Ben mi anormalim

torarikar

Daha yaşanacak çok şey var...
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2017
6.069
7.854
198
On dokuz yaşındayım. Akrabalarımız bizi hep akşam yemeğe vs. çağırıyor. Artık gerçekten bıktım. Bir iki olsa tamam. Sürekli çağırıyorlar. Bir noktadan sonra sıkılıyorum artık. Ben annemlere diyorum ki anne siz gidin ben evde kalayım. Bana bağırıyorlar kızıyorlar gitmek zorunda kalıyorum. Bugün de bu yüzden kavga ettik. Bir el atıverin.

Evinizin suyu mu cikti? Neden her aksam cagiriyorlar? Siz gitmeyin madem.

Yo haklısın. İnsan evinde oturmak ister, yayılmak ister, bazı zamanlar kimseyi göresi yoktur, sakinlik ister, olmadı evinde dizi, film izlemek ister. Sürekli sürekli misafirliğe mi gidilir? Çok bunaltıcı. Okulun filan yok mu? Ders çalışıyorum, sizin yüzünüzden aksıyor, evde kalıp ders çalışacağım bahanesi çok yerinde bir bahane olurdu.

Yoo cok normalsiniz bence her aksam baskasina yemege gitme durumu ve 19 yasinda bir evladin da zorla götürülmesi anormal.Ders calisacagim,kitap okuyacagim deyin.Insallah anlarlar sizi

Haklısınız küçük çocuk değilsiniz ki evde tek kalamaz sıkıntı olur diye götürseler. İstemediğiniz yere gitmezsiniz. Ama aile neden ısrarla götürmek istiyor sebebi ne? Bir sebebi mutlaka vardır.

Gitmelerine yakın masaya otur ders çalışmaya başla. Hadi derlerse ders çalışıyorum gelemem de

Bence aileniz garip olan. Ders çalışıyorum, işim var vs. deyin. Eğer olmazsa gittiğiniz yerde sürekli karnım ağrıyor, başım ağrıyor uzanabilir miyim diye başka odaya geçin. Ailenizi huzursuz edin ve sizi götürmekten vazgeçsinler.

Tavrın net olsun... kalkıp gitme....... bağırma yöntemi işlerine yaramış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…