ben mi anlatamıyorum o mu anlamıyor

iyide koca koca insanlarsınız deseydiniz ben öyle birşey demedim kim dediyse yüzleşmeye hazırım diye..
siz zaten başta hata yapmışsınız kalkıp diğer kıza birşeyler söyleyerek..
mehmet ve sevgilisinin tavır aldığı sizsiniz üstelik yanlış anlaşılma yüzünden .. neden zamanında konuşmadınız bunları insanlar size tavır alınca hayırdır deyip sebebini sormadınız..

bence hiç de yanlış anlaşılma falan yok
denir mi başka kişiye mehmet cereni benimle kıyaslıyordu diye, bence denmez

Arkadaşlar konuyu anlattım bitti zaten neden zorlanıyorsunuz sadece benim ismim olan mesajları art arda okuduğunuzda bütünü orada
Telefon sıkıntılı ben de isterdim düzgünce 1mesjda toplamak ama ben bi kelime yazıyorum bakmisim kelime çok farklı bi cümlenin arasına gitmiş
Kendimce parça parca yolladim

bu konuda, telefon arızasından kaynaklanmayan bazı boşluklar var gibi geldi bana...
konu sahibi, bence bazı şeyleri saklıyorsun, ben öyle hissettim

Sonunda hepsi uşağa trip atmış :KK53:
Gökten 3 elma düşmüş hepsi cerenin başına
Amin :ruh:

aynen bu laf doğru bir şekilde bile gitse kulağına kızın kız yine de haklı olurdu..

dedikodusunu yapan konu sahibi, trip atan konu sahibi ..

Bu bi hataydı kızla samimiyiz diye durumu açtım su an ki aklım olsa acmazdim 3yil önce oluyor dusunun ustune 3yil geçmiş

Bu bi hataydı kızla samimiyiz diye durumu açtım su an ki aklım olsa acmazdim 3yil önce oluyor dusunun ustune 3yil geçmiş

tamam işte sizin bu cerenin karşısına çıkıp direk ben öyle demedim sana yanlış aksedilmiş ama böyle böyle dedim bunun içinde özür dilerim demen gerekirdi..
şimdi hatalı olan sensin ya onlar sana tavır aldı senin sevgilin niye onlara tavır alsın ?
hani onlar hatalı olur o zaman tamam haklısın ..
ha üzüldüm ağladım diyorsan yine suç onlarda değil ..

olayın üstünden üç yıl geçmiş siz hala kin güdüyorsunuz

adam nişanlarına gitmiş oynamış ne var bunda ki

çok abartmışsınız

o kişileri unutun gitsin yok resmi beğenmiş de yok yorum yazmışta

yok siz ağlatanlarla bir olmuş da

Mehmet in dediğinde de bir şey yok biz figüran gibi neden pastanın arkasında duralım demiş ne var bunda ağlanacak

diyelim ki birşey saklamadın, olduğu gibi yazdın
o zaman şöyle söyliyeyim, erkek arkadaşın saf, kin tutumaz falan değil
o adam seni önemsemiyor
çünkü, bir adamın sevgilisinin o adamın en yakın arkadaşına aşık olması yenilir yutulur birşey değil
eğer bu adam seni gerçekten seviyor olsaydı ya mehmet'e inanıp sana kan kusardı, ya da sana inanıp mehmet'e tavır koyardı
ortası olmaz
oluyorsa duygular eksik demektir

Benimle konuşmadlar ki
Cerenle konuşma talebinde bulundum konuşacak bir şey yok demiş
Mehmet gelseydi hayırdır kardeş millete Mehmet beni seviyor demissin yanlış mı anlaşıldım dese benim kaçacak bir şeyim yoktu konuşurdm olduğu gibi anlatırdım onlar konuşmadan uzaklaşmayı seçtiler ve de ayrılmamız için uğraşmayı

tek çözüm yüzleşin. eğer tartışma olursa seni suçlu çıkarırlarsa ve aranzdaki oroblem dewam edecekse nişanlın olcak kişi bi seçim yapsın onlar yada "sen. çünkü ewlendğnzdede görüşmeye dewam etcek ve büyk problem olcak. düşünsene ewlendğnde mehmetn doğm gününe gtcek sen ewde yalnız olcan :hamarat:

Senin arkadaşına söylemen hata olmuş. Tüm olay ondan kaynaklanıyor. Bende bu cümleyi duysam ceren ve mehmet gibi bozulurum. Sonuçta sevgilisine senin gibi ol dediğini demişsiniz ve bu mehmet beni seviyor demenin diğer şekli :KK51:

Sevgili konu sahibi ,
Eskiyi bir kenara bırak ,senin evlenmeyi düşündüğün adam bir arkadaşının nişanına sen olmadan gidiyor ,
normal mi sence bu davranış ,sırf bunun için bile kapının önüne koymak lazım ,
Birde ne diyor adam beni seven arkadaşlarım ,sen kimsin ki ,seni sevmeseler de olur vs ,
Bu adam sizi sahiplenmiyor ,sallamıyor en net tabiriyle ,
Gelelim 3 sene önce siz mehmet için gayet olumlu örnekmişsiniz ,sevgilisine örnek gösteriyormuş ,belli ki kız kıskanmış adama çemkirmiş ,kız zaten tavır alınca o yalakada ayrılmamak için tavır almış size ,
sallayın gitsin çok gençsiniz daha ,
Sevgiliniz için kıymetli olsanız sizin yanınızda olur ,onu seven arkadaşlarının değil ,

Bu konuda en az hatalı sensin bence.
İlk hatalı; Ceren'e ashquiaiai gibi bakımlı ve hamarat ol diyen salak Mehmet.
İkinci hatalı; sana Mehmet'in Ceren'e ahkusısidi gibi bakımlı ve marifetli ol dediğini ileten dangoz kimse o
Üçüncü hatalı; kıskançlıktan sana mesafe koyan Ceren
Dördüncü hatalı; senin anlattığın hikayeyi Ceren ve Mehmet'e değiştirerek anlatan dedikoducu ve yalancı kız
Beşinci hatalı; seni sevgilisine örnek gösteren ve bunca tatsız dedikoduya rağmen Mehmet'le kuzu sarması olan omusgasız sevgilin.
Yani bu hikayedeki en masum şey senin o dedikoducu ve yalancı kıza güvenip Ceren'in sana neden küstüğünü anlatman.

Sevgiliniz sizi gerçekten sevseydi Mehmet "bu kız benim onu sevdiğimi falan yaymış" dediğinde onlarla ilişkisini keserdi. Bir de gitmiş nişanlarında göbek atmış!

Sevgiliniz baya 4+1 miş ne diyelim, hayırlı olsun.

Daha sevgiliyken arkanda durmayan Ada'mdan evlenince ne göreceğini umuyorsun. Ada'mın zerre umrunda değilsin bence bitir ilişkini yoksa bu Ada'mla çok başın ağrır söylemesi

Pardonda benim arkamdan konusan, benimle yuzlesemeyen, beni kotuleyen, zamanında ağlatmış olan insanlarin nişanında senin sevgilinin ne işi var?
Sen barışmış olsan beraber gitseniz neyse de. Bunlar küstü ne ara boyle samimi oldular. Seninkinde de ne karakter var ki seni satıp hemen arkadasına yüz vermis. Yetmemis sensiz gittigi nisanda oynamışşş... Allah bilir ona cerenin tarafından falan kızda bulmuşlardır yaaa..
Olmaz böyle şey OYARIM NET.
Ne demek ya bensiz nişana gitcek. Vayy vayy vayyy yok öyle bi dünya.

Back
X