ben mi anormalim ?

Artık zina millete o kadar normal geliyor ki, bunu yapmayanlar kendilerinden şüphe ediyorlar acaba anormal miyim diye..
Sakın canını sıkma, sen doğru yoldasın. Ben de senin gibi düşünüyorum. özel olan herşeyi kocamla yaşamalıyım. Bu yüzden çevremdeki kızlar gibi daldan dala atlamıyorum.
Arkadaşların ne kadar üzerine gelirlerse gelsinler, bildiğinden şaşma sen

tabıkı sen normal olanı yapıyorsun nekadar tuhaf ıhtıyac gıdermek ıcın kızlarmı bu dedıgını yapıyor ?ya hastalık kapsalar bu nekadar ıgrenc bır durum ya sevgı varsa ask varsa hadı bırlıkte olmaya evlenmeden ozamanda karsıyım ama o bır derece ama arada ask bıle ne ıhtıyacmıs ıgrenc bence arkadaslarını degıstırmelısın...

kendıne duzgun arkadaslar bul bence senınde kanına gırmeden onlar neguzel ahlaklısın yolunda hersey ...unıversıteyemı gdıyorsun

Ne onlar, ne de sen anormalsin. Bu senin, o da onların hayatı.
Alınma da, gücenme de. Arkadaşların biraz saygı gösterene kadar, mesafeli davran en iyisi.

Son düzenleme:

Canım benim olması gereken zaten senin yaptığın emil ol ahlaki açıdan da dini açıdan en doğrusu bu..Bence onlar intihar ediyorlar haberleri yok ahiretlerini yakıyorlar..

kendıne duzgun arkadaslar bul bence senınde kanına gırmeden onlar neguzel ahlaklısın yolunda hersey ...unıversıteyemı gdıyorsun

evet fakat çok bunaldım okulu bırakmayı bile düşündüm sonrada dedim heryerde böyle şeylerle karşılaşabilirim pes etmek olmaz ama bazen gerçekten bunalıyorum

Ne onlar, ne de sen anormalsin. Bu senin, o da onların hayatı.
Alınma da, gücenme de. Arkadaşların biraz saygı gösterene kadar, mesafeli davran en iyisi.

ben zaten onları hiç yargılamadım ama benim beklediğim onların yaşamı bana tersken ben anlayışlı olabiliyosam onlarında beni yargılamaması

Mutsuz olduğun bir şeyi yapmıyorsun ki ... Böyle mutluyum diyorsun . Bundan doğal ne var ki ?

Nerede , kiminle , hangi mesafede yaşamak istersen ve öyle yaşamayı da becerebilirsen normal olan budur.

Eğer etrafındakilerde öyle mutlu iseler , onlarda mutlu oldukları hayatı yaşadıkları için normaller.

Normallik / anormallik değil de ; hangisi doğrudur hangisi yanlış bu kişiye göre değişir işte yoksa herkes normal(!)

bu bahsettiğin arkadaşların gerçekten bildiğimiz ülkemizde yaşayan üniversiteye giden kızlar mı?? Ben Almanya'da okuyorum, alman arkadaşlarımdan bile duymadım "ihtiyaç gidermek" amaçlı bar çıkışı tek gecelik ilişki yaşadıklarını...Böyle bir şey hadi diyelim oldu, kimse övünür gibi anlatmaz. Çok şaşırdım.

Yoo sorun sende değil. Herkesin kendi tercihi. Bende sevmem, tarzım değil, gürültülü yerlerden hoşlanmıyorum. Aksine TSM dinlerim ağırlıklı olarak, sakin yerlere gitmeyi severim. Çevremdeki herkes şaşırır yaa sen mi dinliyorsun bunları diye Herkesin bir zevki, bir beğenisi vardır. Gidene de saygı duyarım ( tabii senin arkadaşların gibi bara gidip eğlenmenin amacını farklı kullananlara saygı duymam orası ayrı konu ). Sen kendi yolunda ilerle, milletin sana ne dediği önemli olmasın. O yaşlarda dalga geçerler, baskı yaparlar uyma sakın. Ben lisedeyken de sigara içmiyorum diye dalga geçiyorlardı benimle, hiç te umrum olmazdı. Şimdi onlar pişman, ben rahatım iyiki de kullanmamışım.

daha 19 yaşında bara gitmeler, ihtiyaç! için gece geçirmeler filan. nerde yaşıyor bu arkadaşlarınız New York'ta filan mı? ne gereksiz kızlar var yahu? olabilir gece çıkarsın da, gece boyu içersin de, gider her gece başkasıyla sevişirsin de ama en illet olduğum şey "yok dün şu kadar içtim, yok evvelki ay bunla seviştim, yok öbür gün o bana dokundu" bilmem ne böyle salak saçma tavırlar.
ben 28 yaşımdayım, bu yaşıma kadar bara 2-3 kez ya gittim ya gitmedim, alkol de alırım seyrek ama ne arkadaşlarım, ne eşim, ne kızkardeşim, ne onların arkadaşları öyle barlar, bara gelmeyeni aşağılamalar filan bilmeyiz ve hepimiz de Ankara'da güzel üniversitelerde geniş sosyal çevrelerde yaşadık gençliğimizi.

her şey sen istediğin zaman güzel, böyle çoluk çocuk takımını kafana hiiiç takma bence.

sen gayet normalsin. sorun arkadaşlarında. böyle arkadaşlar olmaz olsun. uzak dur böyle insanlardan. senide kendilerine benzetirler. kendine başka çevre edin. benim tavsiyem senin gibi kişilerle arkadaşlık kur.

Sende de sorun yok onlarda da. Onlar öyle yaşamayı seviyor, sen böyle. Tek sorun, sen onları oldukları gibi kabul edebilşsin de onlar seni edememiş. Saygısızlık yapmışlar sana, moralini bozma.

arkadaşlar benim anlamadığım hayatında bir kere bara bile gitmemiş olan bi insanın ben bar ortamlarını sevmiyorum demesi ? pardonda nerden gördünde yaşadında sevmiyosun hiç makarna yemeden hayatında ben makarna sevmiyorum demek gibi bir şey bu.tv de gördük filanda demeyin tvde gördüklerimizin hepsi gerçek olsa ohooo işimiz var.
bizim okulun çimlerindede millet sevişiyo o zaman bende diyim ki okul pislik yuvası ya millet sevişiyo artık okula gitmicem çok kötü ortam diyim.olur mu ? olmaz.bence bar ortamlarını böyle değerlendirmemek lazım.sortie,versai böyle değil yani siz taksimde ki ucube barlara takılıyosanız oralardan bahsediyosanız bilemicem ama buralarda herkes gider efendi gibi içkisini içer müziğini dinler kimsede kimseye bulaşmaz.

Maalesef azınlıgız o konuda biliyor musun?
canım ben de 19 yaşındayım.Erkek arkadaşım olmadı daha doğrusu gerek duymadım nedense.Sanırım evde kalcam :)
Neyse bi ablam "türünün son örneğisin" demişti. ben de hiç gitmedim bara vb. bira bile içmedim
ki sevgilim olsaydı da durum değişmezdi. o da seni 2 yılda böyle sevmiş.doğru olanı yapıyorsun.allah bozmasın bu arada.onların yaptıklarına da takılma.bu ailenin de yetiştirme tarzından biraz da.

Son düzenleme:

21. yüzyılda yaşıyoruz artık ilköğretim çağındakiler bile bile biliyor yapmayın Allah aşkına :))

Verdiğin örnek yerinde mi değil mi anlamadım..E çimlerde sevişeni de var ders çalışına da sohbet edeni de var..Arkadaş da arkadaşlarından bahsetmiş ve tercih etmiyorum demiş olması gerektiği gibi bence..

Canım Rabbim karşına temiz insanları çıkarsın inşallah..Erkek arkadaş konusuna bir şey diyemem ama birlikte olma vs. emin olun en güzeli bu eşinize özel temiz kalın inşallah..

yani diyorum ki her ortamda kötü şeyler yapan kötü insanlar var onlar yüzünden o ortamlardan uzaklaşmak saçma diyorum.okulda da barda da sevişenler var bu ikisinide kötü yapmıyo bence demek istiyorum.

yani diyorum ki her ortamda kötü şeyler yapan kötü insanlar var onlar yüzünden o ortamlardan uzaklaşmak saçma diyorum.okulda da barda da sevişenler var bu ikisinide kötü yapmıyo bence demek istiyorum.

Haklısın ama maalesef öylelerin yanında takıla takıla normalleşiyor her şey bizler için de öyle her hangi bir konu için de geçerli bu..Ki arkadaş bence tehlikeli sular..

Rabbime emanetler..

sen niye anormal olacaksın ki canım, benimde üniversitede bu tür arkadaşlarım vardı ama onlara karşı hep mesafemi korudum sen de öyle yap, bırak dalga geçsinler..sen doğru bulduğunu yaşa..ayrıca gittikleri barlarda sorun var galiba bende arada sıra bara gider müziğimi dinler eğlenirim ama hiç onlar gibi bir hayatım olmadı..gidilen yerin kalitesiyle alakalı galiba.onların gittiği yerler tercihleri doğrultusunda ama benim midem kaldırmaz yani öyle tek gecelik ihtiyaç filan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…