- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.845
- 248
Öyle mi üzüldüm.Peki siz nasıl yapıyorsunuz vazgeçtiğiniz oluyor muAynı benim eşim.
İkinci evliliğinden 11 yaşında bir oğlu varDiger iki hatundan cocugu var mi?
Benim sürekli aklında boşanma var.Öyle mi üzüldüm.Peki siz nasıl yapıyorsunuz vazgeçtiğiniz oluyor mu
Karşıma çıkan ciddiyetsiz insanlar yüzündenHayir herkesin evliligi boyle sorunlarla ilerlemiyor. Ayrica kendin 40 yasindaymissin, adam kaç yasinda? 60 yasinda duzelse bile ne fark edecek size dunyada cenneti mi verecek bu adam?
Boyle yillarca hakaretle soguklukla yuruyen evlilik yipranir, oldu da adam duzelse bile bazi seyler duzelmez.
2 evlilik yapmis birinin 3. Evliligi neden oldunuz bekar halinizle onu da anlamiyorum.
2. Evliliği yaptığınız da çocuğunuz var mıydı özel olacak ama benim için önemli bi cevap olacak tabi cevap vermek istersenizNeden 2 evlilik yapan biri ile bekar biri olarak evlendiniz? Sorguladiniz mi neden ayrilmis 2 karisindan ? Anlattiklarinizdan dolayi ben tahmn ettim mesela neden ayrildigini zor yani boyle bir adam.
Hayir yadirgamiyorum cunku benim de 2.evliligim esimin ilk evliligi ama.. Evlilik var evlilik var
Bir suru sey yasamissiniz
Evden 1 kere gitti mi insan hicbisey iyi olmuyor aksine daha da kotu oluyor
Karşıma çıkan ciddiyetsiz insanlar yüzünden
Yine de öyle demiyorum brn,yaşayan bilirYani baska evlenecek insan bulamadiniz ve evlenmek isteyen biri cikti diye evlenmek ici evlendiniz. Cidden boyle bir evlilik yapacagina yalniz kalsaydin, simdi daha mi iyi birsey oldu? Neyse geçen geçmis zaten.
Hani ıssız adam tipleri olur ya,onlardan bu daDiger eslerinden neden ayrilmis peki?
Ya ne bileyim varmis demek ki bir sorun iste..
Hayır 10 ay sürdü zaten evliliğim.. çocuğum yoktu. :)2. Evliliği yaptığınız da çocuğunuz var mıydı özel olacak ama benim için önemli bi cevap olacak tabi cevap vermek isterseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?