arkadaşlar benim anlamadığım hayatında bir kere bara bile gitmemiş olan bi insanın ben bar ortamlarını sevmiyorum demesi ? pardonda nerden gördünde yaşadında sevmiyosun hiç makarna yemeden hayatında ben makarna sevmiyorum demek gibi bir şey bu.tv de gördük filanda demeyin tvde gördüklerimizin hepsi gerçek olsa ohooo işimiz var.
bizim okulun çimlerindede millet sevişiyo o zaman bende diyim ki okul pislik yuvası ya millet sevişiyo artık okula gitmicem çok kötü ortam diyim.olur mu ? olmaz.bence bar ortamlarını böyle değerlendirmemek lazım.sortie,versai böyle değil yani siz taksimde ki ucube barlara takılıyosanız oralardan bahsediyosanız bilemicem ama buralarda herkes gider efendi gibi içkisini içer müziğini dinler kimsede kimseye bulaşmaz.
bir ara bara çok giderdim. yaş kemale erdi artık gitmiyorum
. ama bir kere 18 19 yaş bence biraz küçük bar ortamı için
.hadi gidilldi önemli olan nasıl davranacağını bilmek. bizde giderdik. aynen müziğimizi dinler içkimizi dikkatli içer aşırıya kaçmadan içer evimizede dönerdik. bar ortamları evet,herkesin harcı değil. nerede nasıl davranacağını bilen kişilerin gidebileceği yerler.
ben zamanında laila, reinanın çok popüler olduğu dönemlerde.
nerdeyse her hafta sonu oralardaydım.buralar belki o dönemin en seviyeli barları. ama. işte bir ama var bu noktada.
tuvalete gittiğimde çok sarhoş olup,çıkaran,yerlerde sürünen.,kendinden geçmiş kızlar görüyordum.. bunlar içmeyi bilmeyen kızlar elbette..hele yaşlar küçükse her türlü tehlikeye açık.bizler daha büyüktük tabiiki.
olay yaştanda çok gittiğin arkadaşların,alkol alırken abartmaman,zaaflarına yenilmemen;ve bu ortamlarda çok dikkatli olmanla alakalı.
ben hatırlarım bir meşhur undergrand mekanda bize gelip bir satıcının o malum hapı satıyorum istermisiniz dediğini.
ben kıızımı yollarmıyım. korkarım ya. aklım kalır.