilmiyorum
2gun önce Mehmet ve ceren'in nişanı vardı
Benimki de davetligdi
Altinini aldı bi şehirden başka şehire gitti
Karışıyor olmamak ve benimkinin hatır konusunda hassas olduğunu bildiğim için hic ses etmedim.
Ama kalktı nişandan çıkar çıkmaz beni arayıp aşkım çok yoruldum oynamaktan yaa bi saniye oturmadi dedi
Hmm felan gecistirdim
Alttan almaya çalıştım saf kalbine verdim
Ama dün saçma sapan bir konu yüzünden bana bi mesaj atmış 3yildir beni bi kere alttan almadin 1tane ornek ver surda aldım de yazmis

Ben de yazdım Mehmet ve ceren'in nişanına gittin ses etmedim yorulana kadar oynadın sen benim dusmanlarimla evleneceğin insanı üzen ağlatan arkasından konuşan insanlarla karşılıklı oynadın ses etmedim
Bunu demesen dile getirmeyecektim ama alttan alma çabası göstermeden gormeyeceksin dedim

Birşey anladıysam çirkin kurbağa olayım..konuyu tamamlamadan bırakmak sonra karman çorman bitirmeye çalışmak nedir yani?anlayan bir özet geçiversin bir zahmet )

Anlayabildiğim kadarıyla henüz çok çok olgunlaşılmamış..
Allah aşkına düşman nedir? Ne düşmanı? Birbirinizin anasını mı kestiniz babasını mı öldürdünüz? Öff..

Şu an bunu dedim diye ben kinciymisim onlar onun arkadaşlarıymis onu seven arkadaşlarını kabul etmek zorunda ymis
Bu kadar arkadaşlar. Şu an ayrılık eşiğindeyiz

4. Part geliyor galiba:) konuyu az çok anladım. Senin mehmet cerenle aran açık senin sevgilin bunu onemsemiyor seni savunmuyor diye sorun ediyorsun. Mehmetlerle git konuş ozaman işin doğrusunu başka nasıl duzelteceksin. Ya da sevgilin böyle tek görüşmeye devam eder. Birde ahmetin ölümüne üzüldüm. Genç ölümler etkiliyor beni fazlasıyla :KK43:

Arkadaşım whatsapta mesaj mı yazıyorsun konu mu açıyorsun belli değil toparla da düzgünce yaz şunu

Birşey anladıysam çirkin kurbağa olayım..konuyu tamamlamadan bırakmak sonra karman çorman bitirmeye çalışmak nedir yani?anlayan bir özet geçiversin bir zahmet )

Şu an bunu dedim diye ben kinciymisim onlar onun arkadaşlarıymis onu seven arkadaşlarını kabul etmek zorunda ymis
Cok sükür sonunu gördük. Evlilik icin acele etmeyin zira ikinizin de biraz daha büyümeye ihtiyaci var

ben 1. sayfada yazdığım şu yorumumu bi tekrarlayayım, konu sahibinin gözünden kaçmıştır o

bence ortak kız arkadaşa Mehmet Ceren'e böyle diyormuş demek hiç olmamış, ister tüm samimiyetinizle, ister öylesine
kızın garip anlatmasına gerek yok, zaten anlatmanız yanlış
ben de olsam konuşmam sizinle

iyide koca koca insanlarsınız deseydiniz ben öyle birşey demedim kim dediyse yüzleşmeye hazırım diye..
siz zaten başta hata yapmışsınız kalkıp diğer kıza birşeyler söyleyerek..
mehmet ve sevgilisinin tavır aldığı sizsiniz üstelik yanlış anlaşılma yüzünden .. neden zamanında konuşmadınız bunları insanlar size tavır alınca hayırdır deyip sebebini sormadınız..

Back
X