- 2 Temmuz 2018
- 3.504
- 4.026
- 53
- 35
- Konu Sahibi agresifkiz
Oha falan çok çirkin
Ne amaçla demiş olursa olsun
Ne amaçla demiş olursa olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Duygusallikla bi alakasi yok sizin kilo veremediginiz hafta duyacaginiz cumleleri az cok tahmin ediyorsunuz bu yaklasmda olan birinden ben olsam paramla rezil oladgm biryere gitmem diyetisyenmi kalmadi koca sehirdeBugün diyetisyene gittim. 95 kiloyum ve sağlığım için artık kilo vermeye karar verdim. İsim vermeyeceğim ama İstanbul’un gayet bilinen bir semtinde gayet fiyatı yüksek bir diyetisyene gittim. Kesin kararlıyım çünkü bu kez vereceğim daha önce bir denemem oldu ama bırakmak zorunda kalmıştım devam edememiştim. Neyse gittim sabah diyetisyene tartıldım kadın önce oha resmen yüz kilosun ne yaptın sen dedi. Şok oldum. Dışarıda birisi bunu duysa elbette aynı tepkiyi verebilir ama diyetisyenden bunu duymak beni o an çok düşürdü. Daha sonra tatile gidip önceki diyetisyenime ara verdiğimi sonra gitmediğimi ama oldum olası kilolu olduğumu söyledim. Ne yaptın komple tatildeki bütün yemekleri mi yedin dedi. Bende artık dayanamadım sizin beni demotive etmeye hakkınız yok dedim sonra kendine geldi biraz senin iyiliğin için söylüyorum benden yaşça küçüksün sağlığın için dedi. Tamam da bunun söyleme şekli böyle mi olur allah aşkına bir söyleyin. Sinirimden çıkınca ordan ağladım. Paranla rezil olmak böyle bir şey sanırım. Bir diyetisyen bunu yapıyorsa toplumun psikolojik şiddeti çok normalmiş. Şimdi o kadar para verdim zaten listemi yapacağım ama haftaya gidip gitmemek konusunda kararsızım. Şeytan güzel bir kilo ver git diyor bir tarafımda bir daha gitme o kadına diyor ama pes etmek istemiyorum çok istekliyim bu sefer kilo vermeye kimsenin beni yıldırmasına izin vermek istemiyorum. Çok mu duygusal yaklaşıyorum sizce ne yapayım? Sinirim aşırı bozuldu.
Mahalle agiziyla konuşmuş diyetisyeniniz çok varsatmış bence gitmeyin.Bugün diyetisyene gittim. 95 kiloyum ve sağlığım için artık kilo vermeye karar verdim. İsim vermeyeceğim ama İstanbul’un gayet bilinen bir semtinde gayet fiyatı yüksek bir diyetisyene gittim. Kesin kararlıyım çünkü bu kez vereceğim daha önce bir denemem oldu ama bırakmak zorunda kalmıştım devam edememiştim. Neyse gittim sabah diyetisyene tartıldım kadın önce oha resmen yüz kilosun ne yaptın sen dedi. Şok oldum. Dışarıda birisi bunu duysa elbette aynı tepkiyi verebilir ama diyetisyenden bunu duymak beni o an çok düşürdü. Daha sonra tatile gidip önceki diyetisyenime ara verdiğimi sonra gitmediğimi ama oldum olası kilolu olduğumu söyledim. Ne yaptın komple tatildeki bütün yemekleri mi yedin dedi. Bende artık dayanamadım sizin beni demotive etmeye hakkınız yok dedim sonra kendine geldi biraz senin iyiliğin için söylüyorum benden yaşça küçüksün sağlığın için dedi. Tamam da bunun söyleme şekli böyle mi olur allah aşkına bir söyleyin. Sinirimden çıkınca ordan ağladım. Paranla rezil olmak böyle bir şey sanırım. Bir diyetisyen bunu yapıyorsa toplumun psikolojik şiddeti çok normalmiş. Şimdi o kadar para verdim zaten listemi yapacağım ama haftaya gidip gitmemek konusunda kararsızım. Şeytan güzel bir kilo ver git diyor bir tarafımda bir daha gitme o kadına diyor ama pes etmek istemiyorum çok istekliyim bu sefer kilo vermeye kimsenin beni yıldırmasına izin vermek istemiyorum. Çok mu duygusal yaklaşıyorum sizce ne yapayım? Sinirim aşırı bozuldu.
İnsanlar çeşit çeşittir kimi bu yöntemle hırslanırken kimisi de amaaan zaten herkes beni kilolu buluyor ben zayıflamayı beceremem deyip iyice salar. O yüzden böyle şeylere girişmeden herkes mesleğinin gereğini yapmalı.Aslinda sizi motive etmeye calismis, buna kamçılama yontemi de deniyor, mevcut durumun ciddiyetini gormeniz ve diyetinize daha sıkı sarilmaniz icin kullanilir.
Kadin itici görünmeyi goze alarak bunu yaptigina gore gercekten zayiflamanizi onemsiyor demektir, bence onunla devam edin.
Hedefine ulastiramadigi danisanini, "zaten kilonu gostermiyorsun, bu kiloda kalmalisin bence" diye kandirmaya calisan diyetisyenlerden cok daha iyidir.
Aynen ya.Gidip para kazandırmanın manası yok. Ayrıca siz kilo vermek istedikten sonra devlet hastanesinden aldığınız diyet ve mahalle arasındaki parkta yürüyerek bile kilo verebilirsiniz normal şartlarda.
Bu diyetisyenin sayfasına ve onu öneren sayfalara aynen buraya yazdıklarınızi yazin ve deşifre edin bence sonra da bütçenize uygun bi yere gidin mesele Diyetisyende degil sizde çünkü. Çok para verince cok zayıflamazsınızBugün diyetisyene gittim. 95 kiloyum ve sağlığım için artık kilo vermeye karar verdim. İsim vermeyeceğim ama İstanbul’un gayet bilinen bir semtinde gayet fiyatı yüksek bir diyetisyene gittim. Kesin kararlıyım çünkü bu kez vereceğim daha önce bir denemem oldu ama bırakmak zorunda kalmıştım devam edememiştim. Neyse gittim sabah diyetisyene tartıldım kadın önce oha resmen yüz kilosun ne yaptın sen dedi. Şok oldum. Dışarıda birisi bunu duysa elbette aynı tepkiyi verebilir ama diyetisyenden bunu duymak beni o an çok düşürdü. Daha sonra tatile gidip önceki diyetisyenime ara verdiğimi sonra gitmediğimi ama oldum olası kilolu olduğumu söyledim. Ne yaptın komple tatildeki bütün yemekleri mi yedin dedi. Bende artık dayanamadım sizin beni demotive etmeye hakkınız yok dedim sonra kendine geldi biraz senin iyiliğin için söylüyorum benden yaşça küçüksün sağlığın için dedi. Tamam da bunun söyleme şekli böyle mi olur allah aşkına bir söyleyin. Sinirimden çıkınca ordan ağladım. Paranla rezil olmak böyle bir şey sanırım. Bir diyetisyen bunu yapıyorsa toplumun psikolojik şiddeti çok normalmiş. Şimdi o kadar para verdim zaten listemi yapacağım ama haftaya gidip gitmemek konusunda kararsızım. Şeytan güzel bir kilo ver git diyor bir tarafımda bir daha gitme o kadına diyor ama pes etmek istemiyorum çok istekliyim bu sefer kilo vermeye kimsenin beni yıldırmasına izin vermek istemiyorum. Çok mu duygusal yaklaşıyorum sizce ne yapayım? Sinirim aşırı bozuldu.
Aslinda sizi motive etmeye calismis, buna kamçılama yontemi de deniyor, mevcut durumun ciddiyetini gormeniz ve diyetinize daha sıkı sarilmaniz icin kullanilir.
Kadin itici görünmeyi goze alarak bunu yaptigina gore gercekten zayiflamanizi onemsiyor demektir, bence onunla devam edin.
Hedefine ulastiramadigi danisanini, "zaten kilonu gostermiyorsun, bu kiloda kalmalisin bence" diye kandirmaya calisan diyetisyenlerden cok daha iyidir.