• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sürekli kavga etmekten yoruldum

yagmurr3

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
162
Puanlar
23
Uzun süredir 18 ime giricem 13 yaşımdan beri OKB var bende bu başta dini konuyla başlayıp tüm hayatımı etkileyen bir boyuta dönüştü
Bir ilişkim olsa aldatıyormus hissi
Markete giderim hepsini ödemeyip hırsızlik yapmış gibi hissetmem
Cinsellik asla yaşamama rağmen yaşamış hissi her an korku uyku yok artık
Sınava girerim kopya çekmiş gibi olur vs bu şekilde silsileler başta anksiyete yoktu artık anksiyetede kendini göstermeye basladi
Sınava hazırlanıyorum ebelik düşünüyorum yada hemşirelik ama ders çalışamıyorum böyle olunca kafayı yemek üzereyim piskolog dışı böyle şeyler yaşayıp atlatan yada hafifleten bir çeşit yöntemler varmı ailem asla piskologa goturmuyor bıktım artık sürekli kavga etmekten yoruldum acikcasi anlamıyorlar çünkü
Boşanmış aile çocuğu olduğum için sanırım ikiside sadece kendine odaklanmış kendini düşünen birisi napacagimi inanın bilmiyorum

İzzet Güllü'nün videolarına çok iyi diyorlar. Araştırabilirsiniz.

Doktora götürmüyorlarsa OKB tanısını kim koydu?
Okb çok ciddi bir rahatsızlık. Seviyesine gore zaten psikolog da yeterli gelmeyebilir. Psikiyatri ile tedavi gerektirebilir. O yüzden doktora gidip , tanı alıp duruma göre tedaviye başlamaktan daha iyi bir çözüm yok.

Doktora götürmüyorlarsa OKB tanısını kim koydu?
Okb çok ciddi bir rahatsızlık. Seviyesine gore zaten psikolog da yeterli gelmeyebilir. Psikiyatri ile tedavi gerektirebilir. O yüzden doktora gidip , tanı alıp duruma göre tedaviye başlamaktan daha iyi bir çözüm yok.
Nöroloji doktoru ve okuldaki rehberlik hocamla konuştum bütün belirtiler onu gösteriyor dedi ailemle de konuşuyorum anlamıyorlar valla

Nöroloji doktoru ve okuldaki rehberlik hocamla konuştum bütün belirtiler onu gösteriyor dedi ailemle de konuşuyorum anlamıyorlar valla

Onların seni doktora götürmesini bekleme. 18 oluyormuşsun. Al bir psikiyatriden randevu. Bakalım ne diyecek. Doktorun koyduğu tanıyı ve durumu ailene söylersin. O zaman ikna olurlar heralde.

merhaba
18 i doldurduysanız reşitsiniz kendiniz de gidebilirsiniz
devlet hastaneleri psikiyatriye
okb iseniz eğer öyle kendi kendine geçmez maalesef :(
Allah yardımcınız olsun

Uzun süredir 18 ime giricem 13 yaşımdan beri OKB var bende bu başta dini konuyla başlayıp tüm hayatımı etkileyen bir boyuta dönüştü
Bir ilişkim olsa aldatıyormus hissi
Markete giderim hepsini ödemeyip hırsızlik yapmış gibi hissetmem
Cinsellik asla yaşamama rağmen yaşamış hissi her an korku uyku yok artık
Sınava girerim kopya çekmiş gibi olur vs bu şekilde silsileler başta anksiyete yoktu artık anksiyetede kendini göstermeye basladi
Sınava hazırlanıyorum ebelik düşünüyorum yada hemşirelik ama ders çalışamıyorum böyle olunca kafayı yemek üzereyim piskolog dışı böyle şeyler yaşayıp atlatan yada hafifleten bir çeşit yöntemler varmı ailem asla piskologa goturmuyor bıktım artık sürekli kavga etmekten yoruldum acikcasi anlamıyorlar çünkü
Boşanmış aile çocuğu olduğum için sanırım ikiside sadece kendine odaklanmış kendini düşünen birisi napacagimi inanın bilmiyorum
Bulunduğun belediyenin psikolog hizmeti olabilir hiç araştırdın mı ?

Sağlıklı hayat merkezleri oluyor oraların pskikologları var. Devlete bağlı olduğu için ücretsiz olur bir araştır bunu. Bunun dışında okb konulu kitaplar al oku. Sana çok yol kat ettirir. Çok zor bir süreç. Umarım atlatırsın

Back
X