- Konu Sahibi ipekyolu48
-
Sağol canım.bebeğim hemen hemen yüce rabbim nasip ederse 11 aylık olacak ama benim sıkıntım neden bizim ev ve neden herşeyde hep bize geliyorlar ayaklarını yorganlarına göre uzatmıyorlar zaten hamileliğimsorunlu geçiyo bunllar tuzu biberi oluyor sağolsun
Sağol canım.bebeğim hemen hemen yüce rabbim nasip ederse 11 aylık olacak ama benim sıkıntım neden bizim ev ve neden herşeyde hep bize geliyorlar ayaklarını yorganlarına göre uzatmıyorlar zaten hamileliğimsorunlu geçiyo bunllar tuzu biberi oluyor sağolsun
valla canım burda iş eşine düşüyor şimdi sen tutup gelmeyin ağızıyla birşeyler sölesen kaynana başlar dizlerini döwmeye oğluna ağlamaya gelin bizi istemiyor demeye...bak bebeğinde ufak olcakmış kimbilir kaç kişi gelcek bunlar belki akrabalarda gelcek ben olsam 11 aylık bebeğim varken ewde akraba falan ağırlamam şahsen...bunun mikrobu var hastalığı varyaaa herkes önüne gelen mıncıklıycak çocuğunu temizlikti yemekti falan derken millet gider yorgan yastık yıkama falan mahvoursun...kayınvalidnin emrivaki yapması çok saçma bikere...benim görümcemin geçen ay düğünü oldu misafirler bize gelmeye kalktı kayınvalidem yatın üst üste o kız uğraşamaz böle şeylerle demiş göndermemiş...hata eşimin dayısının karısının kızı bide yanında nedüğü belirisiz dul bi arkadaşını getirmiş kadın demişki kadirin ewi ne güne duruyo orda kalırsınız bi sinir sinir oldum sorma yaa kadın ben senin kızının dul arkadaşını tanımam etmem bune manyaklıktır kaldıki benim kocam gece çalışır gündüz yatar sen ne diye göndermeye çalışıyosun elalemi benim ewime bide otobüsden gece 2 de inmişler buraya gelcekler kayınvalidem vermiş cvplarını ama bana böle bişey söleseydi fena olurdu şahsen...bide sonra ne duydum bu kadın dükkanımızda yemek yerken tutmş kocama asılmış resmen eee bidaha düğün olur illaki dedim bu memlekette ben onu getireninde onunda burnundan getiririm ozaman
bebekle, ev sahıbı olarak böyle bı yükün altına girmen çok zor ve agır.. Sen hıc yorum yapma,yüregını tüketme..esınle paylas,o halletsın bu i$i.. Sen dersen 'gelin 'dedi olur,evladı derse sıkıntı olmaz
böyle insanlara çok sinir oluyorum eşinin dayısının kızına ne oluyor öyle herkesi evine sokmayacaksın aslında ama senin kayınvaliden anlayışlı sanırım
tabi canım çok anlayışlıdır öle konularda biz koltukları yaptırırken bile kadın söledi bizim sülale geldimmi gitmek bilmez kızım açılıp yatak olanlarından yaptırma dedidayısının karısı bide kurnaz eşime diyor eee benim kızda arkadaşıyla incek otobüsden gece 2 gibi bana dediki anne biz nerde kalcaz bende dedimki eee kadirin ewi ne güne duruyor...yani zarfa bakrmısın emrivakiye bakarmısın yaa ama eşimde sölemiş yenge bizde kalıcak yer yok eee kıwrılırlar biyere falan demiş kızlar gelincede anne yollamamış zaten..
seni kıskandım açıkçası canım allah nazarlardan korusun ağzının tadını bozmasın bizimkiler anlayışsız ve inan kendi düğünümden biliyorum düğünde öyle 10 kişi falan gelmeyecek bunlar dağınık ailede her ilde akrabaları var bizim düğünümüzde bile bir büyük otobüs insan gelmişti konu komşuya dağıttılar herkesi.muğlada oldu düğünümüz eşimin bekar evinde yaptılar o zaman .düğün ertesi herkes gitti bizi eşimle bir hafta arkalarını topladık çok anlayışsızlar çok
Ben mi bencilimbilmiyorum.hamileyim 3 ay sonra doğumum var allah nasip ederse.ama kaynanam bu halde bile beni sinir etmeye yetiyo.bu sefer ki derdi neymiş kızları.kendisi benim evimden 3 saatlik bi ilçede oturuyo neymiş efendim kızlarının düğününü benim oturduğum yerde yapacakmış.kendisi izmirde ben muğladayım.nedeni de komşuları varmış benim oturduğum yerde izmirde kimsesi yokmuş.eee bizim düğünümüzde nerdeydi o komşular ?sesimi çıkartamadım.sabaha kadar kendi kendime konuşup durdum.eşime de söyleyemedim.bi kaçkişye akıl danıştım onları tanıyanlara da sordum.herşeyi benim üzerime yıkmak için olabileceğini söylediler bende öyle düşünüyorum.aynı ilçede otursak düğün zamanı misafir çok olur evimi tabiki açarım ama sen baba evi dururken neden benim evimde düğün yapmak istiyorsun ya ısınamadım zaten artık nefret ediyorum onlardan asalak yaşamayı çok seviyorlar.ne yapmalıyım .eşime nasıl bunları düşünüyorlar demeliyim.kaynanamlara tepkimi nasıl göstermeliyim.benim ailemden kimse bunu tasvip etmez benim küçüçük bebem olacak ben nasıl bu yükün altına girerim
Ben mi bencilimbilmiyorum.hamileyim 3 ay sonra doğumum var allah nasip ederse.ama kaynanam bu halde bile beni sinir etmeye yetiyo.bu sefer ki derdi neymiş kızları.kendisi benim evimden 3 saatlik bi ilçede oturuyo neymiş efendim kızlarının düğününü benim oturduğum yerde yapacakmış.kendisi izmirde ben muğladayım.nedeni de komşuları varmış benim oturduğum yerde izmirde kimsesi yokmuş.eee bizim düğünümüzde nerdeydi o komşular ?sesimi çıkartamadım.sabaha kadar kendi kendime konuşup durdum.eşime de söyleyemedim.bi kaçkişye akıl danıştım onları tanıyanlara da sordum.herşeyi benim üzerime yıkmak için olabileceğini söylediler bende öyle düşünüyorum.aynı ilçede otursak düğün zamanı misafir çok olur evimi tabiki açarım ama sen baba evi dururken neden benim evimde düğün yapmak istiyorsun ya ısınamadım zaten artık nefret ediyorum onlardan asalak yaşamayı çok seviyorlar.ne yapmalıyım .eşime nasıl bunları düşünüyorlar demeliyim.kaynanamlara tepkimi nasıl göstermeliyim.benim ailemden kimse bunu tasvip etmez benim küçüçük bebem olacak ben nasıl bu yükün altına girerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?