Ben mi bencilim yoksa o mu?

Dıger gunler sıze kalıtelı vakıt ayırmıyorsa oyle bır dunya yok. Kadın evde dursun cocuklara baksın oldu canım. Bende sıkı tutmayı dusunuyorum. Benı gezdırsın benım nefes almamı saglasın kendıde nereye gıdıyorsa gıtsın.

İzin alamadın mı, muhabbetinin sebebi eşiniz. Eşiniz tavrınızı onlara yansıtmasa böyle bir muhabbete giremezler.
Geçen hafta doktor kontrolum vardi cumartesi günü ki kendi demisti haftasonu al diye randevuyu. Sonra unutmuş beyefendi kaptani kendi aramis plan yapmış falan. Sonra da aklına gelmiş benim doktor randevum. Herkesin ortasinda söyledi.( grubun yarisi bizim evde yemekteydi esleriyle birlikte) herkes bana yüklendi iste niye böyle yapıyorsun bilmem ne diye.

Valla cok bozuldum zaten.

İşte sizi zora sokup gezmesine gidecek. Herkesin ortasında söylemesi saçma. Siz de diyin ki kocam olmadan hiçbir şey yapmak istemiyorum. Onsuz yapamıyorum. Önemsemeyin arkadaşmış oymuş buymuş. Arkadaş dediğiniz bugün var yarın yoktur.

Ay bu çok doğru, yani sen belli etme madem dimi.
Ben gelmek istemiyorum de, işlerine gelmiyordur
Ben başka açıklama yapamıyorum. Bence hiçbir erkek karısından izin alamamış izlenimini başka türlü vermek istemez, gurur kırıcı bir şey çünkü. Eşler aralarında bunu halledince problem değil ama başkasının benim kararlarımı kendim veremediğimi bilmesi bence ağır bir şey.

Kadınlara duygu sömürüsü yapmak için öyle diyorlar işte hahah

Ne güzel maclar arkadaşlarla sosyal aktiviteler baba olmak varmış demek bı yerden sonra sorumluluk bitiyor heralde baksaniza sorunuzun cevabı eşiniz bencil evet o an sadece arkadaşları ile yaptığı aktiviteyi düşünen bı adam sadece bencil olur gitmeyecek adam arkadaşlarını arar eşimde çocuklarım da hasta onları bırakıp size katilamam acil bı durum olabilir der gitmezdi

Bende bunu bekledim ondan zaten. Hala bırakıp gitme peşinde olmasi üzdü beni. Annemi ortaya atinca 'ben kalirim ya annene ne luzum var' demesini bekledim de aslinda ama işte. Bu tur erkekler sanirim gercekten sadece filmlerde oluyor varsa da çok cok az olmaları lazim gercek hayatta.

Dediğinz gibi varsada az zaten erkeklerin genelinde bı şeye sahip olana kadar aşırı bı istek sonrasnda boşluğa birakmislik oluyor aldığı arabadan tutunda evlenmeye çocuk sahibi olmaya kadar böyle bu

Eşiniz bencil siz de fazla müsamahalısınız.
İki küçük çocuğumla,üstelik hastayken,
beni haftada üç defa yalnız bırakacak adama,
bu kadar sakin yaklaşmam,yaklaşamam,
ki normalde sakin ve yapıcı biriyim.

Demin eve geldi arkadasiyla teknede mangal yapmak icin tavuk almaya gitmişlerdi. Tartıştık. Ben ona sen gidersen ben de birakir giderim demisim ondan beni anneme birakmayi ben istemisim. Hala ben sucluyum gibi gösteriyor. Deliriyorum....

Şuan beni kendi kafamdan senaryo yazmakla suçluyor. Ya gitseydin aklında kalmazmiydi cocuklar diyorum sen zaten ileriyi dusunuyorsun evde ileriyi dusunen biri var zaten diyor.

Şuan beni kendi kafamdan senaryo yazmakla suçluyor. Ya gitseydin aklında kalmazmiydi cocuklar diyorum sen zaten ileriyi dusunuyorsun evde ileriyi dusunen biri var zaten diyor.
Yok artık!
O zaman napıyorsunuz
Derhal omzunuzdaki yüklerin bir kısmını yere bırakıyorsunuz
İleriyi düşünen o olsun artık olur mu
Hadsiz bencil !

Adam kendini bekar sanıyor ,şirazesi kaymış sizin eşinizin hemen resti çekin ...
Sen böyle bekar gibi mi davranacaksın babasın kendi başına plan nedir ben kendi başıma plan yapabiliryor muyum ?
Haftada bi akşam maça git ,hadta sonu çocuklarla ilgilen bende bi nefes alayım tek başına 2 arkadaşımı göriyim diyin

Esiniz evli ama bekar hayatı yaşamaya devam ediyor. Haftada 3 gün tek başına dışarıda olması kabul edilebilir bir şey degil. Siz bunu haftada bir gün bile olsa yapabiliyor musunuz?

Esiniz hasta olsa siz bırakıp gider miydiniz? Bu tarz durumlarda siz ve cocuklarla ilgilenmek annenizin degil esinizin görevi. Onun cocuklari, onun ailesi. Anneniz anaçlığından destek olur o ayrı.
Sadecd hastalık durumu değil, genel anlamda planlarıni abartmaması konusunda uyarın, çabalayın.

Kavga ederseniz sonuç alamazsınız. Şu an sadece sen gidince kendimi yalnız hissettim ben senden destek alıyordum deyin.sakın suçlamayın yada ordayken ona ters konuşmayın, sık aramazsa niye aramadan demeyin. O rahatça gezsin, çünkü şu an arkadaşlarına söz vermiş ve siz suçladıkça savunma mekanizması çalışacak, o yüzden sonuç alamazsınız. Bence gayet güzel sizi annenize bıraksın onu öpün uğurlayın. Ama bundan sonra da eşinize biraz sorumluk verin , onun düşünmesini beklemeyin mesela aşkım ben biraz yoruluyorum bu cuma bana yardım etsen çıkmasan olur mu, yada sen çocuklara bak ben dışarı çıkıcam deyin. Erkekler in aklına malesef gelmiyor o yüzden siz inatlaşmadan tatlı dille sorumluk verip iş yaptırın, hiç kendinizi yıpratmayın herşeye yetişeceğim diye.

Esiniz dusuncesiz. Siz acik acik soyleyeceksiniz isteklerinizi. Haftada 1 mac, 2 haftada 1 balik gibi. Yoksa kendisi akil etmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…