- 19 Şubat 2016
- 354
- 127
- 18
- Konu Sahibi gulguzeli_89
-
Hala bir uzmana görüşmeyi düşünmüyormu sun?eşim bir iş dolayısı ile bir bayanla telefondan görüştü watsaptanda eklemesi gerekti tabi watsapta resim var neyse tamam buraya kadar sıkıntı yok da faceden nasıl buldu nasıl baktı niye ???? hiç birş bağlantısı yok iş okul vs sadece acente tatil işi için görüşmüştü o kadar .. içimi kemiriyor duygularım sarsılıyor söylesem dert söylemesem bana dert bilemiyorum güven problemi evlilikte ciddi sıkıntı
ben şuan şu durumdan konuşuyorum.. şuan değil belki ilerdeHala bir uzmana görüşmeyi düşünmüyormu sun?
Kendini ikinci plana atmış,eşine endeksli bir hayat yaşamak, sana ne derece güven veriyor,ruh sağlığın açısından!ben şuan şu durumdan konuşuyorum.. şuan değil belki ilerde
kendimi ikinci plana atmadım bunuda nerden çıkardınız sorunlu bir dönemden geçiyoruz belki atlatırız belki atlatamayız ama ben böyle şeyleri takıyorum kimseylede konuşmaıdğım için de yazıyorumKendini ikinci plana atmış,eşine endeksli bir hayat yaşamak, sana ne derece güven veriyor,ruh sağlığın açısından!
Daha önceki açtığın konulardan çıkardım,fazlasıyla özgüven sıkıntın var bence?bana kızma!sadece gözlem!kendimi ikinci plana atmadım bunuda nerden çıkardınız sorunlu bir dönemden geçiyoruz belki atlatırız belki atlatamayız ama ben böyle şeyleri takıyorum kimseylede konuşmaıdğım için de yazıyorum
Face den bakmasinda sorun yok da sizin adamin is icin görüşmesinden, whatsap eklemesinden, facede aratmasindan an be an haberdar olmaniz ilginç. Rahat bırakın adami. Ya da güvenmiyorsaniz uzatmayin evliligi. Emin olun gercekten aldatilirsaniz birsekilde farkedersiniz bu suphecilikle.
ama surekli diken üstünde durarak olmaz ki bu. Zamana birakin. Ozellikle desistirip durmayin. Bi halt karistirirsa illa ki kendini ele verir. Hele is ile ilgili hicbirseyini takip etmeyin. Bosuna kendinizi yiyip bitirirsiniz.bunu duymaya çalışıyorum sorun var mı yok mu gıcık oluyorum ve şüpheye düşünüyorum ben sevgisiz yapamam sevgisi azaldıysa bilmek isterim eğer başka arayış içindeyse eğer böyleyse uzamaz zaten
yok canım niye kızayım doğru aslında malesef yenemediğim bir durum bir eksiklik aslında da ben konu ile ilgili ne düşünüyorsun merak ediyorum uzamanın bana faydası olacağını düşünmüyorum sorunlarım neler farkındayım değiştirmek için uğraşıyorum bazen yapıp bazen yapamadığım şeyler oluyorDaha önceki açtığın konulardan çıkardım,fazlasıyla özgüven sıkıntın var bence?bana kızma!sadece gözlem!
Sevgisinin azaldığını düşünüyorsanız alıp karşınıza konuşmanız en mantıklısı olacaktır,gerçi ne kadar güveneceksiniz bilemembunu duymaya çalışıyorum sorun var mı yok mu gıcık oluyorum ve şüpheye düşünüyorum ben sevgisiz yapamam sevgisi azaldıysa bilmek isterim eğer başka arayış içindeyse eğer böyleyse uzamaz zaten
ya şöyle beni sevmiyor mu düşüncesi oluşturuyor y bu üzüyor aldatma yok o konuda güveniyorum ama birini niye merak edip bakar vede tanımadığı görüşmediği biriniama surekli diken üstünde durarak olmaz ki bu. Zamana birakin. Ozellikle desistirip durmayin. Bi halt karistirirsa illa ki kendini ele verir. Hele is ile ilgili hicbirseyini takip etmeyin. Bosuna kendinizi yiyip bitirirsiniz.
Aralarında iş/müşteri ilişkisi varsa ,cepte bir müşteri kalsın, maksadıyla olabilir mi acaba?yok canım niye kızayım doğru aslında malesef yenemediğim bir durum bir eksiklik aslında da ben konu ile ilgili ne düşünüyorsun merak ediyorum uzamanın bana faydası olacağını düşünmüyorum sorunlarım neler farkındayım değiştirmek için uğraşıyorum bazen yapıp bazen yapamadığım şeyler oluyor
ya tam tersi benden çok sevdiğini düşünrüyr konuşunca gözleri doluyor vs son zamnlarda yıprandık biraz bir takım şeyler olunca da ben kurcalamaya başladım rast gele birşeylere şahit olunca tabiki bunlar aldatma değil ama gene de büyük şeylerdi gözümdeSevgisinin azaldığını düşünüyorsanız alıp karşınıza konuşmanız en mantıklısı olacaktır,gerçi ne kadar güveneceksiniz bilemem
yok tatil maksadıysa acentede çalışan il olarak bile farklı aslında kaydetme watsaptan soru sorma durumuna takılmadım haberim olan şeylerdi faceden rast gelince aaaa oldum unutmuştum ama akşam kayıtlı mı bakıcam hala kayıtlı ise sorucam ve sonuç kavga kıyametAralarında iş/müşteri ilişkisi varsa ,cepte bir müşteri kalsın, maksadıyla olabilir mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?