Geçen hafta doktor kontrolum vardi cumartesi günü ki kendi demisti haftasonu al diye randevuyu. Sonra unutmuş beyefendi kaptani kendi aramis plan yapmış falan. Sonra da aklına gelmiş benim doktor randevum. Herkesin ortasinda söyledi.( grubun yarisi bizim evde yemekteydi esleriyle birlikte) herkes bana yüklendi iste niye böyle yapıyorsun bilmem ne diye.İzin alamadın mı, muhabbetinin sebebi eşiniz. Eşiniz tavrınızı onlara yansıtmasa böyle bir muhabbete giremezler.
Yani direk söylemek istemedim ama yapamayacagimi düşünsün diye annemi ortaya attim ama adamın işine geldi.keske acaba gitmesem mi dediginde evet gitme deseydiniz.
Valla cok bozuldum zaten.Çok bencil bir eşiniz var sonuçta sürekli gidiyor diyorsunuz hemen hemen her hafta bi planı var eşi çocukları hasta ve sizi bırakıp gitmeyi düşünüyor hatta gidiyor ben cinnet gecirirdim valla siz yine iyi dayanmışsınız. Hadi ayda yılda bir olan bisey olza neyse dicem gitsin ne olacak annenizde kalırsınız ama zaten her hafta düzenli yaptığı bisey çok saçma ve ben olsam çok kirilirdim
İşte sizi zora sokup gezmesine gidecek. Herkesin ortasında söylemesi saçma. Siz de diyin ki kocam olmadan hiçbir şey yapmak istemiyorum. Onsuz yapamıyorum. Önemsemeyin arkadaşmış oymuş buymuş. Arkadaş dediğiniz bugün var yarın yoktur.Geçen hafta doktor kontrolum vardi cumartesi günü ki kendi demisti haftasonu al diye randevuyu. Sonra unutmuş beyefendi kaptani kendi aramis plan yapmış falan. Sonra da aklına gelmiş benim doktor randevum. Herkesin ortasinda söyledi.( grubun yarisi bizim evde yemekteydi esleriyle birlikte) herkes bana yüklendi iste niye böyle yapıyorsun bilmem ne diye.
Bence hemen affetmeyin ve kirildiginizi bilsin biraz süründürünValla cok bozuldum zaten.
İzin alamadın mı, muhabbetinin sebebi eşiniz. Eşiniz tavrınızı onlara yansıtmasa böyle bir muhabbete giremezler.
Ben başka açıklama yapamıyorum. Bence hiçbir erkek karısından izin alamamış izlenimini başka türlü vermek istemez, gurur kırıcı bir şey çünkü. Eşler aralarında bunu halledince problem değil ama başkasının benim kararlarımı kendim veremediğimi bilmesi bence ağır bir şey.Ay bu çok doğru, yani sen belli etme madem dimi.
Ben gelmek istemiyorum de, işlerine gelmiyordur
Ben başka açıklama yapamıyorum. Bence hiçbir erkek karısından izin alamamış izlenimini başka türlü vermek istemez, gurur kırıcı bir şey çünkü. Eşler aralarında bunu halledince problem değil ama başkasının benim kararlarımı kendim veremediğimi bilmesi bence ağır bir şey.
Ne güzel maclar arkadaşlarla sosyal aktiviteler baba olmak varmış demek bı yerden sonra sorumluluk bitiyor heralde baksaniza sorunuzun cevabı eşiniz bencil evet o an sadece arkadaşları ile yaptığı aktiviteyi düşünen bı adam sadece bencil olur gitmeyecek adam arkadaşlarını arar eşimde çocuklarım da hasta onları bırakıp size katilamam acil bı durum olabilir der gitmezdiKizlar merhaba. Benim iki çocuğum var. Biri 5 yaşında diğeri 4.5 aylik. Eşim her hafta pazartesileri maca gidiyor bir grupla. Cumalari ise baska bir grupla 2 hafta bir gene maça gidiyor. Bunların üstüne bir de balık tutma sevdasi çıktı başıma. Geçen haftasonu tekne ile gideceklerdi ama firtina çıktığı için gidemediler bunun yerine sabahtan akşama kadar piknik yaptilar.
Bu hafta da plan yapmışlar tekne ile çıkmak için. Yalnız ben perşembe gecesi ateşledim. Dun doktora gittim ve bademciklerim iltihaplanmış kendime hala tam anlamiyla gelebilmiş değilim. Büyük çocuğum da ateşlendi ki hala ateşi yükseliyor ve insallah cikmaz ama sanirim bebişte rahatsizlanacak. Demin ateşi 37.2 idi.
Eşim bunları görüyor olmasina rağmen acaba gitmesem mi dedi. Yani aklı hala gitmekte. Ben de o anki saflikla sen gideceksen beni annemgile götür hem ben rahatsizim hem ikisi rahatsizlanirsa tek başıma bakamam dedim. Asil amacim vazgecmesini sağlamaktı ama hadi seni götüreyim dedi. Ve çok bozuldum bu duruma. Üçümüz hastayken gidecekmisin gerçekten dedim. Konuşmadı durdu sadece.
Ya ben çok mu abartıyorum ki bence abartmıyorum o mu çok gamsız bilemiyorum. Bir tarafım plan yapmışlar birak gitsin diyor, diger tarafim biz bu haldeyken nasil gider,bunu nasil teklif eder, hadi gitti diyelim akli bizde kalmaz mi diyor? Sizce gitmemesini istemek bencillik mi oluyor, yoksa onun yaptığımı bencillik?
Bende bunu bekledim ondan zaten. Hala bırakıp gitme peşinde olmasi üzdü beni. Annemi ortaya atinca 'ben kalirim ya annene ne luzum var' demesini bekledim de aslinda ama işte. Bu tur erkekler sanirim gercekten sadece filmlerde oluyor varsa da çok cok az olmaları lazim gercek hayatta.Ne güzel maclar arkadaşlarla sosyal aktiviteler baba olmak varmış demek bı yerden sonra sorumluluk bitiyor heralde baksaniza sorunuzun cevabı eşiniz bencil evet o an sadece arkadaşları ile yaptığı aktiviteyi düşünen bı adam sadece bencil olur gitmeyecek adam arkadaşlarını arar eşimde çocuklarım da hasta onları bırakıp size katilamam acil bı durum olabilir der gitmezdi
Dediğinz gibi varsada az zaten erkeklerin genelinde bı şeye sahip olana kadar aşırı bı istek sonrasnda boşluğa birakmislik oluyor aldığı arabadan tutunda evlenmeye çocuk sahibi olmaya kadar böyle buBende bunu bekledim ondan zaten. Hala bırakıp gitme peşinde olmasi üzdü beni. Annemi ortaya atinca 'ben kalirim ya annene ne luzum var' demesini bekledim de aslinda ama işte. Bu tur erkekler sanirim gercekten sadece filmlerde oluyor varsa da çok cok az olmaları lazim gercek hayatta.
Şuan beni kendi kafamdan senaryo yazmakla suçluyor. Ya gitseydin aklında kalmazmiydi cocuklar diyorum sen zaten ileriyi dusunuyorsun evde ileriyi dusunen biri var zaten diyor.Eşiniz bencil siz de fazla müsamahalısınız.
İki küçük çocuğumla,üstelik hastayken,
beni haftada üç defa yalnız bırakacak adama,
bu kadar sakin yaklaşmam,yaklaşamam,
ki normalde sakin ve yapıcı biriyim.
Yok artık!Şuan beni kendi kafamdan senaryo yazmakla suçluyor. Ya gitseydin aklında kalmazmiydi cocuklar diyorum sen zaten ileriyi dusunuyorsun evde ileriyi dusunen biri var zaten diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?